Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
75.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba lg g2 d802tr cihazima miui7 yukledim. Surum 6.6.5 king olan. Gps sorunu nasil cozuluyor arkadaslar hava durumu swarm vs hicbir sekilde konum bulamiyor telefon. Kesin bir cozumu varsa anlayacagim dilden anlatacak birini rica edicem. Forumlardan baktim ama ingilizce hicbir sey anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedatmusaogullari

Merhaba lg g2 d802tr cihazima miui7 yukledim. Surum 6.6.5 king olan. Gps sorunu nasil cozuluyor arkadaslar hava durumu swarm vs hicbir sekilde konum bulamiyor telefon. Kesin bir cozumu varsa anlayacagim dilden anlatacak birini rica edicem. Forumlardan baktim ama ingilizce hicbir sey anlamadim

aslında o sorun değil onunla zamanında bende çok uğraştım konum aktif olmasına rağmen dediğiniz gibi bulamıyordu sonra farkettimki kendi kendiliğinden düzelmiş böylede olabiliyor
  • ama swarm'da falan hic bulamiyor ben 2 gun kullandim romu cok begendim sadece gps yuzunden sildim. Cozumh olsa tekrar yuklicem kac gundur forumlarda soruyorum cevap veren yok

• quote:

ama swarm'da falan hic bulamiyor ben 2 gun kullandim romu cok begendim sadece gps yuzunden sildim. Cozumh olsa tekrar yuklicem kac gundur forumlarda soruyorum cevap veren yok

bi bakınayım çözümle ilgili geri dönüş sağlarım
  • Valla cok makbule gecer sagolun ustad

• quote:

Valla cok makbule gecer sagolun ustad

telefon dilini ingilizce yapıp dil ingilizcedeyken telefonu kapatıp yeniden başlatırmısınız
  • Suan cm13 yuklu silmistim rom'u aksam ilk isim tekrar yukleyecegim. Siz yorumlari kontrol ederseniz cok memnun olurum :)

• quote:

Suan cm13 yuklu silmistim rom'u aksam ilk isim tekrar yukleyecegim. Siz yorumlari kontrol ederseniz cok memnun olurum :)

Gps i denediniz mi? bende de aynı sorun var .
  • 96unom 9 kullanıcısına yanıt
    Bende ing olayından sonra düzeldi.

• edit:rootu hallettim rom için yardımcı olabilirmisiniz?çok karışık geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7ADF8CF23 -- 27 Ağustos 2016; 14:49:08 >
  • Arkadaşlar romda hala ınstgramda donma oluyor mu ?
  • FrknTscı kullanıcısına yanıt
    Instagramin eski versiyonunu yuklemeniz lazim hocam onlar sorunsuz çalışıyor apk olarak bulabilirsiniz

• xperius kullanıcısına yanıt
    Ancak instagrama yeni gelen snapchat tarzı özellik olmuyor.

• Bugün itibariyle (Ekim 2016) LG G2 için olan miui v7 rom'un kronik bir sorunu var mı?

En güncel yükleme rehberini nereden tedarik edebiliriz?

CM13 yüklü olan G2'ye direk TWRP'den flashlayabilir miyiz?

Teşekkürler,

• Birinci sayfada detayli anlatim zaten mevcut miui kitkat tabanli bir rom bu yuzden bootload changer flaslamaniz lazim yani birinci sayfadaki ayarlari takip ederseniz sorunsuzca yuklenir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sisperdesi S kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Peki şu anda kronik bir sorun var mı g2 için olan miui7 rom da?

• Valla suan bende kurulu degil cihazimi babama verdim ben baska cihaz kullaniyorum en son bildirim alama ma problemi vardi ben baska sorun yasamadim birde mesajlarda gruplama yapamiyordu mesela babanizla mesajlastiniz mesaj attini size babaniz mesaj atinca iki tane babam babam gorunuyor mesajlar bolumunde bu da +90 ulke kodu muhabbetinden dolayi oldugunu cozdum. Bildirim alamama problemi google play servisler kaynakli google installer kurulumu yaparken hepsinden once size gelirken yukleme seyleri play stroe ve play oyinlar vs den onxe sistemsel dosyalar]n yuklemesini yapin. Bildirim icin guvenlik bolumunde ayarlardan da gerekli ayarlari yapmaniz lazim cihaz elimde olmadigi icin suanda ancak b[ kadar destek verebiliyorum. Cyanogen mod Blur os rom eger hatalari duzeltildiyse ressurection rom oneririm

• Dün miui7 rom denedim. Telefon sim kart ile bağlantı kuramadı. Dolayısıyla telefon hattı da çalışmadı.

Kamera da malesef "kameraya baglanilamiyor" hatası vererek kapandı. Çalışmadı.

Bunun üzerine cloudyg2-3.3 kurdum. Şimdilik bir sorun yok gibi.

Ayrıca 3. sürümü ile twrp'yi güncellenmiştim. Bir de oradan full backup aldım.

Bu ara cloudy kullanmaya devam edeceğim.

• Oncelikle bootloadchanger ya sa bootstack vs yapmadiniz mi rom kurmadan once

• quote:

Orijinalden alıntı: sisperdesi

Oncelikle bootloadchanger ya sa bootstack vs yapmadiniz mi rom kurmadan once

Hem bootchanger yaptım hem de kitkat baseband kurdum. Ama olmadı.

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.