Şimdi Ara

[LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ] (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.564
Cevap
55
Favori
219.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.4.2 D80220g-eur-xx sürümlü cihazımı rootlamak istiyorum. konudaki iki programı da denedim ( towelroot, stump root) ama ikisi de cihaz uyumlu değil uyarısı veriyor. başka ne deneyebilirim yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: download19

4.4.2 D80220g-eur-xx sürümlü cihazımı rootlamak istiyorum. konudaki iki programı da denedim ( towelroot, stump root) ama ikisi de cihaz uyumlu değil uyarısı veriyor. başka ne deneyebilirim yardımcı olabilir misiniz?

Manuel root deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: download19

4.4.2 D80220g-eur-xx sürümlü cihazımı rootlamak istiyorum. konudaki iki programı da denedim ( towelroot, stump root) ama ikisi de cihaz uyumlu değil uyarısı veriyor. başka ne deneyebilirim yardımcı olabilir misiniz?

20G için normal root uygulamaları yeterli olmuyor diye biliyorum. Bu yüzden farklı bir yöntem çıkarttılar. İndirdiğiniz/yüklediğiniz dosyaların D802 için olduğuna emin olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 19 Ocak 2015; 18:50:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba.lg g2 ls980 cihazıma 4.4.2 yüklemek istiyorum.

ota ile 4.4.2 yi indiriyor.ama kurulumda hata veriyorç

kdz ile yüklemek istiyorum.ama ls980 ile ilgili nasıl yapılacağı hakkında bilgi bulamadım.

ya da 4.2.2 üzerine 4.4.2 g3 romu direk olarak kurulur mu?
  • Bugün cihaza rom kurarken kore romu kurmuşum. Rom kurulumu bittikten sonra reboot dedim. Cihaz Lg Logosunu görüyor ve sol üst köşede Fastboot Mode Started diyor. Ne recoverye giriyor nede download moda. Sp flashta işe yaramıyor donwload moda girmediği için. Bilen varsa şimdiden teşekkürler.

Edit: Bir yıldır G2 yi rootlu ve çeşitli romlarla kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyidebanane13 -- 24 Ocak 2015; 19:27:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyidebanane13

Bugün cihaza rom kurarken kore romu kurmuşum. Rom kurulumu bittikten sonra reboot dedim. Cihaz Lg Logosunu görüyor ve sol üst köşede Fastboot Mode Started diyor. Ne recoverye giriyor nede download moda. Sp flashta işe yaramıyor donwload moda girmediği için. Bilen varsa şimdiden teşekkürler.

Edit: Bir yıldır G2 yi rootlu ve çeşitli romlarla kullanıyorum.

Alıntı

1. ADB google driveri kurun:http://developer.android.com/sdk/win-usb.html
    2. adb klasörünü C:\ sürücüsüne atın.
    http://www2.zippyshare.com/v/6257765/file.html

3. Ses kısma tuşuna basılı tutarak bilgisayara bağladığınız usb kablosunu telefona bağlayın.
    4. Başlat > Çalıştır > cmd yazıp Tamam'a basın. (windows 7)

Sol alt köşedeki windows simgesine sağ tık > Çalıştır > cmd yazıp Tamam'a basın. (windows 8.1)

5. Karşınıza gelen cmd komut penceresinde aşağıdaki her adımı sırası ile onaylayarak takip edin. (Her adımdan sonra Enter'a basın.)

cd c:\adb
    fastboot erase cache
    fastboot erase recovery
    fastboot erase laf
    fastboot flash laf laf.img
    fastboot reboot

6. Tekrar fastboot ekranı gelecektir. Korkmayın.
    7. USB kabloyu çektikten sonra güç tuşuna telefon tamamen kapanana kadar basılını tutun.
    8. Ses açma tuşuna basılı tutarak bilgisayarınıza bağlı olan usb kablosunu telefona takın.

