Şimdi Ara

Lg g2 on screen phone ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
22.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu pc den kontrol etmek için böyle bir özelliği varmış fakat bir türlü bulamadım yapan yardımcı olabilir mi?

• dostum verdiğim linkte yükleme kısmında osp var onu pc ye indir ve kur, sonra telefondan Ayarlar/genel/pc bağlantısı altında on-screen phone kısmını aktif et. pc ye kurdugun program nasıl baglanabileceğini sana anlatır zaten. ister usb ister wifi ister bluetooth

http://www.lg.com/tr/telefon-destegi/lg-D802

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kill_them_all -- 15 Şubat 2014; 13:52:17 >
  • kill_them_all kullanıcısına yanıt
    Çok tşkler dediklerini yaptım oldu.
  • kill_them_all kullanıcısına yanıt
    bende indirdim ancak pc yazılımınız güncel değil diyor lgnin resmi sitesinden indirdim aslında neden böyle bir cevap veriyor acaba.Yada güncel sürümü nerden bulabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

dostum verdiğim linkte yükleme kısmında osp var onu pc ye indir ve kur, sonra telefondan Ayarlar/genel/pc bağlantısı altında on-screen phone kısmını aktif et. pc ye kurdugun program nasıl baglanabileceğini sana anlatır zaten. ister usb ister wifi ister bluetooth

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetulutas

bende indirdim ancak pc yazılımınız güncel değil diyor lgnin resmi sitesinden indirdim aslında neden böyle bir cevap veriyor acaba.Yada güncel sürümü nerden bulabiliriz?

pc suite yi kurduktan sonra otomatik güncelleme varsa seni uyarması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankal

quote:

dostum verdiğim linkte yükleme kısmında osp var onu pc ye indir ve kur, sonra telefondan Ayarlar/genel/pc bağlantısı altında on-screen phone kısmını aktif et. pc ye kurdugun program nasıl baglanabileceğini sana anlatır zaten. ister usb ister wifi ister bluetooth

+1

+1 aynı sorun

• quote:

o kısım daha gelmiyor bendede ve osp güncellenmesi lazım diyor bağlanmıyor ? Çözümü nedir ?
  • quote:

Teşekkürler, +1
  • bende pc bağlantısı kısmında on screen phone seçeneği mevcut değil şimdi baktım. güncelleme hatası alıyorum sanırım o yüzden. 20F eur rom kullanıyorum o yüzden sanırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rec0VeRy

bende pc bağlantısı kısmında on screen phone seçeneği mevcut değil şimdi baktım. güncelleme hatası alıyorum sanırım o yüzden. 20F eur rom kullanıyorum o yüzden sanırım ?

Aynı sorun bende de var.Süper bir uygulamaya benziyor oysa ama kullanamıyorum çünkü PC bağlantısı altında on screen phone ayarı yok görünüyor.Kitkat yüklü telefonda sebebi ne olabilir acaba.LG PC suite'i de kullanamadım çok karmaşık işler bunlar :)
  • oguzhany35 O kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde pc bağlantısı kısmında on screen phone seçeneği yok

sorunu çözen olursa yazsın buraya lütfen
  • Sorunun çözümünü buldum arkadaşlar hemen söyleyeyim. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar genelde rom flashlama işiyle uğraşanlardır eminim. system32'deki hosts dosyasını açın. Offline rom atmak için 127.0.0.1'e yönlendirdiniz muhtemelen lg serverını. O satırı silin güncelleme yapacaktır o zaman.
  • Bir çözüm gibi görünüyor,evet.Ama bence daha anlayacağımız bir yolla açıklamalısın bence arkadaşım :) @Rec0VeRy @oliviera12
  • PC modeme kablolu olarak bağlı, telefon ise wi-fi üzerinden ağa bağlı ancak on-screen phone yazılımından eşleştirme yapamıyorum.

Kabloyla uğraşmak istemediğimden bu şekilde bağlantı kurmayı deniyorum ama cihazı bulamıyor program. Bunun bir çözümü var mı? Yani bağlantıyı usb kablo üzerinden değil de wi-fi üzerinden nasıl yapabilirim?
  • müthiş ötesi bir özellik kullanıyorum. ben de güncelleme istedi sürekli hata verdi ama birkaç defa denedim. usb bağlantı seçeneklerinden LG yazılımı seçmeyi unutmayın. biraz uzun sürdü aa şimdi harika. whatsapp yazışmaları özellikle ışık hızı oldu arkadaşlar nasıl böle hızlı yazıyorsun diyo
  • Takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • illaki laptop mu olması lazım kablosuz olarak baglatmak için
  • Un4Given35 kullanıcısına yanıt
    Hayır ben masaüstünden de bağlanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usb bagli mi olmasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.