Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SAMSUNG GALAXY NOTE 5 Satın Al 16 Kasım 2017 15:17 1 1 SAMSUNG GALAXY NOTE 5 MERHABA,YENİ TELEFON ALDIĞIMDAN DOLAYI CİHAZIMI SATIYORUM.KUTUSU VE TÜM AKSESUARLARI MEVCUTTUR. HATTA KULAKLIKLARI HİÇ KULLANILMADI.FATURASI MEVCUTTUR. GARANTİSİ GEÇEN AY BİTMİŞTİR.RESİMLER CİHAZIN KENDİSİNE AİTTİR.EKRAN CAMINDA KESİNLİKLE ÇİZİK YOKTUR. HER ZAMAN CAM KORUMA FİLMİ İLE KULLANILDI.CİHAZ KORUMA KABINDA KULLANILDI.SAĞ ÜST KÖŞEDE UFAK BİR VURUK VARDIR.KALEM TAM RANDIMANLI ÇALIŞMIYOR. KALEMİ DÜŞÜRMÜŞTÜM. KAYIP OLDU. BAŞKA KALEM ALDIM. ORİJİNAL DEĞİLDİ. TAM RANDIMAN VERMEDİ.TAKAS KESİNLİKLE YOKTUR. LÜTFEN TEKLİF ETMEYİNİZ.ALACAK KİŞİYE ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN...Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Xbox One S 500 GB (2 Kol) SAMSUNG GALAXY NOTE 5 iPhone 6 Plus 64 GB Silver yurtiçi faturalı 2 günlük SAMSUNG GALAXY NOTE 2 - PASAPORT KAYITLI - BURSA
FİYAT DÜŞTÜ: 1350 TL ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Xbox One S 500 GB (2 Kol) SAMSUNG GALAXY NOTE 5 iPhone 6 Plus 64 GB Silver yurtiçi faturalı 2 günlük SAMSUNG GALAXY NOTE 2 - PASAPORT KAYITLI - BURSA