Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
75.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kin yapsın da rahatlayalım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • romu yükledim,çok beğendim daha 30-40dk oldu yeni yeni öğreniyorum herşeyi ama şimdiden cok beğendim.fakat aklıma 2 şey takıldı.. birincisi ana ekrandaki simgeler biraz büyük nası küçültebilirz telefonun dpi ayarı iyi ama simgeler büyük,, ikincisi bazı uygulamalarda simgeler şeffaf kalmıyor arkasında bi çerçeve kalıyor swarm,instagram, spotify,messenger gibi uygulamalarda bu olurken facebook uygulamasında olmuyor mesela,,çözümü var mıdır?
  • Mr. Management kullanıcısına yanıt
    "...titanium backup ile google klavyeyi dondurun..."

Nasıl yapılır bu işlem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Titanium backup açın yedekleme ve geri yükleme sekmesine geçin google klavyeyi bulup üzerine tıklayın açılan pencereden dondur diyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese selamlar arkadaslar. En son cıkan MİUİ V8 romunu kurdum ve kullanmaya basladim.

Rom gercekten mukemmel. Akıcılık,pil,performans her aciden super. Tek 1 sorununu gordum o da root izni veremiyor.

Bu gun kurdugum romda cok cok asiri kullanimda butun gun wi fi acik ,parlaklik hep %60-%70,sürekli video film izledim , yayin izledim ve 5 saat gibi mukemmel bir sonuc aldim asagida da fotoğrafi var.

Rom gercekten cok kullanisli ve akici. Herkese siddetle tavsiye ediyorum. İyi forumlar..

• arkadaslar bu muiunun uygulamalarını nası kaldırcaz,çince şeyleri sileyim diyorum da.
  • romu kurdum baya kullandımda bı sıkıntı yoktu.sonra xposed kurmak istedm twrpdn flasladm sonra cihaz mi logosunda takıldı baslamıyor.nasıl çôzerim bu sorunu.hangi tuş kombınasyonlarıyla twrpye girebilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamoste.65

romu kurdum baya kullandımda bı sıkıntı yoktu.sonra xposed kurmak istedm twrpdn flasladm sonra cihaz mi logosunda takıldı baslamıyor.nasıl çôzerim bu sorunu.hangi tuş kombınasyonlarıyla twrpye girebilirim

telefonu kapatın tamamen ses kısma tuşuna basılı tutup aynı anda güç tuşuna basın logo geldimi çekip tekrar aynı tuşlara basın

olmaz ise güç tuşu ve ses yükseltme tuşunu kullanın bu ikisinden biri mutlaka olacaktır sonra yeniden yükleme yükleme yapın xposed desteği henüz daha yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: weezer009

arkadaslar bu muiunun uygulamalarını nası kaldırcaz,çince şeyleri sileyim diyorum da.

sistemsel şeylere dokunmayın root uninstall programı yada titanıum backup ile kullanmadığınız uygulamaları dondurabilirsiniz
  • hocam ikı sekılde denedm olmadı.ses kısma+guc tuslarına basılı tuttum lg logosu gelınce 2 tusuda bırakıp sonra tekrar aynı anda 2 tusa basılı tutum ama olmadı tekrar kapanıyor basılı tutunca.ses artırma tusu ilede aynı ıslemı yaptm ama aynı sonuc

• ses kısma+guc logo gelınce ses kısma+ses açma arkadaslar recoverye böyle girdi.tekrardan kurulum yapyorum

• Kendim çektiğim LG G2 MİUİ V8 ROM tanitimi

https://youtu.be/OMUXt85HhfM

• quote:

Orijinalden alıntı: kosist

Kendim çektiğim LG G2 MİUİ V8 ROM tanitimi

https://youtu.be/OMUXt85HhfM

çok güzel ana sayfaya aldım bunu eline sağlık hocam
  • Arkadaşlar tavsiye ediyor musunuz? Değer mi uğraşmaya

• Quick Remote bulamadım yav
  • djvietnam kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam LG G2 yi ayakta tutmaya calisiyoruz..

• quote:

Orijinalden alıntı: kosist

Ne demek hocam LG G2 yi ayakta tutmaya calisiyoruz..

bi yandan 7.0 bi yandan 7.1 bi yandan mıu8 geliyor böyle giderse bir sene daha kullanırız g2yi
  • djvietnam kullanıcısına yanıt
    7.0 ve 7.1'in G2 ye cıkmasi gercekten cok guzel haber ama AOSP romlardaki pil ve kamera sıkıntıları yüzünden benim icin MİUİ cok daha önemli. Ama G2 nin ölmemesi cok güzel

• İndirilenler uygulamasının ayaridan veri limitini sınırsız seçerseniz mobil veri ile sinirsiz indirme yapacaktır.

• Quick Remote yerine Peel Smart Remote öneririm hocam. Gayet iyi çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.