Şimdi Ara

LG G2 PARALEL HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar LG G2 almak istiyorum. Fakat arada 350-400 tl gibi farklar olduğu için paralel ithalat almayı düşünüyorum. Ve bunun için de en uygunu Delta Servis gibi. Ekran sararması vb. sorunlar çok oluyor gördüğüm kadarıyla. Delta bu konuda sıkıntı yaşatır mı sizce? Böyle bir sorunda Delta'ya gönderen var mı ilgileniyorlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Acruxxx

Arkadaşlar LG G2 almak istiyorum. Fakat arada 350-400 tl gibi farklar olduğu için paralel ithalat almayı düşünüyorum. Ve bunun için de en uygunu Delta Servis gibi. Ekran sararması vb. sorunlar çok oluyor gördüğüm kadarıyla. Delta bu konuda sıkıntı yaşatır mı sizce? Böyle bir sorunda Delta'ya gönderen var mı ilgileniyorlar mı?

Aynı soruların cevabını bende merak ediyorum paralel ithalat daha cazip geliyor insana
  • Acruxxx A kullanıcısına yanıt
    Usta buradaki kullanıcıların çoğu paralel cihaz kullanıyor Sonuçta cihaz kapalı kutu geliyor nasip kısmet işi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben de Paralel G2 almayı düşünüyorum ama beni de paralelci diye içeri tıkmalarından korkuyorum
    Yoksa garantisi falan umrumda değil. Şimdiye kadar garantili telefon kullandım da nooldu, her servise gittiğimde kullanıcı hatası deyip geri verdiler..
    Misal eski samsung telefonumda şarz sorunu vardı, verdim servise, bunun tamiri cihazın ederinden pahalı olur diye iade ettiler yapmadılar. Allahtan cihaz kaskoluydu, kaskoya verdim, 1 hafta içinde tamir edip geri verdiler. Kasko şirketi salak mı madem ederinden pahalı tamiri, yenisini niye vermedi bana? Servisin işgüzarlığı işte. Bence delta garantili almak en mantıklısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luti -- 6 Eylül 2014; 0:29:16 >
  • Kardes ben s2 s3 s4 lg g2 hepsini 3 yildan beri parelel aliyorum hic bir sikinti olmadi parani bosa verme al benimkide paralel italat..n11 de 1150 tl 111 bonus veriyor 111 tl de hediye ceki 950 ye geliyor. 32gb lik model adamlar gecen kasimda 1850 tlye almislar 32 gb modeli. Ucuz aldim diye seviniyorlar yari yariya ucuzlamiz zalim teknoloji

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında 16gb'a karar versem gg'de 1239'a lg türkiye garantili var şu an 111tl de bonus çok iyiye gelecek. Ama almışken 32 olsun diyorum o kafamı karıştırıyor.
  • selamlar bende lg g2 pararel alıcam sorunları var mıdır çünkü açılan konuları bi hayli fazla gibi lg g2 hakkında
    o yüzden biraz mesafeli kaldım veya daha basşka önericeniz telefon var mı samsung hariç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet ben de sizle aynı durumdayım. Arıza yaşayıp da servis sıkıntısı yaşayan paralelciler varsa rica ederiz bilgi versinler.

• Up
  • Ben gittigidiyordan paralel satış yapan dükkandan aldım, çok şükür bugüne kadar herhangi bir eksi yönünü görmedim, zaten orjinal ürün ve G2'ye gelen güncellemeler öncelikle paralel ürünlere geliyor
  • Hocam bu sarı leke vb. sorunda düzgün olarak tamir edilmemesinden korkuyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acruxxx

Hocam bu sarı leke vb. sorunda düzgün olarak tamir edilmemesinden korkuyorum ben.

Bakın şöyle bir örnek vereyim, ben iki adet tablet aldım birisi Codagen diğeri ise Hı-Level;
    Önce Codagen sonra da Hı-Level arızalandı ve farklı zamanlarda N11'e ürün değişimi talebinde bulundum, ücretsiz olarak gönderdim ve ikisi de yenilenmiş olarak geri gönderildi. Şayet siz de benim gibi N11 veya GG dan alacaksanız orada dükkan irtibat telefonları var. Arayıp sorun veya mağazaya yazın, bu tür problem çıkarsa ne olur diye. verilen cevap sizi tatmin ederse alırsınız, yoksa TR garantili bakarsınız, şimdiden hayırlı olsun...
  • Bizdeuygun.com'dan edlta garantili aldım bir buçuk ay oldu sorunsuz kullanıyorum çok şükür.

• Cevabınız ve ilginiz için teşekkürler hocam.N11'den düşünüyorum ben de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acruxxx -- 8 Eylül 2014; 14:49:31 >
  • Bana da delta al dediler aldım, hanginiz servise gonderdi diye sorunca cevap yok

• quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Bana da delta al dediler aldım, hanginiz servise gonderdi diye sorunca cevap yok

O konuyu merak ediyorum hocam ben de :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.