Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3617. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.635.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36153616361736183619
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aleyküm Selam kardeşim. Lambda kernel var ama ben kurduğumda arka arkaya defalarca reset attı telefon. Beta versiyonu var hala.
  • karamsar24 K kullanıcısına yanıt
    Hadi ya :( peki siz de de böyle günde 2-3 kere felan telefonda hantallaşma oluyor mu 1-2 dakika süren...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buraktpky B kullanıcısına yanıt
    Ben Ressurrection Remix 7.1.2 sürümünü kullanıyorum. Lg nin verdiği son Lollipop sürümüne göre çoook hızlı. Tabi RR 7.1.2 romunda çift tıklama ile ekranı kapatma yok. Bunun için ücretli NOVA LAUNCHER kullanıyorum. Facebook, WhatsApp, Tweeter gibi uygulamalarda gelen bildirim sayısını öğrenmek için de Nova ile uyumlu ücretsiz TESLA UNREAD uygulamasını kullanıyorum. Performans düşüşünü hissettiğimde ya SD-MAID uygulamasıyla temizlik yapıyorum ki 3-5 günde bir yapıyorum ya da TWRP ile Cache/Dalwik Cache temizliği yapıyorum ki ayda bir yapıyorum.

Düzenleme:
    Telefonun hafızası ne kadar dolarsa performansı o oranda düşüyor. Olabildiğince boş kalmalı. Özelllikle fotoğraf ve video çekimlerini telefonun hızının düştüğünü hissettiğimiz anda bir belleğe yedekleyip telefon hafızasından sileceğiz. Çok fark ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamsar24 -- 23 Kasım 2017; 15:30:56 >
  • karamsar24 K kullanıcısına yanıt
    Aynen kesinlikle lollipop a göre çok hızlı kararlı çökme donma yok...romdan bende çok memnunum..novayı bende kullanıyorum...ama temizleme işlemlerini pek yapmıyordum ...bundan sonra dikkat ederim ..teşekkür ettim

• buraktpky B kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf ve video için Google Fotoğraflar uygulamasını öneririm. Sınırsız yedekleme yapıyorum. Uygulamada "Yer Aç" seçeneğini kullanarak yedeklediği dosyaları cihazdan siliyor. Önbellek özelliği de var.
  • Celaleddin Rooney kullanıcısına yanıt
    Evet onu kullanıyorum 7 aylık 5s macerasında çok lazım olmuştu şimdi g2 de de kullanmaya başladım

• quote:

Orijinalden alıntı: buraktpky

Hadi ya :( peki siz de de böyle günde 2-3 kere felan telefonda hantallaşma oluyor mu 1-2 dakika süren...

Lamba kernel performans olarak bir çok kernelden daha iyidir desteklediği özellikler de çok boldur bir sıkıntısı var bazen olur olmadık reset atabiliyor oda çok sık değil ama onun dışında romu yağ gibi akıtır. Ben kullanıyorum memnunum.

• Betaymış galiba tam sürüm çıkarsa bi bakarım hocam

• Selamünaleyküm crdroid deniyorum güzel rom tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar şöyle şarjı uzun giden adam akıllı bir rom önerebilecek yokmu şuan lineos kullanıyorum çarjı çabuk bitiyor işlemci hızını düşürdüm ısınmıyor akıcı ama şarjı biraz daha iyi gidiyor ama akşamı zor çıkarıyor öneride bulunabilecek varmı

• sorix kullanıcısına yanıt
    Rr rom xda da var

• quote:

Rr rom xda da var

Bir ara yükleyip silmiştim ne sorunu vardı hatırlamıyorum tekrar bi yükleyip bakarım teşekkürler

Hiç bi sorun yok ben 1 aydır kullanıyorum. Hızlı, bol özelleştirmeli...

• quote:

Hiç bi sorun yok ben 1 aydır kullanıyorum. Hızlı, bol özelleştirmeli...

Kac saat ekran suresi aliyorsun telefon 1 gunu rahat cikariyormu

Ekran süresi 3.30 saat ama günü çıkarıyo...ve bataryam 4 yıllık ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraktpky -- 25 Kasım 2017; 17:27:21 >
  • quote:

Ekran süresi 3.30 saat ama günü çıkarıyo...ve bataryam 4 yıllık ..

Ekran suresi az hocam en kotu 5 saat verecek bi sey ariyorum yenisi cikmis onu bi deneyim bakarsin iyi sure verir

Bende en yenisi yüklü şuan

• şöyle bir sıkıntım var ne yapmam gerekiyor arkadaşlar

telefonumda lineageOs yüklüydü wipe yaparken yanlışlıkla herşeyi sildim mecburen tot dosyasıyla kitkat sürümünü yükledim telefon açıldı buraya kadar sorun yok ama tekrar lineageOs tarzı bir rom yükleyip açınca lg yazısını hızlıca geçiyor ekran kararıp açılmıyor sebebi nedir ne yapmam gerekiyor bilen varmı
  • arkadaşlar lambda kernel kurdum bugün ama facebook uygulamasını açtığımda telefon kilitlenip restart atıyor. başka bir kernel var mı önerebileceğiniz, veya romu baştan mı flaşlayayım?

• ahbap kullanıcısına yanıt
    Baştan flasla. O Kernek eski ve buglu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 36153616361736183619
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.