Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3619. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.635.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36173618361936203621
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Xposed sevmiyorum, ilgi ve alakanıza teşekkür ederim.
  • ynsemre1 kullanıcısına yanıt
    Rom islerine 1yil kadardir uzagim. Bugün rr roma geçiş yaptim magisk manager diye bir şey var. Sanirim modern xposed gibi bir şey. Youtube background modülünü yükledim ancak çalışmadı. Neyi yanlis yapıyorum var mi bilginiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elitforce kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    magisk manager ROOT yapmak için kullanılan uygulamadır.
  • O modülde ayrıca bir şeyler daha yapmak lazım diye biliyorum xda konusu vardı. Bazı modüller de ayrıca xda konularına bakın çünkü çalışmıyor başka şeyler istiyor.
  • Elitforce kullanıcısına yanıt
    youtube background diye bir şey mi vardı bir şey daha öğrendik, nasıl olacağını anlatırsanız faydalanalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbap

youtube background diye bir şey mi vardı bir şey daha öğrendik, nasıl olacağını anlatırsanız faydalanalım

Valla 2 yıldır falan var :D xposed modülü olarak kullanılıyordu. Youtubeu arkaplanda acmaya yarıyor.

Magisk için modülü xda sayfasindan kendim indirip kurdum öyle çalıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elitforce

quote:

Orijinalden alıntı: ahbap

Valla 2 yıldır falan var :D xposed modülü olarak kullanılıyordu. Youtubeu arkaplanda acmaya yarıyor.

Magisk için modülü xda sayfasindan kendim indirip kurdum öyle çalıştı.

Link varsa bizde kuralim boyle bi sey oldugunu yeni duydum

• Arkadaşlar Crdroid 3.7 sürümünü kullanıyorum. Romda 2g,3g ve 4.5 g ayarları var. Ancak otomatik mod yok. Öyle olunca 4.5 g iyi çekmediği durumda telefona ulaşılamıyor. Bu konuda çözüm önerisi olan var mı? Ya da bu ayarı romun içinde ben mi bulamıyorum. Bunun için LTE switch diye bir program kurdum, ama çok da memnun değilim.
  • Bu g2 wifide indirme hizi ni artirmak icin ne yapilmali?

Hep 800 kbps hizda indiriyo..25mbps fiber var...Hiz dusumude soz konusu degil..??

• korsan067 K kullanıcısına yanıt
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nezdroid.internetspeedmaster&hl=tr

Bu uygulama size yardımcı olacaktır
  • Ya bu G2'de kullandigim LineageOS veya LineageOs tabanli hicbir ROM'da sim kattaki kontaklari goremiyorum. Zaten Cyanogenmod zamanindan buna alışıktım ancak içe aktar deyip biraz bekleyince sim karttaaki tüm kontaklari telefona aktarabiliyorduk ancak suan ice aktarma kismida calismiyor bos bir sayfa oylece kaliyor. Bu sorunu bir uygulama yardimiyla vs. cozen var mi? .vcf yada bulut yedegi gibi oneriler haric..:/

• ah ah. Efsane cihaz. Efsane konu. Ara sıra girer bakarım. Nasıl özledim seni bir bilsen.
  • Arkadaşlar merhaba. Telefona ilk defa RR rom kurdum. Bugüne kadar niye kurmadım diye kendime kızıyorum. Cloudy den geçtim bildiğin telefon yağ gibi akıyor. Menülerde birçok seçenek var. Ben de yeni yeni keşfediyorum çoğu şeyi. Kurcaladıkça baya seçenekler çıkıyor karşıma. Bu yüzden daha çok hoşuma gitmeye başladı rom. Ancak kamerası beni hiç memnun etmedi. Stock tabanlı rom larda hep XCam kullandım. RR için yine benzeri bir kamera uygulaması var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

ah ah. Efsane cihaz. Efsane konu. Ara sıra girer bakarım. Nasıl özledim seni bir bilsen.

2 sene önceye göre konu o kadar eskidi ki artık haftada 1-2 bakıyorum konuya en büyük nedeni farklı bir şeyler olmuyor artık ayrıca geliştiriciler azaldı kısacası lg g2 yaşlandı

• korsan067 K kullanıcısına yanıt
    Router netmaster( uydunet ) ise böyle sorun oluyor

Başka bir router alıp modeme bağlayarak sorunu çözebilirsiniz veya forumdaki uydunet konularında modemde bir kaç ayar yaparak çözümü var

Eğer uydunet kullanmıyorsanız fikrim yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adaway etkin olunca facebook uygulaması çalışmıyor. İnternet yok diyor. Bilgisi olan var mı?

• Arkadaşlar rr son sürümdeyim.Wifi hızı stabil değil. 1- 5- 39- 59 mbit arasında değişiyor. Hız testi sırf bu yüzden çok değişik çıkıyor. Bir dakika arayla 30 mbitten 5 mbite iniyor. Donanımsal mıdır yoksa rom ile alakalı mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynsemre1

quote:

ah ah. Efsane cihaz. Efsane konu. Ara sıra girer bakarım. Nasıl özledim seni bir bilsen.

2 sene önceye göre konu o kadar eskidi ki artık haftada 1-2 bakıyorum konuya en büyük nedeni farklı bir şeyler olmuyor artık ayrıca geliştiriciler azaldı kısacası lg g2 yaşlandı

4 sene oldu hocam dile kolay. 5. seneye giriyor :) Hala iddaa ediyorum. Piyasadaki çoğu telefondan gerek tasarım gerek performans olarak üstün.
    Bu saatten sonra aosp'den başkası paklamaz. Gördüğüm kadarıyla aosp'de 7.1 almış hatta oreo çalışmaları bile başlamış. G2'yi mumla arayacak LG. G2'den sonra çok kırdı kalbimizi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ynsemre1

quote:

4 sene oldu hocam dile kolay. 5. seneye giriyor :) Hala iddaa ediyorum. Piyasadaki çoğu telefondan gerek tasarım gerek performans olarak üstün.
    Bu saatten sonra aosp'den başkası paklamaz. Gördüğüm kadarıyla aosp'de 7.1 almış hatta oreo çalışmaları bile başlamış. G2'yi mumla arayacak LG. G2'den sonra çok kırdı kalbimizi.

Hocam şuan işimi görüyor ama yazın Trabzonda telefonun ekranı kırıldı mecburi olarak yan sanayi ekran taktırdım sonuç tabi ki hüsran bataryayı orijinal olana oranla emiyor genede 4 saat ekran süreleri alıyorum elime para geçerse aklımda oneplus 5 veya 5t var ama bu telefonun ekranını yenileyip bana daha ne kadar dayanacağını test etmek istiyorum.

• tarlabasi kullanıcısına yanıt
    Adamın hası yorumu patlatmış yine
  • 
Sayfa: önceki 36173618361936203621
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.