Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
75.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
Giriş

- sarj olurken telefonu acamıyorsunuz kabloyu cıkarıp led tamamen sonene kadar beklemeniz gerek
    - video cekim kalitesi kotu
    - magisk manager arada sırada cokuyor
    - 7.1.1 ile sanırım artık uygulamaları klasorler halınde gruplandıramıyorsunuz
    - takvim uygulaması hesap ekli olmasına ragmen devamlı hesap ekleyiniz diyor
    - genel olarak telefonun sesi bayagı az
    - veri baglantısı olmadıgı zaman sanki telefon cekmıyormus gibi gosteriyor
    - ilk yuklediğinizde alttaki tuslar gelmio tkr restart atmanız lazım

+ yeni ust bar hosuma gitti bayagı kullanıslı
    + kişisellestirme secenekleri cok hos
    + islemci hızı gibi performansı ayarlayabiliyorsunuz
    + fotograf kalitesi yuksek gece ve gunduz
    + Ram kullanımı ve hafıza kullanımı cok dusuk (7.49gb hafıza ve cogunlukla 1gb ram bos)
    + bataryayı bayagı verimli kullanıyor
    + telefonda istediğiniz datayı gorebılıyorsunuz teknik veriler cinsinden (mah,v,A,dpi v.s.)
    + akıcı ve hızlı donma v.s. yok

7.1.1 RR 5.8.2 Nightly

sahsi gorusum suana kadar 6.0.0 tabanlılar, CM, MUI haric denemediğim rom kalmadı bu en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: a3l4i

1 günlük kullanımım sonucu detaylar,

- sarj olurken telefonu acamıyorsunuz kabloyu cıkarıp led tamamen sonene kadar beklemeniz gerek
    - video cekim kalitesi kotu
    - magisk manager arada sırada cokuyor
    - 7.1.1 ile sanırım artık uygulamaları klasorler halınde gruplandıramıyorsunuz
    - takvim uygulaması hesap ekli olmasına ragmen devamlı hesap ekleyiniz diyor
    - genel olarak telefonun sesi bayagı az
    - veri baglantısı olmadıgı zaman sanki telefon cekmıyormus gibi gosteriyor
    - ilk yuklediğinizde alttaki tuslar gelmio tkr restart atmanız lazım

+ yeni ust bar hosuma gitti bayagı kullanıslı
    + kişisellestirme secenekleri cok hos
    + islemci hızı gibi performansı ayarlayabiliyorsunuz
    + fotograf kalitesi yuksek gece ve gunduz
    + Ram kullanımı ve hafıza kullanımı cok dusuk (7.49gb hafıza ve cogunlukla 1gb ram bos)
    + bataryayı bayagı verimli kullanıyor
    + telefonda istediğiniz datayı gorebılıyorsunuz teknik veriler cinsinden (mah,v,A,dpi v.s.)
    + akıcı ve hızlı donma v.s. yok

7.1.1 RR 5.8.2 Nightly

sahsi gorusum suana kadar 6.0.0 tabanlılar, CM, MUI haric denemediğim rom kalmadı bu en iyisi

Hocam hangi nightly sürümünü kullanıyorsunuz.
    20170405 mi
    20170406 mı

• luckyesref kullanıcısına yanıt
    4 nisan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg g2 turkey 30d modem baseband var mı arkadaşlar elinizde
  • Arkadaşlar en son sürümü yükledim telefonum açıldı. gereksiz dosyaları kaldırdım yeniden başlattım mi ekranında kaldı saatlerdir böyle telefon download moduna giriyor ancak recovery açılmıyor. kdz yüklemeden sorun çözülür mü neden recovery modu açılmıyor ?
  • ersel81 E kullanıcısına yanıt
    miuinin klasik korunmasıdır bu bir sistem uygulamasını sildigin gibi brick olur en güzel yöntem kdz atmaktır benim kendi telefonumda srk tools ile yaptıgım bir çözüm var ama kdz den cok zahmetli ve tehlikeli o yüzden yazmıycam bile en iyisi kdz atm1ak dostum
  • evde ki bütün kablolu kablosuz hız testlerinde bütün cihazlar 50 mbps hızı sonuna kadar kullanmasına rağmen lg g2 kablosuz hız testinde 4 mbps'i geçemiyor.Ne yapabilirim arkadaşlar?

bu problemi önceden de yaşayan oldu mu.Acil yardım ederseniz sevinirim.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Uydunet kullanıyorsanız onunla ilgili bir sorundu bu. Uydunet'in ana konusunda düzeltmek için ayarları verilmişti. Orada tekrar sormanızı veya geriye dönük kapsamlı bir araştırma yapmanızı öneririm.

evet uydunet kullanıyorum orada sordum ama malesef bilen çıkmadı
  • romu yükledim çok begendim ama tema uygulaması çince ve telefon dilini ingilizce yapmama ragmen yine düzelmedi bilgisi olan varmı?
  • Varsa MIUI v9.. yoksa MIUI v8 için en güncel rom'un çalışan bir linkini atar mısınız? Pie'dan sıkıldık da :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMERZEN

Varsa MIUI v9.. yoksa MIUI v8 için en güncel rom'un çalışan bir linkini atar mısınız? Pie'dan sıkıldık da :)
    Pie stabil mi? Dokunmatik çalışmayan telefona nasıl yükleyebiliriz? Varsa güncel linkleri paylaşırmısınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.