Şimdi Ara

[LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ] (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.564
Cevap
55
Favori
219.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sorunu çözebildiğine sevindim hocam ama bende recovery yok sadece telefonu rootlamıstım senin çözdüğün yöntemle yapma şansım yok malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeefeS -- 25 Nisan 2015; 23:13:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeefeS

sorunu çözebildiğine sevindim hocam ama bende recovery yok sadece telefonu rootlamıstım senin çözdüğün yöntemle yapma şansım yok malesef

toot yöntemini dene..teknik konuda nasıl yapılacağı anlatılmış..
  • İyi günler ben telefonuma rom yüklemeye çalışıyorum ilk mesajta yazılanları aynı şekilde yapıyorum fakat bana ülke ve dil ayarının seçiminin yapıldığı küçük ekran gelmiyor. Rom yüklemede başlamıyor.
  • arkadaşlar lollipop dan cloudy 2.2 ye geçmek için önce kk baseband mı flashlıyoruz?
  • d802tr20b-tur-xx arkadaşlar bu romu nasıl indirebilirim link atar mısınız
  • Arkadaşlar xposed kullanan varmı aranızda, lollipop

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün 1 tane daha aldım G2 502K serisi,bu seri tam olarak ne demek oluyordu? ayrıca türkiye garantililer için radyo aktif değil biliyorum bu 502K serisinin içinde radyo donanımı varmıdır sizce? Belki belli bir sürümden sonrakilere radyo donanımı eklenmemiş olabilir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CorozeB

Dün 1 tane daha aldım G2 502K serisi,bu seri tam olarak ne demek oluyordu? ayrıca türkiye garantililer için radyo aktif değil biliyorum bu 502K serisinin içinde radyo donanımı varmıdır sizce? Belki belli bir sürümden sonrakilere radyo donanımı eklenmemiş olabilir diye düşünüyorum

502 , 2015 yilinin 2. Ayinda uretilen anlamina geliyor lg turkiye garantili ve d802tr modeli ise cihazda radyo yoktur ama paralel ithalat ise radyo vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Dün 1 tane daha aldım G2 502K serisi,bu seri tam olarak ne demek oluyordu? ayrıca türkiye garantililer için radyo aktif değil biliyorum bu 502K serisinin içinde radyo donanımı varmıdır sizce? Belki belli bir sürümden sonrakilere radyo donanımı eklenmemiş olabilir diye düşünüyorum

502 , 2015 yilinin 2. Ayinda uretilen anlamina geliyor lg turkiye garantili ve d802tr modeli ise cihazda radyo yoktur ama paralel ithalat ise radyo vardır

Hocam şimdi bende 309K seriside var ilk çıkan seri buda tr garantili;ama almanya romu attıktan sonra radyo aktif oldu.şimdi bunda radyo çipi varmıdır yada tamamen kaldırılmışmıdır.alman romu kursam yine radyoyu aktif edebilirmiyim sence?

• quote:

quote:

quote:

Hocam şimdi bende 309K seriside var ilk çıkan seri buda tr garantili;ama almanya romu attıktan sonra radyo aktif oldu.şimdi bunda radyo çipi varmıdır yada tamamen kaldırılmışmıdır.alman romu kursam yine radyoyu aktif edebilirmiyim sence?

309 ve 310 da var radyo sonra türkiye de d802tr olarak satıldı zaten ve bunlarda yok siz farklı ülke romu ile kullanabilirsiniz radyoyu

• Merhabalar

Telefonumda CloudyStock 2.5 ve Twrp recovery yüklü.Ayrıca rootlu. Lolipop 30a yüklemek istedim. Herşey normal seyrinde gidiyor ancak LG Mobile Support Tool % 47 de hata verip başa dönüyor.Bu sebeple bir türlü Lolipop yükleyemedim.Çözüm önerisi olan varmıdır.
  • Lolipop'tan kitkat'a dönmek için ilk sayfadaki

1. FLASH TOOL İLE KURULUM REHBERİ [offline]

rehberini mi kullanmam lazım?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: naftalin34

quote:

Orijinalden alıntı: NeiLBresT

sende nerde takılıyor

böyle kalıyor..https://store.donanimhaber.com/cb/fc/6d/cbfc6dffa11bfc2b9fb36c725bd2448e.jpg
     [LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ]

Driverlari kaldırıp tekrar kurun

D802tr için
    http://tool.xcdn.gdms.lge.com/dn/downloader.dev?fileKey=UW00120120425

Merhaba Blacktonix hocam, bu hatayı ben de alıyorum, iki ayrı pc de (windows7 ve windows8) denememe rağmen verilen linkteki driverleri kurduğum halde arkadaşın almış olduğu hatayı aldım. Bir öneriniz var mı?

