Şimdi Ara

[LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ] (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.564
Cevap
55
Favori
219.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sene olmuş 2015 lg flash tool ile kdz yüklerken %2 hatasını bir geçemedim TOT muhabbeti de bi değişik geldi benle ne alakası var dedim.
    Altı üstü yeni 20H yükleyecektim.
  • Merhabalar. Çok büyük bir yanlış yaptım.
    Recovery moda girip full wipe seçerken integral stroage yi de seçtim. Bu sebeple telefon içine attığım kurulum dosyası da silindi. Bu neyse ama telefon ayrıca şarj et modunda değil dosya aktarım modunda idi.
    Şimdi ben buna LG G2 Stock Rom nasıl yükleyebilirim?

Download mode açılıyor. Flash tool ile Almanya 20D yi seçiyorum LG Support açılıyor bişeyler oluyor ekranda yüzde 2 den sonra retry geliyor. Telefon ekranında ise hiç bir şey değişmiyor. Yardım ederseniz çok sevinirim. iyi forumlar

edit: Tot Yükleme yönetimini denedim oldu. Fakat bence sorun USB Bağlantısını ŞARJ ET olarak seçmedğimizden kaynaklanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasparov108 -- 23 Şubat 2015; 2:31:15 >
  • kasparov108 K kullanıcısına yanıt
    Onunla alakası yok hocam dll dosyasında model çakışması olduğundan kaynaklanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

20C kuracağım şimdi G2ye, tavsiye ettiğiniz custom rom var mı acaba ?

Çok rom denedim, her romda ufak tefek sorunlar vardı. Zaten normal official romlar da bize sorunlu geldiği için custom rom arayışına giriyoruz...
    En sinsi rom özelliğide, ilk zamanlarda (2-3 hafta) çok iyi olup bir zaman sonra ciddi sorunlar vermesi... (batarya,kapanma, anlık donma vs.)
    Sadece 2 rom zamana yenik düşmedi ve diğer tüm romlardan açık ara performanslı çıktı;
    1- Pardus
    2- C.flex

Ben pardus kullanmaktayım ve hiç root yapılmamış benimle aynı zamanda alınan official g2 den çok üstün durumda. Özellikle bataryası aynı değerleri verdiği için pardus seçtim. Normalde custom romlar bir tık fazla batarya harcar. Herşeyini değiştiriyorsun extra özellikler yenilikler vs. Pardus aynı sonuçları verdi official romla.

Ben custom romlara sadece batarya performansı için bulaştım ama elimin altında 2 adet g2 olunca her romda uzun süre kıyasalama yapma fırsatı buldum. 1 yılı aşkın bir süredir kıyasladım durdum ve bıraktım artık... tlf eskidi :)
    Tekrar söylüyorum Sadece 2 rom official roma tercih edilmeye değer PARDUS ve C.flex

• quote:

Orijinalden alıntı: vitaalamode

quote:

Orijinalden alıntı: car_26

20C kuracağım şimdi G2ye, tavsiye ettiğiniz custom rom var mı acaba ?

Çok rom denedim, her romda ufak tefek sorunlar vardı. Zaten normal official romlar da bize sorunlu geldiği için custom rom arayışına giriyoruz...
    En sinsi rom özelliğide, ilk zamanlarda (2-3 hafta) çok iyi olup bir zaman sonra ciddi sorunlar vermesi... (batarya,kapanma, anlık donma vs.)
    Sadece 2 rom zamana yenik düşmedi ve diğer tüm romlardan açık ara performanslı çıktı;
    1- Pardus
    2- C.flex

Ben pardus kullanmaktayım ve hiç root yapılmamış benimle aynı zamanda alınan official g2 den çok üstün durumda. Özellikle bataryası aynı değerleri verdiği için pardus seçtim. Normalde custom romlar bir tık fazla batarya harcar. Herşeyini değiştiriyorsun extra özellikler yenilikler vs. Pardus aynı sonuçları verdi official romla.

Ben custom romlara sadece batarya performansı için bulaştım ama elimin altında 2 adet g2 olunca her romda uzun süre kıyasalama yapma fırsatı buldum. 1 yılı aşkın bir süredir kıyasladım durdum ve bıraktım artık... tlf eskidi :)
    Tekrar söylüyorum Sadece 2 rom official roma tercih edilmeye değer PARDUS ve C.flex

tercihlerimden biri cloudynin romlarından biri olacaktı ya flex ya g2 romu, flex olacak o zaman.
    pardusada bakmıştım. bende şuan 4.2.2 yüklü te cihazın ilk android sürümü :) galaxy s2 kullanırken hergün rom değiştiriyordum bunda iyice eskiyene kadar değiştirmek istemedim.

romları cwmden flashlamam yeterli mi acaba ? bootloader vs. yüklememe gerek yok değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kasparov108

Merhabalar. Çok büyük bir yanlış yaptım.
    Recovery moda girip full wipe seçerken integral stroage yi de seçtim. Bu sebeple telefon içine attığım kurulum dosyası da silindi. Bu neyse ama telefon ayrıca şarj et modunda değil dosya aktarım modunda idi.
    Şimdi ben buna LG G2 Stock Rom nasıl yükleyebilirim?

