Şimdi Ara

[LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ] (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.564
Cevap
55
Favori
219.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yasin_92

onda da %49 da takılıyo

Denemedim hocam ama euro tabanli 10c tot dosyası yaptım flashlanabilir isterseniz onu kurup üzerine kdz yüklemeyi deneyin sorun yaşayacağımızı zannetmiyorum. Flashladiktan sonra data/dalvik/cache wipe yapın acıkırken de sorun olmasın

https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934545529

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu arada bu romu yükleyince tüm partitionlar değişiyor lolipop romlardan dönerkende kullanabilirsiniz root işlemi towel rootla yapılabiliyor bildiğiniz gibi.
  • Dediklerinizi deneyim eve gecince lg modem driver 13.2 kurulu yonetici olarakta calistiriyom ama son 1 2 aydir bole kuramiyorum hic turlu baska ulke kdz si dediklerinizi deneyip sonucu paylasirim sizlerle cok tesekkur ederim ilginiz icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 25 Mart 2015; 15:03:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

Dediklerinizi deneyim eve gecince lg modem driver 13.2 kurulu yonetici olarakta calistiriyom ama son 1 2 aydir bole kuramiyorum hic turlu baska ulke kdz si dediklerinizi deneyip sonucu paylasirim sizlerle cok tesekkur ederim ilginiz icin
    arkadaslar kernel atarken yanlış bişey yaptım galiba :) şimdi kurtarma işlemi yapacam ama tel download mode geçmiyor logo gidiyor geliyor gidiyor geliyor yapılacak bir şey var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluENight

arkadaslar kernel atarken yanlış bişey yaptım galiba :) şimdi kurtarma işlemi yapacam ama tel download mode geçmiyor logo gidiyor geliyor gidiyor geliyor yapılacak bir şey var mı acaba

Telefon tamamen kapanmadan download moda giremezsiniz. Kapatmak için power tuşuna basın 20 saniye hiç cekmeyin lg logosunun gelip gitmesine bakmayın. Ekran kapanıp lg logo tamamen gittiğinde download mode a alın

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Telefon tamamen kapanmadan download moda giremezsiniz. Kapatmak için power tuşuna basın 20 saniye hiç cekmeyin lg logosunun gelip gitmesine bakmayın. Ekran kapanıp lg logo tamamen gittiğinde download mode a alın

tamamen kayboldu hocam logo tel tamamen kapandı yani . ses açma power tuşuna basılı tutarak açıyorum ama nafile logo geliyor bir daha kayboluyor böyle kısır döngü halinde kalıyor elimi çektiğim anda ise açmaya çalışıyor teli tabi led yanıp sönüyor başka bi numara yok .......

edit : farklı bir usb kablosuyla deneyecem aklıma o geldi bakalım ne yapacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluENight -- 25 Mart 2015; 16:06:31 >

• quote:

quote:

quote:

tamamen kayboldu hocam logo tel tamamen kapandı yani . ses açma power tuşuna basılı tutarak açıyorum ama nafile logo geliyor bir daha kayboluyor böyle kısır döngü halinde kalıyor elimi çektiğim anda ise açmaya çalışıyor teli tabi led yanıp sönüyor başka bi numara yok .......

edit : farklı bir usb kablosuyla deneyecem aklıma o geldi bakalım ne yapacak

Alıntıları Göster
    20H stock romu CSE Flash yöntemi ile kurdum, sorunsuz açıldı fakat mobil veri çalışmıyor. Böyle bir sorunla karşılaşan var mıdır acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Headbang95

20H stock romu CSE Flash yöntemi ile kurdum, sorunsuz açıldı fakat mobil veri çalışmıyor. Böyle bir sorunla karşılaşan var mıdır acaba?

Apn ayarlarını operatörden isteyin yada elle girin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Headbang95

Apn ayarlarını operatörden isteyin yada elle girin

Hiç aklıma gelmezdi ya. Teşekkürler Eski mantık düşünmek gerekiyormuş biraz...
  • arkadaşlar 20H link var mı?bende mevcut fakat root yapamıyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: Todo al Blanco

arkadaşlar 20H link var mı?bende mevcut fakat root yapamıyorum?

Stump root u kullanın

• denemiştim olmamıştı.olmuyor diye biliyorum emin misin?

• quote:

denemiştim olmamıştı.olmuyor diye biliyorum emin misin?

Deneseniz daha belirleyici olur

• iste ben denedim olmadı diyorum.

sen denedinmi ki?

• quote:

iste ben denedim olmadı diyorum.

sen denedinmi ki?

Senli benli konuşacak kadar samimi olduğumuzu düşünmüyorum.

Denememiş olsam daha önce bunu yazmam aylar önce eklenmiş bir metin uygulayıp sonucunu yazdım zaten

"20g root uygulaması

Uygulamayı kurup grid diyoruz bir süre sonra uyarı verecek okay i tıklayın root işlemi 1-2 dakika sürecek ve cihaz iki kere kapanıp açılacak. Eğer kendisi restart yapmaz restart yapın ve telefonu yeniden başlatın. Ardından play storedan supersu uygulamasını indirip kurun root işlemi tamamlanmıştır."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 31 Mart 2015; 0:34:18 >

• Her adımı uyguladım fakat " normal web upgrade " seçtikten sonra " upgrade start " butonuna basınca kırmızı şerit yerine hata veriyo . Çözümü nedir ?
     [LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ]

• quote:

Orijinalden alıntı: AndroLaz

Her adımı uyguladım fakat " normal web upgrade " seçtikten sonra " upgrade start " butonuna basınca kırmızı şerit yerine hata veriyo . Çözümü nedir ?
     [LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ]

Lg mobile support toolu kurum ve flash tool 2014 u kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackcodetech

quote:

Her adımı uyguladım fakat " normal web upgrade " seçtikten sonra " upgrade start " butonuna basınca kırmızı şerit yerine hata veriyo . Çözümü nedir ?

Lg mobile support toolu kurum ve flash tool 2014 u kullanın

Alıntıları Göster
    Peki hocam bi sorum daha olacak . Benim seçtiğim kdz doğru mu ? Bendeki 16 lık ?

• quote:

Peki hocam bi sorum daha olacak . Benim seçtiğim kdz doğru mu ? Bendeki 16 lık ?
    Hocam dediğiniz gibi indirdim yüklerken bu çıktı nedir acaba ?

• quote:

Hocam dediğiniz gibi indirdim yüklerken bu çıktı nedir acaba ?

host dosyasındaki engellemeyi kaldırın

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.