9. Download Mode ekranı karşınıza gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 24 Ocak 2015; 21:30:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam dediklerinin aynısını yaptım her şey sorunsuz gitti. Kabloyu çıkarana dek bir sıkıntı olmadı. en son adımı da dediğin gibi yaptım. Cihazı download moda almak için pc ye bağladım fakat download mod yerine yine fastboot mode started kısmına gitti. Sanki hiçbir işlem yapmamışım gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyidebanane13 -- 24 Ocak 2015; 22:05:13 >
  • iyidebanane13 kullanıcısına yanıt
    Telefonun tamamen kapanması lazim en az 20 saniye power tuşuna basılı tutun hocam

• Onda sıkıntı yok kesinlikle tam kapanıyor bundan eminim.

Edit: Tot ile yükleme yapmaya çalıştım bu seferde aygıt yöneticisinde gözükmüyor com41 yada farklı bir şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyidebanane13 -- 24 Ocak 2015; 23:44:30 >
  • iyidebanane13 kullanıcısına yanıt
    Tot içinde download mode şart hocam Linux tabanlı bir İşletim sistemi ile laf.img ve recovery.img i telefona atmaya çalışın

• Beyler benim cihaz almanya cikisli ben buna Turkiye stock yuklemek istiyorum ama %49 da kaliyor ne yaptiysam bu sorunu bilen varmi ?

• Arkadaşlar iki gündür cihazım susmuş vaziyetteydi sadece cmd üzerinden bazı komutları alıyordu. Sonuç olarak sorunu çözdük. Kısaca sorunu ve çözümü anlatayım. Sorunum: Telefon ; download moda girmiyordu, recovery yoktu, tot ile yükleme yapılmıyordu hard reset vs hiçbirşey çalışmıyordu. Cihaz açılıyor LG logosu geliyor daha sonra sol üst köşede Fastboot mod Started yazıyordu. Çözüm olarak Linux üzerinden 1- sbl1.img 2- aboot.img 3- rpm.img 4- tz.img 5- openrecovery-twrp-2.6.3.2-g2d802 yüklemesi yaptık. Daha sonra offline olarak cs_emergency modunda stok rom yükledik. Xda da ki konuda bu uygulamaların anlatımı mevcut konu başlığı olarak; NO Recovery mode, No download mode, after OTA on rooted LG G2 yazıyor burdaki adımları uyguladık. Aynı durumda olup çözemeyenler olursa pm atabilirler elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Yardım eden herkese teşekkürler. İyi forumlar.

• arkadaşlar cihazım verizon vs980 4g olarak görünüyor yanlış rom sonucu cihazda dikine çizgiler oluştu download mod da bile nolur yardım edin
  • kolay gelsin bu 20H Romundan bahsediyorsunuz ama hangi ülkenin ? ben almanyanınkini indirdim farkediyormu diğerleriyle ? ve 16 gb cihaza 32 gb kdz kursak bişey olmazmı sanırım birisi bişey olmaz demiş
  • yardımcı olabilecek varmı bende lg g2 32 gb d80220c-ame versiyonu var acaba 20c ame yerine farklı bir rom atabilirmiyiz mesela 20d gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: köseoğlu

yardımcı olabilecek varmı bende lg g2 32 gb d80220c-ame versiyonu var acaba 20c ame yerine farklı bir rom atabilirmiyiz mesela 20d gibi

birinci sayfa ilk mesaj
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: köseoğlu

yardımcı olabilecek varmı bende lg g2 32 gb d80220c-ame versiyonu var acaba 20c ame yerine farklı bir rom atabilirmiyiz mesela 20d gibi

birinci sayfa ilk mesaj

herşeyi aynen denildiği gibi uyguladım imei sorgulatıp kendi kdz'sini buldum hatada almadım %100 tamamlandı tel açıldı yalnız hiçbirşey olmadı işleme başlamadan önceki hali duruyordu başkalarında hata verir yapamaz bende hatada vermedi neyi yanluş yaptım acaba
  • köseoğlu K kullanıcısına yanıt
    Ayarlar>genel>telefon hakkında -> yazılım bilgilerini kontrol edin

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

Ayarlar>genel>telefon hakkında -> yazılım bilgilerini kontrol edin

oraya girince durduruldu hatası veriyordu bi yerde okumuştum bende hard reset attım girdi güncelleme ayarlarına son sürüm dedi oldu

• 20C kuracağım şimdi G2ye, tavsiye ettiğiniz custom rom var mı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.