Ben haziranda almayı düşünüyorum kendinden kitkatli gelirmi
mehmedaltair
kullanıcısına yanıt
onun için root gerekli ya hocam :/ ama xda yı sürekli takip ediyorum illaki çalışan bir root çıkar kısa sürede... Ama isteyenler için VDT 442 stok rom çıkarmış d802 için, onu kullanabilirler... VDT nin tüm romlarının sıkıntılı olduğunu da unutmamak lazım ayrıca :)
gorkem2626
kullanıcısına yanıt
geçen gün forumda okudum adamın dedi ki samsung yeni telefonlarını satmak için eski telefonlarını çöp ediyor
quote:
Orijinalden alıntı: sombie
geçen gün forumda okudum adamın dedi ki samsung yeni telefonlarını satmak için eski telefonlarını çöp ediyor
arkadaşlar ben yükledim hiç birşeyim gitmed. süperde oldu
Gürültü oncelyicideki ses sıkıntısı düzeltilmesi. Kısık seslerden kesik kesik gelme sıkıntısı vardı ya hani?
Hocam kamera nasıl? Yine kasıyormu az ışık olan ortamlarda
Ikon renklerini niye beyaz yapmışlar mavi niye yok bu ne saçmalık yahu
quote:
Adam konu acmis 4.3'den 4.1'e nasil donerim diye Samsung guncelleme vermemesi daima daha iyi. Ama her seferinde guncelleme ile sorunlarin duzelmesini umuyorlar. Gelen her yeni guncelleme telefonu bitiriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Dangerousx
Hocam kamera nasıl? Yine kasıyormu az ışık olan ortamlarda
Hayır odaklanma belirgin şekilde daha hızlı. Bence fotograf kalitesi de artmış kamera konusunda iyileşme olmuş gözüküyor.
mehmedaltair
kullanıcısına yanıt
Ben ettim root? 4.2 root aracı ile ettim ne reset attı nede başka birşey Superuser uygulamasıda vardı
quote:
Orijinalden alıntı: Shakur54
Ikon renklerini niye beyaz yapmışlar mavi niye yok bu ne saçmalık yahu
sırf bunun için bile yüklemem yaa beyaz neymiş
quote:
Orijinalden alıntı: azsussan
quote:
Adam konu acmis 4.3'den 4.1'e nasil donerim diye Samsung guncelleme vermemesi daima daha iyi. Ama her seferinde guncelleme ile sorunlarin duzelmesini umuyorlar. Gelen her yeni guncelleme telefonu bitiriyor.
Valla hı hocam adam çok güzel konu açmış bende yeni Rumlarla sorunu çözdüm bir daha da karışmam valla
Gozlemlerim
Çift tıklama süper olmuş. Telefon belirgin şekilde hız almış bekleme süreleri azalmış RAM artma var Otomatik parlaklık iyi çalışıyor Simgelerin bazıları değişmiş güzel olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: White Hollow
Ben ettim root? 4.2 root aracı ile ettim ne reset attı nede başka birşey Superuser uygulamasıda vardı
Bilmiyorum hocam arkadaş edememiş ben reset atıyorsa busybox yüklenmiyor diye tahminimi söylemiştim aslında
quote:
Orijinalden alıntı: mehmedaltair
quote:
Orijinalden alıntı: White Hollow
Bilmiyorum hocam arkadaş edememiş ben reset atıyorsa busybox yüklenmiyor diye tahminimi söylemiştim aslında
Alıntıları Göster
Şu yeni g pro 2 ve orta seviye telefonlara koyduğu knock onun şifrelisi geldi mi acaba ?
ART nasıl olmaz? Moto g ART ile akıyor. G2 nasıl olur kimbilir.
quote:
Orijinalden alıntı: blank42
Şu yeni g pro 2 ve orta seviye telefonlara koyduğu knock onun şifrelisi geldi mi acaba ?
Hayır Knock code özelliği eklenmemiş. Yeni çıkacak sürümlere eklenebilir, bu çıkan romlar operatör romları
quote:
Orijinalden alıntı: acura07
quote:
Orijinalden alıntı: Godfather113
quote:
Orijinalden alıntı: acura07
gordugum farklılıklar konuya ekleyıver yardımcı olur