Şimdi Ara

[LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ] (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.564
Cevap
55
Favori
219.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emre155

Hocam bu https://docs.google.com...QTVMRkk&export=download romu OTG ile kurucam da tam olarak normal rom kurar gibi twrp ekranında önce wipe sonra anvanced wipe yaptıktan sonra kuruyoruz değil mi extra birşey varmı birde kk botloader gibi şeye ihtiyacı yok mu acaba? Teşekkürler.

Link çalışmıyor hangi rom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pardon hocam link şu:

https://docs.google.com/uc?id=0B3U72O5ZZ8z-MHJELUNPQTVMRkk&export=download

Forumber nickli kişinin hazırladığı rom sanırım. D802tr için yazmış ama benim telefonumun kutusunda D802 made in kore yazıyor teknosadan aldım 32 gb versiyonu bu roma uyarmı ve bir önceki mesajda yazdığım twrp ayarları doğrumudur. Teşekkürler.

• 310k ve 309k ise d802 dir ve tr yoktur. Eğer tr varsa verdiğiniz linktekini kullanın tr olmadığından eminseniz
    Bunu kullanın
    https://www.androidfilehost.com/?fid=95864024717071062

Wipe yapmanıza gerek yok direk flashlayin dosya herşeyi kendisi yapacak

• Hocam bu forumdaki flash tool ile tot yükleme yaptım. Telefon açıldı ama 4.2.2 olarak. Güncelleme tarattım güncel diyor. Ben en son sürümünü artı roted yazısını kaldırmak istiyorum nasıl yapabilirim acaba hocam.
    Bu arada hocam senden Allah razı olsun senin sayende telefonu açtım. Seni tam 1 haftadır rahatsız ediyorum bu işlemleri halletimiydi seni bi daha rahatsız etmicem söz
  • O zaman telefon tr olabilir diğer romu deneyin güncelleme alabilir

• Aynı yöntemle mi yüklüyoruz hocam yoksa daha güvenilir bir yolu varmı? Yani tot dosyası yüklerken işlem yarıda kesildi diyelim hard reset yapma şansımız olur mu böyle durumda acaba? Teşekkürler.
  • hocam kdz ile 4.4.2 yükledim ve telefon lg logosunda kaldı. sürekli açılış animasyonu kendini yenileyip duruyor.
    bu bölümü geçmek için hard reset atmanın tuş kombinasyonlarını anlattığınız gibi yaptım olmadı.
    Daha sonra araştırdım,

hard reset tuş kombinasyonu şu şekilde
    ses(-) & POWER
    logo gelirgelmez
    ses(-) & ses(+)
    şeklinde hardreset atılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yılmaz058

hocam kdz ile 4.4.2 yükledim ve telefon lg logosunda kaldı. sürekli açılış animasyonu kendini yenileyip duruyor.
    bu bölümü geçmek için hard reset atmanın tuş kombinasyonlarını anlattığınız gibi yaptım olmadı.
    Daha sonra araştırdım,

hard reset tuş kombinasyonu şu şekilde
    ses(-) & POWER
    logo gelirgelmez
    ses(-) & ses(+)
    şeklinde hardreset atılıyor.

Biliyorum sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: vitaalamode

quote:

Orijinalden alıntı: car_26

20C kuracağım şimdi G2ye, tavsiye ettiğiniz custom rom var mı acaba ?

Çok rom denedim, her romda ufak tefek sorunlar vardı. Zaten normal official romlar da bize sorunlu geldiği için custom rom arayışına giriyoruz...
    En sinsi rom özelliğide, ilk zamanlarda (2-3 hafta) çok iyi olup bir zaman sonra ciddi sorunlar vermesi... (batarya,kapanma, anlık donma vs.)
    Sadece 2 rom zamana yenik düşmedi ve diğer tüm romlardan açık ara performanslı çıktı;
    1- Pardus
    2- C.flex

Ben pardus kullanmaktayım ve hiç root yapılmamış benimle aynı zamanda alınan official g2 den çok üstün durumda. Özellikle bataryası aynı değerleri verdiği için pardus seçtim. Normalde custom romlar bir tık fazla batarya harcar. Herşeyini değiştiriyorsun extra özellikler yenilikler vs. Pardus aynı sonuçları verdi official romla.

Ben custom romlara sadece batarya performansı için bulaştım ama elimin altında 2 adet g2 olunca her romda uzun süre kıyasalama yapma fırsatı buldum. 1 yılı aşkın bir süredir kıyasladım durdum ve bıraktım artık... tlf eskidi :)
    Tekrar söylüyorum Sadece 2 rom official roma tercih edilmeye değer PARDUS ve C.flex

pardus g2 mini'ye de kurulabilir mi g2 gibi ?

• Arkadaşlar 20h ile 20c arasında ne fark var ben 20c yi kurduktan sonra ota'dan güncellemeyi kontrol ediyorum güncel diyor. (biraz amatörce oldu ama benden daha iyi bilen arkadaşlar kesinlikle vardır ) teşekkürler.

