Şimdi Ara

[LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ] (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.564
Cevap
55
Favori
219.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blackcodetech

quote:

Orijinalden alıntı: AndroLaz

Hocam dediğiniz gibi indirdim yüklerken bu çıktı nedir acaba ?
     [LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ]

host dosyasındaki engellemeyi kaldırın

Alıntıları Göster
    Oldu hocam oldu Allah razı olsun Çok saolun

• Aradığım konuydu buldum , eline sağlık hocam güzel bir çalışma olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantiye göndereceğim cihaz için unroot yapıp Flash tool dan stock rom mu yükleyeceğim? Bir de imei le göre rom yüklememiz gerektiğini söyleyenler oldu doğrusu nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: th3_majestik

Garantiye göndereceğim cihaz için unroot yapıp Flash tool dan stock rom mu yükleyeceğim? Bir de imei le göre rom yüklememiz gerektiğini söyleyenler oldu doğrusu nedir?

Cihazın seri numarası kaçla başlıyor 309/310 mu yoksa bunların üzeri mi

• 405K diye devam ediyor seri numara

• quote:

405K diye devam ediyor seri numara

Forumber hocamızın d802tr 10c romunu kullanın en sağlıklısı o herşeyi siler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackcodetech

quote:

405K diye devam ediyor seri numara

Forumber hocamızın d802tr 10c romunu kullanın en sağlıklısı o herşeyi siler

Alıntıları Göster
    7. Adımda takılıyorum. 7. adımda açılması gereken pencere ekrana gelmiyor. Ondan öncesine kadar her şeyi sorunsuz yaptım. Bu sorun neden kaynaklanıyodur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheKing#6

7. Adımda takılıyorum. 7. adımda açılması gereken pencere ekrana gelmiyor. Ondan öncesine kadar her şeyi sorunsuz yaptım. Bu sorun neden kaynaklanıyodur?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar root rom felan yok telefonda, 20hyi flashlamıştım şimdi onun üstüne 32 gb ispanyayı indirdim ama flashlayamıyorum normal flash diyorum sonraki ekran geliyor sonraki gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIRPAN

arkadaşlar root rom felan yok telefonda, 20hyi flashlamıştım şimdi onun üstüne 32 gb ispanyayı indirdim ama flashlayamıyorum normal flash diyorum sonraki ekran geliyor sonraki gelmiyor

Alıntıları Göster
    403 serisi d8002tr cihazım var TÜRKİYE güncel v20c yüklü, root ve custom recovery yok flash tool ile direk olarak v30d sürümü yükleyebilirmiyim, %2 - %49 sorunu olur mu
    yada yüklemek için root ve custom recovery yüklemek mi gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: wall

403 serisi d8002tr cihazım var TÜRKİYE güncel v20c yüklü, root ve custom recovery yok flash tool ile direk olarak v30d sürümü yükleyebilirmiyim, %2 - %49 sorunu olur mu

CSE Flash butonuna basarak yükleme yapabilirsiniz, herhangi bir sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: wall

CSE Flash butonuna basarak yükleme yapabilirsiniz, herhangi bir sorun olmaz.

Alıntıları Göster
    Hocam bütün her şeyi yaptım ama sonda lg mobile support tool kapanıyor. Pardus yüklemiştim wipe yapıp yüklemeye çalıştım ondan mı sıkıntı çıktı acaba???

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkem2626

quote:

Orijinalden alıntı: sombie

geçen gün s3i güncelledik hocam yok böyle öldü telefon. 4.0.4 olsaydı daha iyidi valla

S3 kullanirken ayda 1 kez fabrika ayaralrina donerdim lanet telefon

Alıntıları Göster
    Ses artırma + usb kabloyu takıp download mode açılana kadar düğmeye basılı bekliyorum ama olmuyor. şarj etmeye devam ediyor. ne yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkem2626

quote:

Orijinalden alıntı: sombie

geçen gün s3i güncelledik hocam yok böyle öldü telefon. 4.0.4 olsaydı daha iyidi valla

S3 kullanirken ayda 1 kez fabrika ayaralrina donerdim lanet telefon

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benim telefonda root rom falan yok ama Download Mode u açtığım zaman ROOTED yazıyor. En son Garantiye yollamıştım başka rom root atmadım. Bunun sebebi nedir??? Ayrıca bugün Lollipop romunu atacaktım Flash tools 2014 ve diğeri offline olan da çalışmadı bende. Sürücüleri falan eksiksiz kurmuştum. Garantiye yolladığımda cihazın en son anakartı değişmişti normalde 310K idi cihazım ama anakart değişince 410K olmuş. Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polatxp635 -- 5 Nisan 2015; 11:25:27 >

• ceyhunc. kullanıcısına yanıt
    çözüldü : farklı usb portuna takınca halloldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • polatxp635 kullanıcısına yanıt
    Rootlu olmayan cihaz root lu görünmesi kitkat ın bir buguymuş bende de vardı o sıkıntı lolipop ile düzeldi.
    Diğer sorun ile tavsiyem driver paketini kaldırıp tekrar kurman ve(ya)başka usb portu varsa imkanın başka pc de denemen.
  • Telefonu garantiye gonderdim anakart ve flex degismis.412k seri anakart takilmis, 20c tr rom var, almanya 20h indirdim flash tool cse ve normal flash olmuyor. Nedeni nedir acaba ? Aslinda tr stock romdan memnunum lollipop istemiyorum, browser biraz sekme acip hafiften.isininca tel kasma yapiyor sayfayi assayiya cektikce bulaniklasiyor. Birde belki sebeke dalaganmalarina care olur, kitkatta en saglikli almanya 20h yoksa 20d mi olur?

