Şimdi Ara

[LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.564
Cevap
55
Favori
219.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: Dangerousx

Hocam kamera nasıl? Yine kasıyormu az ışık olan ortamlarda

Hayır odaklanma belirgin şekilde daha hızlı. Bence fotograf kalitesi de artmış kamera konusunda iyileşme olmuş gözüküyor.

Tam cevabımı alamadım. Gece evin içinde video kaydı yapın mesela, kasıyormu? sanki 60fps değilde 15-20 ile çekiyor gibi oluyor orjinal romda
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemcem0

arkadaşlar direk 4.2.2'nin üzerine flast tool'la yüklemek pil konusunda sıkıntı yaratır mı acaba? sıfırdan bu rom'u nasıl kurabiliriz, ilk alındığı gibi ??

Yedek alıp fabrika ayarlarına dönerek flash la romu yüklersen ikl haline dönmüş olursun
  • Knock code nedir? Cahil kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemcem0

arkadaşlar direk 4.2.2'nin üzerine flast tool'la yüklemek pil konusunda sıkıntı yaratır mı acaba? sıfırdan bu rom'u nasıl kurabiliriz, ilk alındığı gibi ??

Yedek alıp fabrika ayarlarına dönerek flash la romu yüklersen ikl haline dönmüş olursun

eyvallah, sende olmasan bi sorum daha olcak, forumda biyerde görmüştüm hatırlayamadım, kitkat'la sol üst köşeye operatör ismi konuşuluyormuş onu nerden yapıyoruz, bilgin var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wiperagain

Knock code nedir? Cahil kaldım.

Bende cahil kaldım bende bilmiyorum cidden merak ediyorum
  • Bunu sirf acilis kapanista vodafone oldugu icin kurmam one arkadas rom kurcaz 1600 liralik tele vodafone yapicaz...isin yok lg bootanimasyon bul flasla

Bu romum zip hali varmi cwmden flaslanicak sekilde..pc im bozuldu.telden.indirip flasliyim...yada ayrica 600 mblik update paketi olmali bulabilirmiyim acaba.bi arastirim bakim

Ben ingiltere 10g romu kullaniom.ingiltereden once almanyaya gelmis guncelleme olaya bak
  • Fransa romunu kursakda vodadone logosu geliomu acilista kapanista

• CorozeB C kullanıcısına yanıt
    ekrani kombinasyonla dokunarak acmak

misal dokunarak (4 defa) kare cizmek yada 5 defa dokunup karenin icine de 1 nokta koymak
  • acaglarr A kullanıcısına yanıt
    30 35 dakkika sonra cevaplarim indiriyorum suan
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

30 35 dakkika sonra cevaplarim indiriyorum suan
    ingiltere rom çıktımı ? vodafone olmayan !
  • quote:

Orijinalden alıntı: CorozeB

ingiltere rom çıktımı ? vodafone olmayan !

Alıntıları Göster
    10c kullanıyorum... kilidi kaldırdım, alttan fışkıran tuşları ufalttım, işe yaramayan programları kaldırdım... bıraksalar böyle 4 sene kullanırım ki kullanacağım gibi... kit kat mıdır küt pat mıdır nedir, nasıl böyle ilgi çekiyor anlamıyorum, sanırım yaşlandım iyice...
  • CorozeB C kullanıcısına yanıt
    fransa cikti sfr
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem2626

quote:

Orijinalden alıntı: sombie

geçen gün s3i güncelledik hocam yok böyle öldü telefon. 4.0.4 olsaydı daha iyidi valla

S3 kullanirken ayda 1 kez fabrika ayaralrina donerdim lanet telefon

Alıntıları Göster
    ses boğukluğu sıkıntısı düzelmiştir umarım.. akşam kurulum yapacağım.. düzelmemişse teknik servis yolu gözükecek cihaza.. :(
  • quote:

quote:

quote:

Hocam kamera nasıl? Yine kasıyormu az ışık olan ortamlarda

Hayır odaklanma belirgin şekilde daha hızlı. Bence fotograf kalitesi de artmış kamera konusunda iyileşme olmuş gözüküyor.

Tam cevabımı alamadım. Gece evin içinde video kaydı yapın mesela, kasıyormu? sanki 60fps değilde 15-20 ile çekiyor gibi oluyor orjinal romda

Hocam her makine gece cekiminda kasar nedeni iso ve enstantenin artmasi bu dogal birsey

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Şu yeni g pro 2 ve orta seviye telefonlara koyduğu knock onun şifrelisi geldi mi acaba ?

Hayır Knock code özelliği eklenmemiş. Yeni çıkacak sürümlere eklenebilir, bu çıkan romlar operatör romları

Nadil yani hocam operator romu derken neyi kastediyorsunuz . Bize gelme ihtimali varmi yani

• Bu dosyayi hayrina backup yada zip halinde vericek varmi upload etseniz cwmden yukleme yapicam pc bozuldu kdz uzantisi cwmden yuklenmio haliyle

• Backup halinde yada zip flash halinde
    Dropbox a mediafire ye
    Yada mega.co.nz ye upload edebilicek varmi

• Radyo calisiomu almanya veya fransada

• quote:

Orijinalden alıntı: bekoc

Radyo calisiomu almanya veya fransada

büyük ihtimal çalışıyor caps larda radyo görülüyor
  • Bu %49'da kalma olabiliyor mu?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.