Şimdi Ara

LG G2 Mİ SAMSUNG NOTE 3 MÜ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    %100 dogru+LG dusuk seviye Lg optimus L5e 4.1 sundu ki fiyat olarak daha pahali olan Samsung galaxy ace hala eskisurum android kullaniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2

• Bütçenize bağlı. Bütçeyi sıkıntı etmiyor iseniz isteklerinize bağlı. daha büyük ekran, biraz daha fazla performans diyorsanız note 3. Ama benim gibi note 3 ü fazla büyük buluyor, hemde param biraz ddaha cebimde kalsın diyorsanız g2. Performans anlamında note 3 G2 den üstün bu bir gerçek ama arada uçurum da yok gibi. Günlük kullanımda zaten o performans farkını hissetmesiniz. Oyunlara lafım yok tabiki note3 fakat g2 nin oyun performansından şikayetçi değilim biraz ısınıyor

• Sadece knock on, sanal tuslar ve ois bile tek basina yeterli sebepler g2 icin. Daha arkadasimin 6 aylik s4'u var. Ondeki menu tusu bozuldu. Her basista citirdayip oynuyor. Yandaki kilit tusu da yerinden cikacak gibi. Ayrica yazilim olarak da g2 cok avantajli. 4g'yi de unutmayalim.

• Bende ayni kararsizkiktaydim ve note 3 aldim yukarda bi cok kisi fanatik yorum yapmis bu 2 telefon arasinda lan keske sunu alsaydim diyecegin bi fark yok donanim olarak hatta basta g2 almaya karar vermistim gittim electro worlde g2 yi elime aldim sonra cikip samsungda note 3 u elime aldim note 3 bana daha elinde guven veren premium bi his verdi.zaten fiziksel tus ve kalemde beni note 3 e cagiriyodu sanal tuslar sıkıntı degilse kalem de onemsiz diyorsan donanimi hic dusunmeyip git 2 sinide eline al biri zaten seni ceker onu al ama note 3 u deri kapagi takiliyken eline almani tavsiye ederim bazi teknomarketler cikariyor.
  • arkadaslar samsung sony htc firmalari reklam yapmada ve bunu iyi sunmada uzmanlar... lg ne yazik ki eskide kalan kara lekelerini silmek icin caba sarf ettigini gormekteyiz.. lg g2 ve pro modellerini cikartarak bu yarista bende varim dedigini gormekteyiz... note 3 , z1 ve one modelleri lg g2 nin donanimlarindan farkla ustun oldugunu gormuyoruz ,,, birisinin kalemi birisinin su gecirmez ozelligi birisinin ses sistemi artilarindan,,, su unutulmamalidir ki telefon alirken ihtiyaclarinizi karsilayacak ve firmanin ne yapmak istedigini iyi suzmek gerekiyor,,, ben lg g2 16 gb siyah marka ve modelini tercih ederken,,,1, firma artik bu yarista bende varim artik lg g2 piyasada tercih edilcek mantigiyla piyadaya cikarttigi icin,,,2. telefonun donanim olarak ileriki zamanlarda herhangi bir sikinti yasatmayacak kalitede olmasi.. 3. isteklerimi karsiliyor mu karsilamiyor mu bunlari anlamak ve bilmek gerekiyor... 4. telefon gelistirmeye ne kadar acik room destekleri mevcutmu kadlar acik mi vs gibi sorularin cevaplarini almak...
    5. telefonda kamera bence cok onemli ve bir fotograf makinesi olarak kullanabilirmiyim... vs... bence iclerinde en iyisi ve gelistirmeye en acik olani lg g2 dir... kimisi kalemi var diye note alir kimisi su gecirmez diye z1 alir kimisi muzik delisidir htc one alir... bunlar goreceli ama yujaridaki sorularin cevaplari bence en onemlisi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Uncy

G2

+1
  • g2
  • kesinlikle note 3. note 3 fiyat onemli degilse daha ustun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nesi üstün:) spen ve ekranın büyüklüğünden başka fazlalığı varmı? Ha birde fiyat fazlalığı var:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

Nesi üstün:) spen ve ekranın büyüklüğünden başka fazlalığı varmı? Ha birde fiyat fazlalığı var:)

3 gb ram
    daha iyi ve buyuk ekran
    daha hizli guncellemeler
    32 gb depolama
    spen
    Usb 3.0
    Daha iyi tasarim
    gereksiz sensorler
    micro sd destegi
    cikarilabilir pil
    yeter bence

• quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

Nesi üstün:) spen ve ekranın büyüklüğünden başka fazlalığı varmı? Ha birde fiyat fazlalığı var:)

3 gb ram
    daha iyi ve buyuk ekran
    daha hizli guncellemeler
    32 gb depolama
    spen
    Usb 3.0
    Daha iyi tasarim
    gereksiz sensorler
    micro sd destegi
    cikarilabilir pil
    yeter bence

Ois kamera, full hd 60 fps kayit, true hd ips panel, acik kaynak kodlari, knock on, daha iyi bir gpu, daha iyi bir tasarim, daha yuksek sarj suresi, sihirli tus. Bunlar yeterli bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

quote:

quote:

3 gb ram
    daha iyi ve buyuk ekran
    daha hizli guncellemeler
    32 gb depolama
    spen
    Usb 3.0
    Daha iyi tasarim
    gereksiz sensorler
    micro sd destegi
    cikarilabilir pil
    yeter bence

Ois kamera, full hd 60 fps kayit, true hd ips panel, acik kaynak kodlari, knock on, daha iyi bir gpu, daha iyi bir tasarim, daha yuksek sarj suresi, sihirli tus. Bunlar yeterli bence.

Daha iyi bir tasarim nasil oluyor anlamadim.
    Note 3 daha fazla komponent icermesine ragmen daha ince ve estetik
    note 3te de 60 fps full hd kayit var(tum note 3lerde). Slow motion cekim de var
    Ekranda bence boyutundan dolayi note 3(bu goreceli)
    daha iyi bir gpuyu hic anlamadim?
    Mali t628 adreno 330dan daha iyi. Ustune ustluk lg g2 eski gpu driverlarini kullaniyor

ois ve knock on a lafim yok knock ozellikle cok iyi
    sihirli tus da tam bir sacmalik bence. Hangi insan telefonun arka kapaginda bir tusu kullanir ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 12 Şubat 2014; 22:07:39 >

• Note 3le yapıp g2 ile yapamadığın bişey soyle:)
    Ev arkadaşımda note 3 var ezmekten bıktım. cocuk bozulup duruyo sen bunu yapabiliomusun dediğimde:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

quote:

quote:

3 gb ram
    daha iyi ve buyuk ekran
    daha hizli guncellemeler
    32 gb depolama
    spen
    Usb 3.0
    Daha iyi tasarim
    gereksiz sensorler
    micro sd destegi
    cikarilabilir pil
    yeter bence

Daha iyi bir tasarim nasil oluyor anlamadim.
    Note 3 daha fazla komponent icermesine ragmen daha ince ve estetik
    note 3te de 60 fps full hd kayit var(tum note 3lerde). Slow motion cekim de var
    Ekranda bence boyutundan dolayi note 3(bu goreceli)
    daha iyi bir gpuyu hic anlamadim?
    Mali t628 adreno 330dan daha iyi. Ustune ustluk lg g2 eski gpu driverlarini kullaniyor

ois ve knock on a lafim yok knock ozellikle cok iyi
    sihirli tus da tam bir sacmalik bence. Hangi insan telefonun arka kapaginda bir tusu kullanir ki

O legen ve kalin cerceveler nasil iyi? Asenkron calisamayan exynosa ne demeli? 4g bile yok telefonda. 4g geldigi zaman ikinci el çöp olacak. Ekran desen pentile amoled. Beyazlar kirli. Renkler gercekci degil. Su gibi sarj icer. Ayrica adreno 330, mali t628 mp6'dan cok daha iyi. Al burada gflops degerleri var. kyokojap.myweb.hinet.net/gpu_gflops/
    Ayrica guncellenmis driverlari olan g2 oyunlarda parcalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppleFans -- 13 Şubat 2014; 12:16:43 >

• hiç bi şekil de note 3 ile g2 yi karşılaştıramazsınız kafa bulandırmayın. Note 3 üst sekment bi telefon o sınıfında mükemmel g2 kendi sınıfında.
  • Performans olarak aralarinda fark oldugunu düsunmuyorum. İkiside gayet akici ve hizli. Olagan dışi bi tasarim oldugu icin lg bir adim önde tasarim konusunda. İnsanlarin ilgisini cekiyor. Konu batarya performansina gelince kimse lg ye su dökemez. Bu konuda iddaliyim. Akilli telefon sektörunun en iyi batarya performansi veren cihazidir. Kisisel düşuncem. Buyurun....
    http://hizliresim.com/e2JPYL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2
  • Sidik yarisi 2 si farkli telefonlar

• Note 3

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.