Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
75.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akal_da

Rremix kurdum logo ekranında kaldı, bi yerde yanlışlık yaptım sanırım tekrar cloudy yükledim. Cm daha önce hiç denemedim ona da bi bakayım o zaman. Teşekkür ederim.

Gapps yüzünden öyle olmuş olabilir. İlk kurduğumda bende de aynı olmuştu. Sonra buradaki arkadaşların önerisiyle opengapps.org sitesinden sırasıyla arm-6.0-micro
    seçeneklerini indirdim ve rom sıkıntısız kuruldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sisperdesi

Cm romdaki hatalar sesler cakisinca birtanesi deaktif oluyor ve telefonu yeniden baslatmaniz gerekiyor ornegin alarm kurdunj ve birisi sizi aradi konusurken alarm caldi kapadiniz artik telefonu yeniden baslatmadiginiz surece o gun kuedugunuz diger alarmlar calismayacaktir ayni sey mesajlar vs icinde gecerli sonuc olarak daha duzgun bir rom vs yok hepsinin kendine gore sorunlari var

STOCK KİTKAT a donmek istiyorum bunun icin ne yapmam lazim

Ben forumber hocanın 10c zipiyle orjinale dönüp KDZ cse flaş yapıyorum ama daha kısa yolu var mıdır bilmiyorum doğrusu.
  • sisperdesi S kullanıcısına yanıt
    en stabil hali önce jelly bean 10c ye dönüp ota dan güncelleme alarak kitkat a güncellemek hocam buyurun dosya linkini (belki biliyorsunuzdur ama ben yinede anlatayım) full wipe yapıp flash layın gerekli tüm işlemleri yapıyor yaklaşık 10-15 dakika sürüyor işlem bitene kadar kesinlikle dokunmayın hocam

https://www.androidfilehost.com/?fid=95864024717071062

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xperius -- 1 Haziran 2016; 15:12:25 >
  • Verdiginjz bilgiler icin cok tesekkur ederim bunlari aliyim fakat geri donmek icin bootloader falan filan degistirmemize gerek yok di mi baseband falan kurmaya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Gerek yok hocam bu zip herşeyi yapıyor black hoca sağolsun
  • xperius kullanıcısına yanıt
    Tamamdir hocam cok tesekkur ederim ben bunu indiriyim dursun kenarda bakalim cm den tamamen sogursam hatalarindan dolayi gecis yapicam ama gecis yaptiktan sonra da birdaha asla rom falan yuklemem telefona stok kitkat ta kalirim xunku ondan daha stabil ve duzgun bir rom yok herhalde

Rica ederim Hocam. Bende o niyetle çok kez stock roma geçtim ama dayanamadım İlla yeni bir rom çıkıyor ve denemek istiyorsunuz Umarım başarırsınız
    Hocam bu cm otadan guncelleme de aliyormus hosuma gitti bu durum habire guncelleme almak keyif verici yalniz twrp recovery gidiyor kendi recovery si geliyor olsun problem degil isim olunca flashlarim twrp yi gerisine gerek yok suanda volume booster diye bir uygulama da indirdim telefona kurdum onu sesi yukselttim bakalim nasil bir etki gosteriyor

• Hocam bu zipi indiriyorum twlefon gorusmesinde mikrofondan ses boguk geliyor sebebini anlamadim neden oyle romla alakali ki bilmiyorum genelde whatsapp gorusmesi yaptigim icin simdi farkettim mikrofondaki boguklugu. Sebebi de disardaki tum sesleri aliyor telsiz gibi oluyor ses ayni bende telefona stok kitkat kurucam onun ne sorunlari vardi da ben baska romlari denemeye karar verdim hic hatirlamiyorum. Ama genede yuklicem cunku gina geldi habire rom denemekten. Bakalim ne kadar sure stok rom da kalicam ya da sizin kullandiginiz stabil onerebileceginiz bir rom var mi hani bu tamamdir hocam sorunsuz kullanabilirsin dediginiz miui den baska

