Şimdi Ara

LG G2 Mİ SAMSUNG NOTE 3 MÜ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce hangi telefon görüntü bakımından ve performans bakıından daha iyi...

• Sorman hata. Note 3
  • birkaç sitede Amerikada yılın telefonu seçilmiş diye duydum g2 yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: freudunpiposu

Sorman hata. Note 3
    Sorman hata G2
  • ihtiyaç a göre ...

kalem ihtiyaçsa note 3 alin yoksa g2 her türlü. .
  • peki neden note 3 veya g2 aydınlatırsanız sevinirim
  • Performans kafa kafaya görüntü ve bütçe de sana kalmış bir olay. Görüntüyü bize sorman hata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

ihtiyaç a göre ...

Kalem ne tur ihtiyac aciklarsan

Soruya gelecek olursak.G2 her turlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiFakiri -- 10 Şubat 2014; 18:22:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilvadi

quote:

Orijinalden alıntı: acura07

ihtiyaç a göre ...

Kalem ne tur ihtiyac aciklarsan

Soruya gelecek olursak.G2 her turlu.

cem yilmazin akıllı telefonlar icin söylediği bir soz vardi
    ay bu telefonlar olmasa .apardik diye

bazi lari da ay bu kalem olmasa napardik diyorlar :)
  • Kalem kimine göre ihtiyaç olmayabilir ancak çok kullanışlı ve iyi düşünülmüş özellikleri var. Sırf kalem için Note 3 alan çok fazla tanıdığım var. Ben iki cihazı da neredeyse 5 aydır kullanıyorum. Her türlü G2 veya Note 3 denecek bir olay yok.
  • Tabi kalem sart o olnasa naparlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiFakiri -- 10 Şubat 2014; 18:27:33 >
  • teşekkürler
  • Kardeşim üniversite öğrencisi ve seçmeli az not tutması gereken derslerde sadece Note 3 ü kullanıyor. Ben pek not tutmam ancak girdiğim toplantılarda gerçekten çok işe yarıyor. Yokluğu pek birşey kaybettirmez ancak varlığı çok şey katıyor. ;)
  • new-desing N kullanıcısına yanıt
    Kardesim afedersin ama kimse o kalemi gerekli oldugu icin almiyor yada her 6 ayda bir telefon degistirmiyor.Bundaki amac benim son model telefonum var diyebilmektir.Istisnalar haric.
    Oyle insanlar gordum ki bana galaxy verde ne cerirsen ver diyorlar.Halbuki baska markalarda daha iyileri mevcut.
    Edit:Tabi o yonden kalem iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiFakiri -- 10 Şubat 2014; 18:32:27 >
  • evet katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogulcan özkan

teşekkürler
    G2 çünkü;

- Ekran kalitesi daha yüksek, renk kalibrasyonu daha doğru
    - Boyut olarak hatırı sayılır derecede daha ufak
    - Gelecekte güncelleme konusunda daha avantajlı çünkü yazılımlarının kaynakları açık olduğu için, hem LG'den hem de bağımsız yazılım geliştiricilerden güncelleme alma/hataları onartma şansı daha yüksek. Samsung'un ise bilgileri kapalı olduğu için tamamen Samsung'un insafına kalmış durumdasınız ve bir üst model çıktığı zaman Samsung eski cihazlarını tanımaz bile..
    - Tek tip yonga kullandığı için dünyanın farklı yerlerinde farklı türevleri söz konusu değil, bu yüzden marketteki uygulamaların %99.9'u ile uyumlu.
    - Arayüzü daha hafif ve sistem idaha az yoruyor. Değiştirmelere daha çok açık
    - Yazılım konusundaki gelişmeleri biraz takip ediyorsanız büyük çoğunluk Android cihazlara uygulanabilen yenilikler (örneğin bir kamera ya da ses geliştirmesi) G2'ye de yayınlanıyor. Samsung marka cihazlar için ise genellikle ayrıca baştan yazılmaları gerekiyor, bu zahmete de her yazılımcı girmiyor.

Kısaca daha uzun süre ve daha rahat kafayla kullanabileceğiniz bir cihaz.

Note 3'ün avantajları;

- Arttırılabilir hafıza (çok gerekli olduğu zaman G2'nin de OTG desteği olduğunu unutmamalı tabi)
    - Kalem (kalem bence gerçekten bir profesyönel gereklilikse ekran boyutu daha büyük olan Note tabletlere yönelmek lazım diye düşünüyorum ama bu tabi ki kişisel bir görüş)

• quote:

evet katılıyorum
    G2, note3ten eksiği falan yok hatta knockon, tuş yeniliği gibi artılarıyla daha alınabilir
    Öte yandan note3 alacağıma gider laptop alırım, 2000 tlye telefon mu olur?
  • DeLiCe_DoLuCa D kullanıcısına yanıt
    bilgilendirdiğin için teşekkürler
  • quote:

bilgilendirdiğin için teşekkürler
    32 gb g2 düşünüyorsanız ben note 3 derim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.