Düzenleme : Arkadaşlar cihaz Türkiye versiyon olduğu için 20c de kalıyormuş ota'dan 20h alamamam çok doğal :) 20h romu daha iyiyse kullanan arkadaşlar bir bilgi verirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayer9800 -- 21 Mart 2015; 0:32:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihto

quote:

Orijinalden alıntı: vitaalamode

quote:

Orijinalden alıntı: car_26

20C kuracağım şimdi G2ye, tavsiye ettiğiniz custom rom var mı acaba ?

Çok rom denedim, her romda ufak tefek sorunlar vardı. Zaten normal official romlar da bize sorunlu geldiği için custom rom arayışına giriyoruz...
    En sinsi rom özelliğide, ilk zamanlarda (2-3 hafta) çok iyi olup bir zaman sonra ciddi sorunlar vermesi... (batarya,kapanma, anlık donma vs.)
    Sadece 2 rom zamana yenik düşmedi ve diğer tüm romlardan açık ara performanslı çıktı;
    1- Pardus
    2- C.flex

Ben pardus kullanmaktayım ve hiç root yapılmamış benimle aynı zamanda alınan official g2 den çok üstün durumda. Özellikle bataryası aynı değerleri verdiği için pardus seçtim. Normalde custom romlar bir tık fazla batarya harcar. Herşeyini değiştiriyorsun extra özellikler yenilikler vs. Pardus aynı sonuçları verdi official romla.

Ben custom romlara sadece batarya performansı için bulaştım ama elimin altında 2 adet g2 olunca her romda uzun süre kıyasalama yapma fırsatı buldum. 1 yılı aşkın bir süredir kıyasladım durdum ve bıraktım artık... tlf eskidi :)
    Tekrar söylüyorum Sadece 2 rom official roma tercih edilmeye değer PARDUS ve C.flex

pardus g2 mini'ye de kurulabilir mi g2 gibi ?

Kurulur elbette. Ama öncelikle G2Mini için portlanması, yani ona yüklenebilir hale getirilmesi gerekir. Bu yapılır mı işte onu bilemem. Bir developer'in el atması gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• vodafone 5.0.2 stock rom gören duyan link bulan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyzk

vodafone 5.0.2 stock rom gören duyan link bulan var mı

https://mega.co.nz/#!cVUWhYqY!f8z_GvJmMi4OTxHOivRUqlqnpOT8FEYLCuh6EsJ54Kg

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

quote:

Stock rom hocam bu .zip formatında farkındaysan custom rom

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

quote:

Stock rom hocam bu .zip formatında farkındaysan custom rom

Kdz cikmadi bu vodafone. Sizdirilmis rom zip seklinde

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet_maa27

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinal roma gecmek icin flashtool u denedim ama olmadi.Her seferinde retry hatası aldım.Lütfen yardım edin.Ne yaptıysam retry hatasını geçmedi

Ya yardım edebilecek kimse yok mu .

TWRP'yi açabiliyormusunuz?

Evet

TWRP'den yüklenebilen stock ROM'u indirin, telefonunuza atın. TWRP'den yükleme yapın. Ardından tekrar download moda alıp yükleme yapın.

TWRP'den yüklenebilen stock ROM için;

https://docs.google.com/uc?export=download&confirm=2F80&id=0B3U72O5ZZ8z-MHJELUNPQTVMRkk

Hocam indirdim ama yuklemedi.Failed dedi .Neden acaba?

Aşağıdaki TWRP sürümünü kullanmanız lazım;

http://www.mediafire.com/download/n1wuzejz2y3ccs3/custom-twrp-2.7.1.0-d802.zip

Bu dosyayı indirin, telefona atın ve ROM kurarmış gibi kurun. Daha sonra TWRP'den çıkmadan Reboot menüsüne gelip "Recovery"yi seçin, recovery sürümü 2.7.1.0 olması lazım. Ondan sonra kurmayı deneyin.

hocam hala rety hatası alıyorum

• Hocam artik flash tools la baska ulkelerin kdz lerini kuramiyoz mu hep %49 da kaliyo anlamadim 10c 20c turkiye kdz si kurunca sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

Hocam artik flash tools la baska ulkelerin kdz lerini kuramiyoz mu hep %49 da kaliyo anlamadim 10c 20c turkiye kdz si kurunca sorun yok

CSE modunda kurmanız lazım.
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    onda da %49 da takılıyo
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Telefonu bilgisayardan ayır
    en son driver ları yükle
    3.13.2 olması lazım
    bilgisayarı yeniden başlat...
    Tüm flash tool ile ilgili uygulamalara admin yetkisi ver...
    telefonu bağla
    driver lar kurulsun
    Sonra flsah tool dan

Select type CDMA
    phone mod Cs_Emergency olsun

bir de böyle dene bakalım...
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.