Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
75.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SelamunAleykum üstadım miui7 çok güzel zaten kullanıyorum g2 için 2 rom var ya cloudy yada miui gerisi hikaye benim için miui de tek eksik vatsap bildirimleri sıkıntılı İnşallah miui8 de bunu da hallettilerse yeme de yaninda yat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık güncelleme de gelmiyor miui de bitti galiba.

• Biraz saçma olabilir ama miui v5 çok hoşuma gitti. Ama türkçesini bulamadım, nereden bulabilecegimi bilen biri yardımcı olursa sevinirim.

• Mr. Management kullanıcısına yanıt
    Guncellemelerin bitecegi soylenmisti lakin suanda miui v8 icin calisiyor olabilirler. Ki oyle bir durum varsa sahane olur yuklerim direkt. Cunku bu zamana kadar gordugum en iyi rom miui bir iki sorunu haric. Birde miui v8 portlanirsa birde lollipop ya da marshmallow olursa tadindan yenmez yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sisperdesi S kullanıcısına yanıt
    Geleceğini pek sanmıyorum. Haber verirlerdi herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: sisperdesi

Guncellemelerin bitecegi soylenmisti lakin suanda miui v8 icin calisiyor olabilirler. Ki oyle bir durum varsa sahane olur yuklerim direkt. Cunku bu zamana kadar gordugum en iyi rom miui bir iki sorunu haric. Birde miui v8 portlanirsa birde lollipop ya da marshmallow olursa tadindan yenmez yani

diğer cihazlara portlanması için bootlader kilidini aşmaları lazım heralde onu aşamadılar henüz öyle düşünüyorum mıu v7 de öyleydi başlarda bootlaeder kilidini aşamamışlardı sonra aşıp portladılar diğer destekleyen cihazlara ama söylentiler var ilk etapta samsung cihazlar için geliceği haberler o yönde
  • djvietnam kullanıcısına yanıt
    Xiaomi kendisi bunu serbest halde paylasiyor diye biliyorum yanlis mi biliyorum

• Biri bana en son sürümünü linkini verebilir mi biraz kullanmak istiyorum özledim

• quote:

Orijinalden alıntı: sisperdesi

Xiaomi kendisi bunu serbest halde paylasiyor diye biliyorum yanlis mi biliyorum

bende öyle biliyorum ama nedense geliştiricler daha çok çabalıyor ilginç bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lester Nygaard

Biri bana en son sürümünü linkini verebilir mi biraz kullanmak istiyorum özledim

son sürüm tıkla indir
  • 6.6.5 sürümünde chrome çalışıyor mu arkadaşlar?

• Çalışmıyor

• İlginç bir şekilde mobil veri çalışmıyor gönderme var ama indirme yok

SelamünAleyküm ustadım miui v8 ne zaman gelecek İnşallah? Nexus 5 e gelmiş bizim cihazda aynı özellikli değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

SelamünAleyküm ustadım miui v8 ne zaman gelecek İnşallah? Nexus 5 e gelmiş bizim cihazda aynı özellikli değil mi?

As eli kulagindadir yakında gelir diye dusunuyorum

Bense geleceğini düşünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Management

Bense geleceğini düşünmüyorum

gelir gelir ama ne zaman gelir allah bilir
  • RR Remixte bu aralar sürekli sinyal yok sorunu aliyorum. ara ara Çekmiyor bi süre, daha sonra kendiliğinden bağlanıyor. Sorun nedir acaba abiler, karşılaşan var mı bu sorunla? Hattım vodafone

• Edit:Çift mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThaDe -- 6 Ağustos 2016; 19:25:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThaDe

RR Remixte bu aralar sürekli sinyal yok sorunu aliyorum. ara ara Çekmiyor bi süre, daha sonra kendiliğinden bağlanıyor. Sorun nedir acaba abiler, karşılaşan var mı bu sorunla? Hattım vodafone

sorununu braya tıklayarak bilgi alabilirsin

edit: görmemişim zaten yazmışın pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvietnam -- 6 Ağustos 2016; 23:37:25 >
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.