Şimdi Ara

LG G2 Mİ SAMSUNG NOTE 3 MÜ ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyun içinse tabiki g2 iş adamı havasında takılırım diyorsan note 3..
  • Sadece sorman hata
  • quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

Nesi üstün:) spen ve ekranın büyüklüğünden başka fazlalığı varmı? Ha birde fiyat fazlalığı var:)

3 gb ram
    daha iyi ve buyuk ekran
    daha hizli guncellemeler
    32 gb depolama
    spen
    Usb 3.0
    Daha iyi tasarim
    gereksiz sensorler
    micro sd destegi
    cikarilabilir pil
    yeter bence

Ois kamera, full hd 60 fps kayit, true hd ips panel, acik kaynak kodlari, knock on, daha iyi bir gpu, daha iyi bir tasarim, daha yuksek sarj suresi, sihirli tus. Bunlar yeterli bence.

Daha iyi bir tasarim nasil oluyor anlamadim.
    Note 3 daha fazla komponent icermesine ragmen daha ince ve estetik
    note 3te de 60 fps full hd kayit var(tum note 3lerde). Slow motion cekim de var
    Ekranda bence boyutundan dolayi note 3(bu goreceli)
    daha iyi bir gpuyu hic anlamadim?
    Mali t628 adreno 330dan daha iyi. Ustune ustluk lg g2 eski gpu driverlarini kullaniyor

ois ve knock on a lafim yok knock ozellikle cok iyi
    sihirli tus da tam bir sacmalik bence. Hangi insan telefonun arka kapaginda bir tusu kullanir ki

O legen ve kalin cerceveler nasil iyi? Asenkron calisamayan exynosa ne demeli? 4g bile yok telefonda. 4g geldigi zaman ikinci el çöp olacak. Ekran desen pentile amoled. Beyazlar kirli. Renkler gercekci degil. Su gibi sarj icer. Ayrica adreno 330, mali t628 mp6'dan cok daha iyi. Al burada gflops degerleri var. kyokojap.myweb.hinet.net/gpu_gflops/
    Ayrica guncellenmis driverlari olan g2 oyunlarda parcalar.

kalin cerceve ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

O legen ve kalin cerceveler nasil iyi? Asenkron calisamayan exynosa ne demeli? 4g bile yok telefonda. 4g geldigi zaman ikinci el çöp olacak. Ekran desen pentile amoled. Beyazlar kirli. Renkler gercekci degil. Su gibi sarj icer. Ayrica adreno 330, mali t628 mp6'dan cok daha iyi. Al burada gflops degerleri var. kyokojap.myweb.hinet.net/gpu_gflops/

Exynos zaten bana göre çok enerji tüketen ısınan bir çipdi mali t628 de adreno 330 dan düşükmüş linkde gördüğüm kadarıyla note 3 almamakla iyi yapmışım g2 32 gb derim.
    Samsung'un ülkemize exynoslu cihazları göndermesi bence şanssızlık qualcomm işlemciler çokdaha fazla teknolojik yenilik sunuyor ve enerji kullanımları düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 13 Şubat 2014; 20:38:32 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

Nesi üstün:) spen ve ekranın büyüklüğünden başka fazlalığı varmı? Ha birde fiyat fazlalığı var:)

3 gb ram
    daha iyi ve buyuk ekran
    daha hizli guncellemeler
    32 gb depolama
    spen
    Usb 3.0
    Daha iyi tasarim
    gereksiz sensorler
    micro sd destegi
    cikarilabilir pil
    yeter bence

Ois kamera, full hd 60 fps kayit, true hd ips panel, acik kaynak kodlari, knock on, daha iyi bir gpu, daha iyi bir tasarim, daha yuksek sarj suresi, sihirli tus. Bunlar yeterli bence.

Daha iyi bir tasarim nasil oluyor anlamadim.
    Note 3 daha fazla komponent icermesine ragmen daha ince ve estetik
    note 3te de 60 fps full hd kayit var(tum note 3lerde). Slow motion cekim de var
    Ekranda bence boyutundan dolayi note 3(bu goreceli)
    daha iyi bir gpuyu hic anlamadim?
    Mali t628 adreno 330dan daha iyi. Ustune ustluk lg g2 eski gpu driverlarini kullaniyor

ois ve knock on a lafim yok knock ozellikle cok iyi
    sihirli tus da tam bir sacmalik bence. Hangi insan telefonun arka kapaginda bir tusu kullanir ki

kalin cerceve ?

G2'nin on yuzunde ekran ile cerceveler neredeyse bitisik. Bu da telefona cok estetik bir hava katmis. Note3'de ise bu durum yok. Bu da telefonun boyutunun haddinden fazla olmasina neden oluyor. Tabi bu bir dezavantaj da olabilir g2 icin. Yere sert duserse ekran kirilma ihtimali yuksek.

• Kalemi ihtiyaç olarak gören de ilk defa duyuyorum. Ben anakonuda da yazdım. Ekranı kırıldıgı için G2 den Note3 e geçtim fakat hiç memnun değilim.
  • Siz neden memnun değilsiniz acaba?
  • Hocam ekrana çift tıklama alışkanlığımdan vazgeçemedim. KnockOn'a çok alışmışım. Bir de rehberde 43x kişi var. Tıklıyorum 6-11 sn arası değişiyo açılma süresi. Klavye şişme yapıyor ( swiftkey kullanıyorum gerçi ) ve şarj süresi harbiden G2 ye göre iyi değil. Rehber olayı takıntı yaptı bende.
  • Performans aynı sayılır ama note 3'ün kalem artısı var. Birde kamerasi daha cok başarılı. G2ninde cok iyi ama note 3 androidteki en başarılı kameraya sahip diyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Atilla35-1905

Performans aynı sayılır ama note 3'ün kalem artısı var. Birde kamerasi daha cok başarılı. G2ninde cok iyi ama note 3 androidteki en başarılı kameraya sahip diyebilirim

G2 ana konusunda note3, s4 ve g2 nin sony nin aynı sensörünü kullandığını gösteren bir tablo var doğruysa fark yazılımsal aslında.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.