Bildirim
LG G2 MINI VS HTC ONE MINI
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
One Mini 900 Tl kesinlikle haketmiyor,G2 Mini'De öyle.750 Tl'ye Lg L90 alın aynı donanım,çok iyi bataryası var,Zenfone 5-6 modelleride çok iyi. -
quote:
Orijinalden alıntı: berkem01
One Mini 900 Tl kesinlikle haketmiyor,G2 Mini'De öyle.750 Tl'ye Lg L90 alın aynı donanım,çok iyi bataryası var,Zenfone 5-6 modelleride çok iyi.
Katiliyorum. Benim kardeşim LG L90 kullaniyor. Orta segment telefonlar arasinda en iyi seçim olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: adilowski
quote:
One Mini 900 Tl kesinlikle haketmiyor,G2 Mini'De öyle.750 Tl'ye Lg L90 alın aynı donanım,çok iyi bataryası var,Zenfone 5-6 modelleride çok iyi.
Katiliyorum. Benim kardeşim LG L90 kullaniyor. Orta segment telefonlar arasinda en iyi seçim olacaktır.
Bi yakinimdada L70 modeli var oda on numara,L90 un tasarımı ve hızı çok hoşuma gitmişti
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: adilowski
quote:
Bi yakinimdada L70 modeli var oda on numara,L90 un tasarımı ve hızı çok hoşuma gitmişti
L70 hiç incelemedim ama kardeşimin L90 2. Ayı dolduruyor ama en ufak yavaşlama göremedim. RR3 oynarken bile benim nexus 5 kadar performans veriyor. Bazen fps düşmeleri oluyormuş ama o kadar da olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
L90 yada m2 alirim ben olsam ama selfie falan onemli ise g2mini daha iyi bu yonden
quote:
Htc ONE X nasıl ? bılgınız varmı ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X