Download mode açılıyor. Flash tool ile Almanya 20D yi seçiyorum LG Support açılıyor bişeyler oluyor ekranda yüzde 2 den sonra retry geliyor. Telefon ekranında ise hiç bir şey değişmiyor. Yardım ederseniz çok sevinirim. iyi forumlar

Arkadaşlar sorunun aynısı bendede var yardım edebilecek kimse varmı iki gündür çıldırmak üzereyimArkadaşlar sorunun aynısı bendede var yardım edebilecek kimse varmı iki gündür çıldırmak üzereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wufuk -- 1 Mart 2015; 15:51:45 >

• http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW012695432109876543213/D80220B_00.kdz

arkadaşlar bu kitkat en son sürüm demi ? 32 gb d802 için uygundur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: .Atakan.

http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW012695432109876543213/D80220B_00.kdz

http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW999016432109876543213/D80220H_00.kdz

teşekkürler hocam

bunda 400mb güncellemeye felan gerek yok sanırım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW012695432109876543213/D80220B_00.kdz

http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW999016432109876543213/D80220H_00.kdz

teşekkürler hocam

bunda 400mb güncellemeye felan gerek yok sanırım

Son sürüm olduğu için telefondan ek güncelleme yapmaya gerek yok hocam.

• arkadaşlar 20h flashlamak istiyorum tele 1 aylık tel root felan yok flash tool ile deniyorum lg mobile sport tool acılıyor %1 de kalıyor ne yapmam lazım
  • Arkadaşlar cihazım Ses+usb ye takıp Download Mode açıyorum ama firmware update gelmiyor...
    Win8 kullanıyorum driver ı da yükledim flash tool la yazılım atamadım gitti...
  • Nexsus 5 romunu yani yalin haldeki google romunu kurabilirmiyiz
    Makina gold 32lik:

• İleri bastım BIN CRC Check.. Diyor sonra resimde ki hatayı veriyor Lütfen yardım edinn
  • Arkadaşlar merhaba acil yardımınıza ihtiyacım var,
    Sorunum şu şekilde;
    Telefon d802 stock rom yüklüydü daha sonra üstüne dedik cloudy 2.2 kuralım dedik, kurduk. Telefonun sahibi yedeğini pc suite ile almış geri yükleyemedi daha sonra bana tekrar gönderdi stock roma geçelim dedi, telefonun imei numarasını yazdım indirdim romu flash tool ile flasladım normal sıkıntısız yükledi, telefon lg logosunu geçince uygulamaları güncelledikten sonra "Maalesef, com.android.phone işlemi durduruldu." gibi üst üste mesajlar vermeye başladı. Hala da aynı şekilde, işin içinden bir türlü çıkamadım, yarın telefonu geri teslim etmem gerekiyor.. Bilgisi olan varsa, bir yol gösterirse memnun kalırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrasn0w

Arkadaşlar merhaba acil yardımınıza ihtiyacım var,
    Sorunum şu şekilde;
    Telefon d802 stock rom yüklüydü daha sonra üstüne dedik cloudy 2.2 kuralım dedik, kurduk. Telefonun sahibi yedeğini pc suite ile almış geri yükleyemedi daha sonra bana tekrar gönderdi stock roma geçelim dedi, telefonun imei numarasını yazdım indirdim romu flash tool ile flasladım normal sıkıntısız yükledi, telefon lg logosunu geçince uygulamaları güncelledikten sonra "Maalesef, com.android.phone işlemi durduruldu." gibi üst üste mesajlar vermeye başladı. Hala da aynı şekilde, işin içinden bir türlü çıkamadım, yarın telefonu geri teslim etmem gerekiyor.. Bilgisi olan varsa, bir yol gösterirse memnun kalırım..

Hard reset at açılır

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Sorunum şu şekilde;

Hard reset at açılır

recovery moduna giremiyorum nasil atabilirim dostum?

• quote:

quote:

quote:

Sorunum şu şekilde;

Hard reset at açılır

Stock romda recovery e giremezsin
    20b ve öncesi ise power +ses kısma lg logo da çekip tekrar power + ses kısma gelen ekranda power +power
    20c ve sobrası ise Power+ ses kısma lg logo da çekip ses kısma + ses açma gelen ekranda yes + yes

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sorunum şu şekilde;

Hard reset at açılır

Stock romda recovery e giremezsin
    20b ve öncesi ise power +ses kısma lg logo da çekip tekrar power + ses kısma gelen ekranda power +power
    20c ve sobrası ise Power+ ses kısma lg logo da çekip ses kısma + ses açma gelen ekranda yes + yes

Dostum cok cok saol gercekten.. Hic bir sekilde hard reset ekranina gelemiyordum vallahi ses kisma ve ses acma kombini ile geldim tek seferde yaptim cihazi. Ustelik hic umudum yoktu gercekten.Nasil mutlu oldum sabah sabah anlatamam sana.. Tekrar cok tesekkur ederim :)

• Hocam bu https://docs.google.com...QTVMRkk&export=download romu OTG ile kurucam da tam olarak normal rom kurar gibi twrp ekranında önce wipe sonra anvanced wipe yaptıktan sonra kuruyoruz değil mi extra birşey varmı birde kk botloader gibi şeye ihtiyacı yok mu acaba? Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.