Şimdi Ara

[LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ] (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.564
Cevap
55
Favori
219.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle selam arkadaşlar . ben Turkey OPEN 16GB D80210C_00 stok romunu yüklerken %47 de kalıyor ilerlemiyor basına gelen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi
  • Stock rom kullanıyorsanız cihazınız tr versiyonudur ilk mesajda imei niz ile indirebileceğiniz link var oradan romu indirip kurabilirsiniz
  • Clody yükledim dün ama şarj çabuk gidiyor gibi art modunda kullanıyorum ondanmıdır dalvikte şarj yer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim telefon nereden gelmiş bilmiyorum imei side çakma eklenmiş. Ben 2. El aldım telefonu, telefonda 4.2.. Sürümü yüklü 4.4.2 ye güncellemek istiyorum ve şu an türkiye için olan stock kdz dosyasını indiriyorum bu romu flashlasam telefona bir sıkıntı olur mu
  • TheWade kullanıcısına yanıt
    Efs yedegini almanızda fayda var

• Nasıl alınacağını söylesem çok mu cahilce olur :)

• Benim telefon yazılım bilgilerinde d80210f ame yazıyor ben bunu 4.4.2 yapmak istiyorum hangi ülkenin kodu bu ame, birleşikarap diye duydum ddoğru mudur doğru ise benim cihaz 32 gb lik modeli her yerde 16 gb lik modelin kdz si var 32 gb liginkini bulabilir mısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWade

Benim telefon yazılım bilgilerinde d80210f ame yazıyor ben bunu 4.4.2 yapmak istiyorum hangi ülkenin kodu bu ame, birleşikarap diye duydum ddoğru mudur doğru ise benim cihaz 32 gb lik modeli her yerde 16 gb lik modelin kdz si var 32 gb liginkini bulabilir mısınız

AME ülke kodu değil, bölge kodudur. Africa Middle East yani Afrika ve Ortadoğu manasına gelir. Teknik konuda ilk sayfadaki 2. mesajımda bununla ilgili resimli bir anlatımım var. Oradan ülke kodunuzu öğrenebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 4 Ocak 2015; 22:42:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • chatin_62 kullanıcısına yanıt
    hocam peki ya imei klonlu ise bu telefonu 2. el aldım imei si klonlanmış yurt dışından getirlmiş, tek bildiğim yazılım kısmında d80210f ame yazması, böyle olunca nasıl bulabilirim bu telefon için uyan kdz yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWade

hocam peki ya imei klonlu ise bu telefonu 2. el aldım imei si klonlanmış yurt dışından getirlmiş, tek bildiğim yazılım kısmında d80210f ame yazması, böyle olunca nasıl bulabilirim bu telefon için uyan kdz yi

Eğer faturası, kutusu falan da yoksa orjinal imei'sini bulmanız zor olabilir. Arka kapağı açılan türden olsa pilin altında da yazıyordu ama bunda böyle bir şansımız yok. Ne yapılır bilemiyorum.
  • İlla kendi romu olsun diyorsanız Seri numarasına uygun rom indirip kurabilirsiniz
  • seri numarası derken nasıl bir yol izlemeliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWade -- 7 Ocak 2015; 19:14:48 >
  • chatin_62 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim cetin bey cevabınız için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet_maa27

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinal roma gecmek icin flashtool u denedim ama olmadi.Her seferinde retry hatası aldım.Lütfen yardım edin.Ne yaptıysam retry hatasını geçmedi

Ya yardım edebilecek kimse yok mu .

TWRP'yi açabiliyormusunuz?

Evet

TWRP'den yüklenebilen stock ROM'u indirin, telefonunuza atın. TWRP'den yükleme yapın. Ardından tekrar download moda alıp yükleme yapın.

TWRP'den yüklenebilen stock ROM için;

https://docs.google.com/uc?export=download&confirm=2F80&id=0B3U72O5ZZ8z-MHJELUNPQTVMRkk

Hocam indirdim ama yuklemedi.Failed dedi .Neden acaba?

Aşağıdaki TWRP sürümünü kullanmanız lazım;

http://www.mediafire.com/download/n1wuzejz2y3ccs3/custom-twrp-2.7.1.0-d802.zip

Bu dosyayı indirin, telefona atın ve ROM kurarmış gibi kurun. Daha sonra TWRP'den çıkmadan Reboot menüsüne gelip "Recovery"yi seçin, recovery sürümü 2.7.1.0 olması lazım. Ondan sonra kurmayı deneyin.

Bende linkteki romu kurdum ama sürüm yükselmiyor 4.2.2 kaldı ne yapabilirm KK a geçmek için

• quote:

Orijinalden alıntı: iplenmeyenadam

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinal roma gecmek icin flashtool u denedim ama olmadi.Her seferinde retry hatası aldım.Lütfen yardım edin.Ne yaptıysam retry hatasını geçmedi

Ya yardım edebilecek kimse yok mu .

TWRP'yi açabiliyormusunuz?

Evet

TWRP'den yüklenebilen stock ROM'u indirin, telefonunuza atın. TWRP'den yükleme yapın. Ardından tekrar download moda alıp yükleme yapın.

TWRP'den yüklenebilen stock ROM için;

https://docs.google.com/uc?export=download&confirm=2F80&id=0B3U72O5ZZ8z-MHJELUNPQTVMRkk

Hocam indirdim ama yuklemedi.Failed dedi .Neden acaba?

Aşağıdaki TWRP sürümünü kullanmanız lazım;

http://www.mediafire.com/download/n1wuzejz2y3ccs3/custom-twrp-2.7.1.0-d802.zip

Bu dosyayı indirin, telefona atın ve ROM kurarmış gibi kurun. Daha sonra TWRP'den çıkmadan Reboot menüsüne gelip "Recovery"yi seçin, recovery sürümü 2.7.1.0 olması lazım. Ondan sonra kurmayı deneyin.

Bende linkteki romu kurdum ama sürüm yükselmiyor 4.2.2 kaldı ne yapabilirm KK a geçmek için

Bu linkteki dosya rom değil. Twrp recovery dosyası. Romu bu twrp recovery içinden yükleyeceksiniz. Tabi custom rom yüklemeye uğraşıyorsanız .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar dün akşam 20d stock rom yüklerken hata aldım. Şu an download yada recovery mod çalışmıyor. Sadece lg logosu gelip bir iki saniye içinde siyay ekrana geçip bekliyor. Bilgisayara bağladığımda ise biçimlendir diyen birsürü sürücü ismi çıkıp hata uyarısı veriyor, içinde image dosyası görünüyor. Sabahtan beri denemediğim yöntem kalmadı, ubuntu ile fix falan yapayım dedim olmadı. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Cihaz 309k serisi 16gb
  • Open Rom ile Rom arasındaki fark nedir ?
  • T-Dog kullanıcısına yanıt
    Open rom genel olan rom. diğer rom ise operatörlere özel romlar. Vodafone att vb.

• quote:

Orijinalden alıntı: madmax59

Open rom genel olan rom. diğer rom ise operatörlere özel romlar. Vodafone att vb.

Teşekkürler :)
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.