Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3620. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.635.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36183619362036213622
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xperius

Adamın hası yorumu patlatmış yine

Oooooooo imparator. Seni görmek ne büyük şeref :)

Estağfurullah. Adamın ham maddesine selam olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar play store hizmetlerini yanlislikla sildim apk olarak yuklemeye çalışıyorum uygulama yuklenemedi die hata veriyor. Google dan indiremiyorum telefonda var gösteriyor. Ne yapabilirim. Telefon rootlu lolipop tekrar stock rom a mi döneceğim. Güncel kdz dosyasida bulamadım yardimci olabilecek var mi?

• Play hizmetlerini sildigim icin google in hicbir uygulamasi çalışmıyor malesef.

• fiiliyol kullanıcısına yanıt
    İndirdigin apk dosyasinin ismini "PrebuiltGmsCore.apk" olarak adlandir ve "/system/priv-app icerisine yapistir, izinlerini " rw-r--r-- (0644)" olarak ayarla. Kullandigin isletim sistemi lollipop ve sonrasiysa /priv-app icerisine apk dosyasini dogrudan yapistirma once "PrebuilGmsCore" adinda klasor olustur ve klasorun izinlerini "rwxr-xr-x(0755) olarak ayarlarla ardindan apk dosyasini yukarida anlattigim sekilde klasor icerisine yaz.

İslemleri dogru yaptiysan ve sildigin sadece google play hizmetleri ise yeniden baslatmadan sonra herseyin normal calismasi gerekir.

Yok eger calismazsa;

*Ya islemlerde bi yanlislik yapmissindir,
    *Ya yalnizca Google Play Hizmetlerini silmememissindir,
    *Ya da indirdigin apk dosyasinin api leveli kullandigin OS'un Api Level'i ile uyumsuzdur.

Ha bu arada eger yalin, Google uygulamalarindan arindirilmis bir ROM kurup uzerine OpenGapps - BeanGapps gibi yerlerden Google uygulama paketi yukleydiysen o indirdigin yerlerde birde kaldirma araci olacak kurtarma bolumunden flaşlanabilen. Kaldirma zipini ve diledigin uygulama paketini indirip kurtarma bolumunden ard arda yukleyebilirsin..

Kolay Gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chlorohydrate -- 13 Aralık 2017; 3:37:57 >

• yorumunuz ve yardımınız için teşekkürler. stock rom u tekrar kurdum telefon düzeldi şu an.
  • ynsemre1 kullanıcısına yanıt
    Bu şartlarda ülkeden bu vergilerle bu kurlarla telefon almak hayale lükse kaçıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celaleddin Rooney

Bu şartlarda ülkeden bu vergilerle bu kurlarla telefon almak hayale lükse kaçıyor.

Hocam yapacak bir şey yok el mecbur telefon son demlerinde alacaksak tam almalıyız bu yüzden üst seviyede alternatif çinliler.
    Ya da yurtdışında alacağız. Xiaomi mi6 baya iyiydi de kulaklık girişi yok. Bu jak girişi olayından nefret ediyorum.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Ressurrection Remix Aralık güvenlik güncelleştirilmiş yeni sürümü paylaşıldı.
    İNDİRME LİNKLERİ:
    https://sourceforge.net/projects/resurrectionremix/files/d802/

DİREKT İNDİRME:
    RR-N-v5.8.5-20171217-d802-Final.zip
    https://sourceforge.net/projects/resurrectionremix/files/d802/RR-N-v5.8.5-20171217-d802-Final.zip/download

• quote:

Ya da yurtdışında alacağız. Xiaomi mi6 baya iyiydi de kulaklık girişi yok. Bu jak girişi olayından nefret ediyorum.

Hocam onlara da alışırız alıştırırlar bakarsın yarın bir gün iphone x deki çentikleri de başka başka telefonlarla millete alıştırırlar.
  • karamsar24 K kullanıcısına yanıt
    Süper haber bu. Teşekkür ederim. Nougat'a xposed desteği geldi mi acaba? Epeydir takip etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celaleddin Rooney -- 18 Aralık 2017; 20:31:31 >
    Bir furyadır gidiyor...
  • Celaleddin Rooney kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kullanmadığım için bilgim yok. Ama burada önceki sayfalarda paylaşılmıştı. XPosed çıktı diye.
  • karamsar24 K kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar ..hocam bu sürümü önceki sürümün üstüne nasıl yüklemeliyim ...cache felan silme işi bide gapps olayı var ya ...

• Tavsiye ettiğiniz veya kullanmakta olduğunuz rom var mı? Ben RR 5.7.4 kullanıyorum, bir ara AEX kullandım baya sorunluydu gına geldi. Uzuuun bir zamandır 5.7.4 kullanıyorum gerçekten çok stabil bi' rom Artık sıkıldım arayüzden. Yeni temalar da gelmiyor. Yeni rom atmaktan da üşeniyorum

Ayrıca hafıza yetersizliği baydı. Telefona hafıza kartı girişi takmamakla hangi akla hizmet etmişler, anlamak zor. Siz ne yapıyorsunuz, ne gibi çözümleriniz var?

Konu son zamanlarda suskun

• https://sourceforge.net/projects/resurrectionremix/files/d802/

Gene en iyisi bu substratum desteği felan var ayrıca magisk root güzel bir şey bir çok modülü indirip kullanabiliyoruz.

Geçen sene bu zamana göre çok çok düştü konu
    Tamamdır, ekledim. Bu hafta flaşlayacağım. Teşekkür ederim. Kaçınılmaz sona gidiyoruz
  • quote:

Tamamdır, ekledim. Bu hafta flaşlayacağım. Teşekkür ederim. Kaçınılmaz sona gidiyoruz

Eee seçenekler azaldı eskiden hangisini yüklesem deyip kararsız kalıyorduk şimdi yüklenecek ne var diye soruyoruz.
  • Dün talihsiz bir şekilde emektar G2'nin ekranını tekrar kırdım. Öğrenci olduğum ve malum fiyatların durumu yüzünden yeni bir telefon alamayacağım. İzmir İçinde güvenilir bir şekilde tamir ettirebileceğim bir yer var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimwood

Dün talihsiz bir şekilde emektar G2'nin ekranını tekrar kırdım. Öğrenci olduğum ve malum fiyatların durumu yüzünden yeni bir telefon alamayacağım. İzmir İçinde güvenilir bir şekilde tamir ettirebileceğim bir yer var mı acaba?

Hocam eğer ekranı tamir edecekseniz düşük kalitedeki yan sanayi ürünlere yönelmeyin zarardan başka bir şey değiller ben zorunlu olarak Trabzon da iken yaptırdım şöyle ki çerçeveler normalden daha kalın, köşelerdeki kavis yok, pili normale oranla çok daha fazla sömürüyor, yan taraftaki metal rengi çizgi zamanla aşınıp çıkıyor ve bazen ekran tazeleme oranı rahatsız edici derecede düşüyor göze garip geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 36183619362036213622
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.