Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (139. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
75.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizde dr klavyede sanal tuşlara baktığınızda restart çekiyor mu telefon?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xperius kullanıcısına yanıt
    Ben kurdum ama hic bi degisiklik goremedim tweaks konusunda

• Arkadaslar biriniz deneyebilirsiniz ki sanki başlarda olmyrdu da lg klavyesini flashlayonca oldu yaşadığım problem.. klavyeyi açıp ana menü tuşuna basabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: DtMt7

Arkadaslar biriniz deneyebilirsiniz ki sanki başlarda olmyrdu da lg klavyesini flashlayonca oldu yaşadığım problem.. klavyeyi açıp ana menü tuşuna basabilir misiniz?

tam anlamadım bahsettiğiniz şumu acaba video çektim

• djvietnam kullanıcısına yanıt
    Hocam bende direk res çekiyor telefon kafayı yedim tekrar kuracağımız romu.

Çok sağ olun bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DtMt7 -- 2 Aralık 2016; 0:25:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DtMt7

Hocam bende direk res çekiyor telefon kafayı yedim tekrar kuracağımız romu.

Çok sağ olun bu arada

rica ederim sizde sağolun en baştan tekrar kurun güncel olan romu ve ilk sayfadaki google klavye çözümünü atlamadan dikkatlice uygulayın sorunun çözülceğine inanıyorum
  • Arkadaşlar kişiler gelmezse gapps flasylayin nano sürümü geldi o sekilde

• Evet romu 2 gündür kullanıyorum ben de yorumunuz yazmak istedim.Uzun zamandır aylardır cloduy rom kullanıyorum arkadaşlar şişince tekrar kuruyorum bu şekilde idare ettim ama kasmalar mevcuttu tabiki telefonda.Miui rom kurmamla birlikte telefonun ios akicligina ulaştı diyebilirim.Her şeyiyle mest oldum ya mükemmel olmuş beta durumunda olmasına ragmen.En sevdiğim özelliği telefonu rehberi snapchati kilitliyorum gün içinde asla kasma olmuyor Samsung s6dan daha akıcı bir çok şeyde.Sarji ilk gün sadece 2 bucuk saat gitti ama benim bataryam 30 aylık bi batarya cloudyde 3 saat anca görüyordum su an sarjim %70 ve tam 1 bucuk saat ekran surem var fena değil benim için cloudyle aynı gibi batarya süresi belki daha da açılır ileriki günlerde.Degisiklik arayan arkadaşa kesinlikle tavsiymdir telefon sınıf atlıyor arkadaslar

• Miui 7 den buna yani Miui 8'e geçtim şimdilik göze çarpan bır sıkıntı yok iyi görünüyor ama Miui 7 de Titanium Backup ile aldığım yedek buna yüklenmiyor sanırım android versiyonu değiştiğinden dolayı oluyor ama acaba bunun bir çözümü var mı? Yedeklerimi yüklemem imkansız mı?
  • B_O_S_S kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle bir sorun yok eğer geri yükleme başlamıyorsa su kodu ile ilgili sorun demektir marketten supersu indir kodu guncellet.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mr. Management kullanıcısına yanıt
    Hocam dediginiz gibi yaptim yani marketten supersu yukledim ve kod guncellemesi yapti ama simdi de titanium backupi acinca su ve busybox tespit ediliyor ekrani cikiyor ve oyle bekliyor. guvenlikten root ve izinlerde de sikinti yok ama durum boyle, acaba neden olabilir. tesekkurler.

EDIT: Tamam hocam hallettim. supersu ayarlardan erisim-izin ver secenekleri ile duzeldi. tekrar tesekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_O_S_S -- 4 Aralık 2016; 13:54:46 >
  • Miui 7 nin klavyesi guzeldi ama bunu pek sevemedim. zaten turkce karakterler de yok. acaba o klavyenin apksi falan var mi?
    Bir de bunda wsm tool ve xposed calismiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_O_S_S -- 4 Aralık 2016; 15:01:51 >
  • Arkadaslar bildirim gelmiyor cihazda wpden neyi atlamış olabilirim

• Rom gayet güzel fakat sesler yeterli gelmiyor bana.. Hoparlör ve ahize sesini nasıl arttırabilirim?

Bir de yazı tipi için uygulamasını açtığımda tek yazı tipi görünüyor, başka da indiremiyorum mağazadan giriş yapmıyor mi hesabına (bedavadan lira yedi) nasıl halledebilirim?

İlave: Bildirim panelinde Whatsapp'ta bir kişiden gelen 3 mesajı 3 yeni mesaj olarak gösteriyor. Lollipop stocktaki gibi aşağıya çektiğimizde mesajların başını göstertebilir miyim? Whatsapp'a girmeden göremiyorum mesajların içeriğini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4X HD -- 4 Aralık 2016; 19:24:12 >
  • Guvenlik>izinler>otomatik baslatma >wp yi swc tamamdir

• Ses icin root explorer ile etcdeki mixerpaths den speakerda yazani 1 2 arttirirsan ise yarayabilir denemedim. Para yememesi icin mesajlarda son uygulamalara basili tut mi message i iptal et olur.

• İlk Mesaja 11/30 linkini ve google kişiler ipucu eklenmiştir.

• Arkadaşlar ilk defa MIUI romu yükleyeceğim. Birkaç sorum var.

1. MIUI 8 pek stabil görünmüyor. 7 stabil midir? Daha sonra 7'den 8'e kolayca geçebilir miyim?
    2. Kernel yükleme kısmını yapmazsam ne olur? Stock kernel ile kullanılmaz mı?
    3. Rootlu kitkat'tan direkt olarak geçilebilir mi?
    4. Xposed yüklemeden navbar değiştirmek mümkün mü?
    5. Güncellemeler OTA'dan gelmiyormuş. Güncellemek için her seferinde sıfırdan güncel romu mu yüklemek gerekecek?
    6. Anasayfada MIUI 8'in bir eski sürümü bir de Kin932'nin sürümü var. Stabilite için hangisini yüklemek daha doğru olur?

Yardım için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytamal -- 19 Aralık 2016; 17:36:5 >
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.