Optimus cloudy lam hoang cm rr miui ndm icex bunlarin tum romlarini denedim. Bunlar disinda onerebileceginiz rom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sisperdesi -- 1 Haziran 2016; 22:27:23 >
    Hocam olan bütün romları denemişsiniz aralarında optimus ve cloudy benim için en iyi romlar peki google play edition a baktınız mı ben çok kullanmadım ama çok beğenenler vardı forumda.
    http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/rom-google-edition-release-thread-t3262929

alıştıktan sonra stock romda iyi biraz sabredin sadece hocam.
    Zamanında çok memnundum bir süre sonra sapıtıyor hocam stock romlar benim telefonda. MM romlar stabil olsa yemin ederim kamerayı falan dert etmem mm kullanırım ama wifi drop gibi sinir bozucu bir durum varken kullanılmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam evet alistiktan sonra stok romlar yeter bana valla bir ara baktim begenmedim yani yamali don gibi geldi bana isin acikcasi sevemedim
    Ya kamera problem degil zira stokta da pek ahim sahim cekmiyor bizim telefon gerekli ayarlari yapinca diger romlarda da gayet basarili fotolar aliyorum uc kurusa bes kofteyi veriyor hic degilse stabil romlar evet ama yani oyle sinir bozucu yanlari var ki romlarin bi miui duzgun herhalde o dakitkat olsugu icin skintili belki miui 8 cikarsa ileride onu kurarim ama sanmiyorum cikacagini artik son cirpinislar lg g2 nin zira 3 seri cikti ustune hala iyi bu telefonla ilgilenilmesi gerci bundan soneaki cikanlarda da bir xacik yok bence lg nin en basarili telefonuydu g2 gerisi tirt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sisperdesi -- 2 Haziran 2016; 2:27:07 >
  • Hocam yukledım stok romu tot ıle yukledım yalnız recovery kayboldu boot hatası vermıstı bende tot yontemı ıle yuklemeyı basardım almanya open 16 gb rom da yukledım 20h suan sorunsuz bır sekıldr kullanıyorum cıhazı gayet duzgun valla ama anlamadıgım kıtkatta on dokunmatık tusları gızleme ozellıgı vardı dıye hatırlıyorum bu romda o yok bırde lte ozellıgı yoktu apk yukledım aktıf ettım ama tr romunda sankı on dokunmatıgı gızleme vardı

Tr romu yukleseydiniz lte guncellemesinide aliyordu sorunsuz olsun sorunsuz kullaniyorsaniz iyi hocam bende tr kdz de var diye biliyorum ama o kadar cok rom degistiriyoruz ki karistiriyor olabilirim hocam

Valla hocam bende de bır suru kdz var hangısı hangı ulkenın yazmamısım bende bastan germany ındırdım yok sorunsuz gunceple ıle helen seyın apk halı suam sorunsuz kullanıyırum cıhazı

• 6.5.29 sürümünü kullanan var mı arkadaşlar, Chrome sorunu devam ediyor mu acaba?

• Devam ediyor hocam nasil bir sorunsa 2015 yilinin chrome apk sini kurdum yine ayni cozum ile ilgili de hicbirsey yok 6.4.4 surumunden sonra basladi bu sorun eski zip dosyalarini silmeseydim keske aslinda elinde olan varsa yuklese super olur

• quote:

Orijinalden alıntı: xperius

Devam ediyor hocam nasil bir sorunsa 2015 yilinin chrome apk sini kurdum yine ayni cozum ile ilgili de hicbirsey yok 6.4.4 surumunden sonra basladi bu sorun eski zip dosyalarini silmeseydim keske aslinda elinde olan varsa yuklese super olur

Eski nandroid yedeklerden biri duruyordu bende, ona döndüm, TB ile de uygulama verilerini yükledim hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimwood

Zamanında çok memnundum bir süre sonra sapıtıyor hocam stock romlar benim telefonda. MM romlar stabil olsa yemin ederim kamerayı falan dert etmem mm kullanırım ama wifi drop gibi sinir bozucu bir durum varken kullanılmıyor

Wifi drop tam olarak nedir hocam. Zira cm13 romların hiçbirinde wifi ile ilgili sorun yaşamadım.

Hocam lg g2 stok kıtkat ta qslıde youtube ekleme var mı bıl8yor musunuz?

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.