Şimdi Ara

LG G2 MINI VS HTC ONE MINI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lg G2 mini mi yoksa HTC ONE Mini mi ? Neden ? Htc one mininin isindigini duydum ne kadar dogrdur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• One Mini 900 Tl kesinlikle haketmiyor,G2 Mini'De öyle.750 Tl'ye Lg L90 alın aynı donanım,çok iyi bataryası var,Zenfone 5-6 modelleride çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

One Mini 900 Tl kesinlikle haketmiyor,G2 Mini'De öyle.750 Tl'ye Lg L90 alın aynı donanım,çok iyi bataryası var,Zenfone 5-6 modelleride çok iyi.

Katiliyorum. Benim kardeşim LG L90 kullaniyor. Orta segment telefonlar arasinda en iyi seçim olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: adilowski

quote:

One Mini 900 Tl kesinlikle haketmiyor,G2 Mini'De öyle.750 Tl'ye Lg L90 alın aynı donanım,çok iyi bataryası var,Zenfone 5-6 modelleride çok iyi.

Katiliyorum. Benim kardeşim LG L90 kullaniyor. Orta segment telefonlar arasinda en iyi seçim olacaktır.

Bi yakinimdada L70 modeli var oda on numara,L90 un tasarımı ve hızı çok hoşuma gitmişti

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adilowski

quote:

Bi yakinimdada L70 modeli var oda on numara,L90 un tasarımı ve hızı çok hoşuma gitmişti

L70 hiç incelemedim ama kardeşimin L90 2. Ayı dolduruyor ama en ufak yavaşlama göremedim. RR3 oynarken bile benim nexus 5 kadar performans veriyor. Bazen fps düşmeleri oluyormuş ama o kadar da olsun.

• L90 yada m2 alirim ben olsam ama selfie falan onemli ise g2mini daha iyi bu yonden

• quote:

Htc ONE X nasıl ? bılgınız varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.