Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
75.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben kin912 miui versiyonunda şunu da farkettim gelişme olarak; lg nin stock romlarında video ve ses kaydederken ses kesik kesik olarak kaydediliyor, nedeni de kayıt esnasında gürültü önleme kodlarının devreye girmesi muhtemelen ama bu sürümde çevre sesleri neredeyse kayıpsız ve kesintisiz olarak kaydediliyor. Haa ben şuan yine ndm 5.5 e döndüm ama varolan sıkıntılar giderilirse tekrar miui ye geçerim..

Birde bu sürümde ekstra bir kamera uygulaması eklenmiş, eger bu uygulamanin adını bilen varsa gercekten guzel uygulama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z@bers -- 23 Kasım 2016; 21:08:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar ücretkesioyr sms gönderdiğinde
  • Titanium backup root vs. olduğu halde uygulamaları geri yüklemiyor
    Edit. Marketten supersu İndirip kodu güncelleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Management -- 24 Kasım 2016; 21:11:51 >
  • Mr. Management kullanıcısına yanıt
    Şu uzay ayrımı falan yazan yer de soruna yol açabiliyor bazen. İşaretsiz olunca tb'deki sorun da kalkıyor.
    [LG G2 MIUI ROM] Anakonu  V8  (MIUI 8) çıktı

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Supersu İndirip kodu guncelletince düzeldi hocam ama çok ugrastirdi yav

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Miui için LG klavyesini tedarik eden @yigit__cittan arkadaşımıza teşekkür ediyorum.
    Not: İlk Mesajın Sonuna eklendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit__cittan

ne kadar ücretkesioyr sms gönderdiğinde

Her sms 58 kurus

• kin912 yeni sürümü yayınladı ilk mesaja ekledim.

Changelog:
    6.11.24
    1.Fix the font change
    2.Fix the Email app
    3.Fix some settings tab error

http://miuirom.xiaomi.com/rom/u6249351/6.11.24/miui_g2_kin_6.11.24_1fa91a0b0b_6.0.zip
  • Otadan gelmemis olarak gorunuyo guncelleme bende

• Mi mesaji kapatırsanız ucret kesmez

• quote:

Otadan gelmemis olarak gorunuyo guncelleme bende

bende de OTA'dan gelmedi bir önceki sürümden kirli kurulum ile gelmiştim. OTA sorunlu olabilir. "..." tıklayıp "Yenilikler" deyince durduruldu hatası veriyor. Şimdi yeni sürüme Temiz kurulum ile geçeceğim. Sizde öyle deneyin isterseniz. kin912 konusunda navbar ile ilgili mesajınızı gördüm. Özelleştirme yapabiliriz inşallah.

• quote:

Mi mesaji kapatırsanız ucret kesmez

Mi mesaj ayarlarını Sms ücreti kestikten sonra gördüm.

• luckyesref kullanıcısına yanıt
    aynen navbar cok kötü gercekten. yeni versiyona gecerseniz bilgilendirirseniz sevinirim bu arad xposed kurdum ben ama dialer falan calısmıyodu bi ara birdaha denicem xposed ı xposed basarılı olursa navbarı direk değiştircem :D
  • keşke mıu8 nougat ile gelseydi kin912ye forumlarda kendisine çok iletildi bende çok feedback bıraktım 7.0 la gelmesi için ama kin reyiz marsmamelow dedi başka bi şey demedi olsun en azından 5.0la gelmedi ya bunada şükür deneyelim bakalım yeni sürümü
  • Ota ile bana da gelmedi. Temiz kurulum ile geçmiştim her güncellemede baştan yüklemek olmaz ki

• djvietnam kullanıcısına yanıt
    Su an için nougat ile gelmesi imkansız mi4 e ne gelirse onu portlayabilirler mi4 sd800 kullandıgı için. eğer mi4 e gelirse nougat ile g2 ye de nougat miui9 port gelebilir bi ihtimal
  • quote:

Su an için nougat ile gelmesi imkansız mi4 e ne gelirse onu portlayabilirler mi4 sd800 kullandıgı için. eğer mi4 e gelirse nougat ile g2 ye de nougat miui9 port gelebilir bi ihtimal

aynen haklsısnız hocam unutmuşum onu daha mıu kendi cihazlarına 7.0 vermedi doğru ya
  • Bu son guncelleme ile sarj biraz daja mi iyi oldu bana mi oyle geliyo?

• Son güncellemenin ota zip dosyasını paylaşabilecek var mı? Xda da ota ile geldi diyorlar fakat bana gelmedi

• Bende yazdim xda da aynisini banada otayla gelmedi ben bidaha kurulum yaptim

• 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.