(Cihaz imei değiştirilmiş cihaz olduğu için hangi ülke olduğu bilinmiyor, rastgele bir kk kurmak istedim. Cihazda Cloudy 2.2 yüklü.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crypto63 -- 7 Mayıs 2015; 14:00:02 >

• mobile support tool ile 5.0 atarken hata verdi dowland modeden çıkmıyor cihaz şuan romda hep hata veriyo sürekli farklı yerlerde hata şeklide dowland kendini resetleyeerek oluyor yardım
  • Arkadaşlar merhaba ben telefonuma 5.0 stock yükelemek istiyorum bende şöyle bi rom yüklüydü D80220B-CIS-XX beklemekten sıkıldım bi tane avrupa romu yükliyim sonra LG PC suite den yükseltirim dedim forumdan şu yazıya göre 16gb lık romu kurdumhttp://forum.donanimhaber.com/m_92836689/tm.htm . ama ben yurtta kalıyorum LG pc suitte indirirken kesilme oluyor ve sürekli başa alıyor 4.2.2 ded 4.4 e bile geçemedim benim romu manuel olarak indirip yüklemem lazım .daha önce s3 vardı onda yüklemesi baya kolaydı yeni stock romu direk odinle atabiliyorduk ben buna direk 5.0 atabilirmiyim 4.4 e falan geçmeden bi yardımcı olursanız çok memnun oluurm
  • Arkadaşlar merhaba ben telefonuma 5.0 stock yükelemek istiyorum bende şöyle bi rom yüklüydü D80220B-CIS-XX beklemekten sıkıldım bi tane avrupa romu yükliyim sonra LG PC suite den yükseltirim dedim forumdan şu yazıya göre 16gb lık romu kurdumhttp://forum.donanimhaber.com/m_92836689/tm.htm . ama ben yurtta kalıyorum LG pc suitte indirirken kesilme oluyor ve sürekli başa alıyor 4.2.2 ded 4.4 e bile geçemedim benim romu manuel olarak indirip yüklemem lazım .daha önce s3 vardı onda yüklemesi baya kolaydı yeni stock romu direk odinle atabiliyorduk ben buna direk 5.0 atabilirmiyim 4.4 e falan geçmeden bi yardımcı olursanız çok memnun oluurm
  • Arkadaşlar bi kaç defa denememe rağmen sonunda LG PC Suiteden telefonumu güncelledim fakat bu yine eski roma güncelledi 4.4.2 yi D80220B-CIS-XX diyor güncelle sorguladığımda ise en son güncel sürüm diyor ben nasıl 5.0 yükliycem bu telefona
  • lollipop g2 ye root attıktan sonra (ctrl c yapıp n dedikten sonra)tel kapanıp açılıp loop a girdi.ne yapmak gerek

• Arkadaşlar hazır MIUI'nin v6 romu çıkmış ve yükleme planları yapıyorken, yeni bir rehber hazırlayayım diyorum. Bunun için çok teknik bir sorum olacak. Şu her yerde önümüze çıkan ve rom yüklerken herkesin başına bela olup, cihazların bootloop'a girmesine neden olup, saatlerce uğraştıran bumped, loki, JB Bootloader, KK Bootlader v.b. konuları etraflıca bana anlatabilecek bir arkadaş var mıdır? Bunlar nedir, niçin bazı romları yüklemek isterken bumped olması gerekiyor, niçin bazılarını yüklerken loki olması. Niçin bazı romları yüklerken JB Bootloader olması gerekiyor da bazılarını yüklerken KK bootloader olması. v.b. Bu aralar çok yoğun olduğum için etraflıca araştıracak vaktim yok. Ben de biraz hazıra konayım diyorum. Olmaz mı?
  • Telefon download mode'a girmiyor.Baska G2'lere defalarca yaptıgım sey ama bu girmiyor sebep ne olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.