Şimdi Ara

LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN FOTOLARI PAYLAŞALIM (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
535
Cevap
20
Favori
31.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• [simage]
     LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnold Schwarzenegger -- 20 Nisan 2014; 14:50:58 >

• Flu nasil çekiliyor bilen var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mriron_

Flu nasil çekiliyor bilen var mi

Hocam normal kamerada oyle bir ozellik goremedim ama google camle yapiliyor.Ve lg g2 de destekliyor uygulamayi

• mriron_ kullanıcısına yanıt
    Ekranda odaklanacak yeri seçersen diğer taraflar uzaklığa göre bulanıklaşıyor. Mesela dalında çiçek falan çekerken deneyebilirsin.
  •  LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM

• Güzel fotoğraflar var mesajım bulunsun.

• Manuel odak

bonus :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahme_t -- 24 Nisan 2014; 1:18:29 >

• Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım

Fotoğrafcılıkla ilgili hicbir bilgim yok , bu farklı secenekler ne ise yarıyor özetler misiniz ?

Ek olarak hangi destek programlarını yüklemem gerekiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @Majesty -- 12 Mayıs 2014; 23:53:30 >
  • Emaneten kullandığım bir cihaz var elimde. Benim için çok önemli olan kamera, maalesef bu cihazda beni tatmin etmedi. Resimler puslu. Bir iphone gibi keskin ve net değil. Önerebileceğiniz bir program yada yöntem varmıdır?

normal bildiğimiz 4.4.2 sürüm.
  • Büyük İskender B kullanıcısına yanıt
    kamera performansı senin için çok önemli ise samsunga yönel g2 nin gece ve az ışıktaki performansı çok iç açıcı değil hatta kötü ama gündüz çekimi iyi

diğer yönleri ile mükemmel bir cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Emaneten kullandığım bir cihaz var elimde. Benim için çok önemli olan kamera, maalesef bu cihazda beni tatmin etmedi. Resimler puslu. Bir iphone gibi keskin ve net değil. Önerebileceğiniz bir program yada yöntem varmıdır?

normal bildiğimiz 4.4.2 sürüm.

Resimlerin puslu olmasi gece modunda ise kilifi cikarip cekin.gunduz.zaten sikinti yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vengace -- 13 Mayıs 2014; 9:14:44 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bende almayı düşünüyorum paralel ithalattan alan varmı baya bi ucuza geliyor ama insanı düşündürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: extrabator

Bende almayı düşünüyorum paralel ithalattan alan varmı baya bi ucuza geliyor ama insanı düşündürüyor.

Ben paralel ithalattan aldım, 25 Aralık tarihinde 1279 tl'ye aldım, world karta da 100 tl veriyordu 1179 tl'ye almış oldum, diğer taraftan 1500-1600 civarında satılıyordu, şuana kadar çok şükür herhangi bir problem yaşamadım, güncellemeleri de ilk önce paralel ithalat telefonlara geliyor
  • extrabator E kullanıcısına yanıt
    Vala hocam ben tavsiye etmiyorum 100-200 tl icin garantiden olma derim .. ilk basta bi problem cikmazsa bile sonradan cikabiliyo .. mesela benim ekranda sari leke problemi cikmaya basladi sol ust tarafta sari leke olustu gderek buyuyor.. servise verip ekrani degisicek.. sen simdi garantisi olmayan bi urun alsan 500 tl den asagi ekran degismez bole dusun bence

• ikinizede teşekkürler bu cevaplarla kafam dahada karıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: extrabator

ikinizede teşekkürler bu cevaplarla kafam dahada karıştı

Arkadaşım hangi siteden/mağazadan alacaksan telefonları var, ara sor, sana fatura ve garanti belgesi gönderiyorlar, aklına yatarsa alırsın, bozuk mu çıktı, adamların yeri yurdu belli, gönderirsin ne gerekiyorsa yaparlar, olmadı mı, ayıplı mal diye bulunduğun yer tüketici hakem heyetine müracaat edersin para iadesi veya yeni telefon verilir, ancak emin ol aldığın yerden
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.