Kapatip download modda bagliyorum hersey tamam onyukleme yapiyor sonra connected server fail diye bi hata veriyor..

A6URWH

Resimde gorundugu gibi bulanlik oluyor isinmadi tel hic biseyde yok telde bos ama bunu yapmiyordu sanki 20c den once
     [LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf16 -- 4 Nisan 2015; 18:14:55 >

• vdf 30d yükledim. 24 saat geçmedi henüz üzerinden ama tab view açılması ve tab'ler arasında geçişte gecikme oluyor gibi geldi bana, simple rom ile karsilastirirsam. acaba zamanla geçer mi bu, yoksa yeni sürümde mi daha seri hale getirilir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 30a ispanya romunu kurdum ama lollipop o kadar iyi degil bircok pzellik kisitlanmis. Mesela kablosuz depolama, pop up play(otg veya kulaklik takinca altta cikan program onerileri) ayrica lg backup uygulamasi da o kadar iyi calismiyor. 5gb bos alan olmasina ragmen yedekledigim programlara yeterli alan yok deyip yuklemiyor. 30a icin gecerli bunlar 30d de var midir bilemem. Eger lollipop guncellemesi boyle olursa lg g2 icin ben kitkatta kalirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: polatxp635

Arkadaslar 30a ispanya romunu kurdum ama lollipop o kadar iyi degil bircok pzellik kisitlanmis. Mesela kablosuz depolama, pop up play(otg veya kulaklik takinca altta cikan program onerileri) ayrica lg backup uygulamasi da o kadar iyi calismiyor. 5gb bos alan olmasina ragmen yedekledigim programlara yeterli alan yok deyip yuklemiyor. 30a icin gecerli bunlar 30d de var midir bilemem. Eger lollipop guncellemesi boyle olursa lg g2 icin ben kitkatta kalirim.

Kablosuz depolamanın olmayışı saçma sapan bir şey zaten başlı başına. Bir de bende Google Play'den uygulama indirirken çok yavaş iniyor. Nette gezerken sıkıntı yok. Sende de öyle mi hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyyaman

quote:

Orijinalden alıntı: polatxp635

Arkadaslar 30a ispanya romunu kurdum ama lollipop o kadar iyi degil bircok pzellik kisitlanmis. Mesela kablosuz depolama, pop up play(otg veya kulaklik takinca altta cikan program onerileri) ayrica lg backup uygulamasi da o kadar iyi calismiyor. 5gb bos alan olmasina ragmen yedekledigim programlara yeterli alan yok deyip yuklemiyor. 30a icin gecerli bunlar 30d de var midir bilemem. Eger lollipop guncellemesi boyle olursa lg g2 icin ben kitkatta kalirim.

Kablosuz depolamanın olmayışı saçma sapan bir şey zaten başlı başına. Bir de bende Google Play'den uygulama indirirken çok yavaş iniyor. Nette gezerken sıkıntı yok. Sende de öyle mi hocam?

Aynen hocam Google Playden uygulama inerken donmalar ve yavaşlamalar oluyor. Kilit ekranında Müzik Widgeti çok saçma sapan olmuş(eskisinde şarkı tekrarlama vb. özellikler vardı) Bunda kaldırmışlar. 3 parmak ile uygulama depolama olayı gitmiş. Video oynarken ekrana bakınca videonun oynaması gözünüzü çevirdiğinizde durması gibi özellikler yok. Tüm Uygulamalara girince oradaki wallpaperi değiştirebiliyorduk kitkatta ama şimdi o yok. Hesap makinesinde +- gibi işaretlere farklı renkler verebiliyorduk kitkatta ama lollipopda yok. LG Backup Sıkıntılı çalışıyor biraz (OTG içindeki yedekten kurmuyor. Yedeği telefon hafızasına atınca yedeği kurmaya başlıyor.) Kitkattaki Quick Memoda notlarımızı şifreleyebiliyorduk Lollipopda bu özellik gitmiş. Ayrıca Kitkattaki quick memoda ekrana aldığımız notu ekrana sabitleyip uygulama falan açabiliyorduk ama bunda yine yok. Ekran fotosunu quick memo ile almak için alttaki tuşları yukarı çekip quick memoya getirince alabiliyorduk bunda yine kaldırmışlar o özelliği. Uygulama Yöneticisinde(kaldırma ekranı yani) altta ne kadar depolama alanı kaldığını görebiliyorduk.(1.5 GB Boş falan yazıyordu) Lollipopda yine yok. Bunlardan başka ilk mesajda belirttiğim gibi Kablosuz depolama ve Pop Up Play (Tak Çalıştır yani Kulaklığı takınca altta çıkan program önerileri) yok. LG G2, G3 ten donanım olmasa da yazılım olarak çok üstün bir cihaz. LG G2 de bundan dolayı LG'nin en çok tutulan cihazı oldu. Yazılımını kısıtlayıp G3'ü veya daha yeni modelleri satabilmek için bu yazılımsal değişiklikleri yaptı diye düşünüyorum ben. Bu yazılımsal eksiklikler olmazsa olmaz mı?? Hayır değil illaki(Saf Android Kullananlar napsın) ama benim gibi kitkata alışmış kullanıcılar için sıkıntı doğurabilir. Lollipop güncellemesi gelince bu gibi eksiklikleri göz önünde bulundurarak güncelleyip güncellemeyeceğinize karar veriniz. Bana kalırsa Kitkat, Lollipopdan çok daha iyi en azından G2 için. En kısa zamanda Kitkata dönüş yapacağım iyi forumlar...

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.