Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
75.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar güvenlik uygulamasında pil sekmesine gelip pil değerinizin kaç maH gösterdiğini yazabilir misiniz acaba? Bende 2610 mah yazıyordu. Bir buçuk yıl oldu telefonu alalı. Ondan dolayı azalma olabilir sanırım. Sizde bu durum nasıl acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Bende de öyle muhtemelen telefonun f320 olarak gozukmesinden kaynaklı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefon otg görüyor fakat içerisinden video felan açmıyor. Ayrıca çıkalı kaç hafta oldu hala bir güncelleme bile yok anlaşılan v8 ölü doğdu bu gidişle çok durmaz bu.
  • Şuanda rom nasıl ne durumda beyler ?
  • Cm 13 üzerinden direk wipe edip romu ve kerneli flaslayip gectim. bi problem görünmüyor root meselesi de anlatıldığı gibi yaptım onda da sorun yok

navigasyon tuşlari çok kullanışsız buna ayar yapilabilseydi keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aviator_ -- 6 Kasım 2016; 20:10:19 >
  • V8'de şu an çalışmayan aksan, günlük kullanıma engel ne durum var? Bir de şarj süresi ne durumda acaba?

• 4X HD kullanıcısına yanıt
    cogu zaman whatsapp durduruldu hatası alıyorum aynı sekilde ayarlarda duruyor ses sıkıntısı var ses ciddi anlamda az cıkıyor cm13 gibi kernelde düzeltmemişler sarj konusundaysa miui7 de 4 4.30 saat civarı gördüğüm ekran süresi 3 4 arası dolasıyorbazen daha bile az cıkıyor
  • bu arada birkaç yerde bu romun her kerneli desteklediğini okudum acaba aranızda deneyen var mı ?
  • 4X HD kullanıcısına yanıt
    Valla hocam 2 gündür kullanıyorum pil konusunda pek iyi olduğunu söyleyemem ve ses konusu gerçekten sıkıntı,sesi çok az çıkıyor telefonun.Bunların dışında herhangi bir hata ile karşılaşmadım
  • djvietnam kullanıcısına yanıt
    Hocam miui v8 e yakın zamanda bir güncelleme gelirmi?
  • drö kullanıcısına yanıt
    Mi8 mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cloudyg2 3.3 kullanıyorum lolipop 5.0.2 direk kurabilirmiyim yoksa kitkatamı geçmek gerekiyor.
  • uruh kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/m_84641562/mpage_1175/tm.htm

Yukarıdaki konuda luckyesref arkadaşımızın yeni sürüm miui8 yükleme rehberi mevcut, muhtemelen bu konunun başındakini de güncelleyecektir. Lollipoptan anlatılan şekilde işlemleri yaparak geçebilirsiniz.
  • Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar Miui 8 konusunu djvietnam arkadaşımız bana devretti. Rom yükleme Çıkmış Sorunları ve Çözümlerini İlk mesaja eklemeye çalışacağım. Herkese iyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luckyesref

Merhaba arkadaşlar Miui 8 konusunu djvietnam arkadaşımız bana devretti. Rom yükleme Çıkmış Sorunları ve Çözümlerini İlk mesaja eklemeye çalışacağım. Herkese iyi akşamlar.

Eline sağlık hocam çok güzel detaylı açıklayıcı bi anlatım olmuş teşekkürler

• kin912'in Miui 8 romunun 6.11.22 nolu sürümünün kurulumu ve linki ilk mesaja eklenmişti. Bu romdaki mail uygulaması çalışmıyordu. Kin912 bir sonraki Sürümde düzeltileceğini açıkladı.
  • Peki kin912 in yaptığı miui8 de ses nasil? Ve batarya performansi nasil

• yigit__cittan Y kullanıcısına yanıt
    sesi tatmin edici batarya performansı normal diyebiliriz ama lolipop romlara göre daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.