Bildirim
lg g2 saat ve tarih sorunu
Karaca Owen Rectangle Large Bambu Kesme Tahtası : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C1Z8M9PM?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Aynı sorun bende de var. Herhangi bir seçenek açmadığımda telefonun saati 2 gün geriden geliyor sürekli. saat dilimi ve tarihi otomatik al diyerek düzeltebildim ben.
neden kendi yaptığım ayar değişiyor anlamıyorum. -
-
yok hocam o kadar da değil, o gözümden kaçmış -
quote:
Orijinalden alıntı: Led Zeppelin
yok hocam o kadar da değil, o gözümden kaçmış
Hocm onları zaten kaldırmıştım ben?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GurkanLee
Aynı sorun bende de var. Herhangi bir seçenek açmadığımda telefonun saati 2 gün geriden geliyor sürekli. saat dilimi ve tarihi otomatik al diyerek düzeltebildim ben.
neden kendi yaptığım ayar değişiyor anlamıyorum.
Aynı sorun hocam acaba düya saati ayarını yapmadığımızdanmı böyle yani ben yapmamıştım!
quote:
Orijinalden alıntı: dictatory
quote:
Orijinalden alıntı: GurkanLee
neden kendi yaptığım ayar değişiyor anlamıyorum.
Aynı sorun hocam acaba düya saati ayarını yapmadığımızdanmı böyle yani ben yapmamıştım!
sıkıntı galiba saat diliminden kaynaklanıyor. sen iki ihtimalide dene, ben otomatik al diyerek çözdüm problemi. yani ikiside işaretli bende. -
Hocam onlar işaretli ise kaldırın manuel girin demiştim ama işaretli değilse tabiki de onları işaretli kullanın benim attığım ss deki gibi ayarlar ve hiç saat sorunu yaşamadım... Belki sizin ağda sıkıntı vardır diyerek kaldırın dedim -
dün almış olduğum g2 yi gece kapatmıştım. sabah 10 da açtım tarih 1 gün öncesi ve saat 19.30 gösteriyordu. nasıl çözeriz bu sorunu? -
quote:
Orijinalden alıntı: yağmurkaçağı
dün almış olduğum g2 yi gece kapatmıştım. sabah 10 da açtım tarih 1 gün öncesi ve saat 19.30 gösteriyordu. nasıl çözeriz bu sorunu?
Saat dilimi bölümünde hangi şehir gözüküyor. İstanbul yerine yabancı ülkeye ait bir şehir varsa ondan kaynaklanıyor olabilir. -
Sorun telefon degil android kaynakli bence boyle telefonlar kapatinca gucle alakasini tamamen kesiyor alarm da calmiyor mesela gucu kestigi icin de saat tarih kapattiginizdaki gibi kaliyordur otomatik olarak ayarlamak tek cozum gbi
quote:
Orijinalden alıntı: avcı001
quote:
Orijinalden alıntı: yağmurkaçağı
dün almış olduğum g2 yi gece kapatmıştım. sabah 10 da açtım tarih 1 gün öncesi ve saat 19.30 gösteriyordu. nasıl çözeriz bu sorunu?
Saat dilimi bölümünde hangi şehir gözüküyor. İstanbul yerine yabancı ülkeye ait bir şehir varsa ondan kaynaklanıyor olabilir.
şimdi baktım da saat dilimi istanbulmuş zaten. otomatiği işaretledim bakalım tekrar olacak mı? -
Başıma bu yuzden bi iş gelsin, mahkemeye giderim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de G2 sahibiyim ve telefonda böyle bir sorun var mı hiç farkına varmadım, çünkü hiç kapatmıyorum.
Ben telefonumu yıllardır gece kapatmıyorum. Telefonu kapatıp açarken bile hatırı sayılır bir güç kaybı yaşanabilir (Samsung I8000 - omnia II'lerde bu durum çok belirgindi). Yatarken uçak moduna alıp, sabah unutmazsanız düzeltmek daha mantıklı olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet3807
boyle telefonlar kapatinca gucle alakasini tamamen kesiyor alarm da calmiyor mesela gucu kestigi icin
Windows mobile'dan androide geçiş yaptığımda beni en çok şaşırtan durum bu olmuştu. Bir telefonun en önemli işlevlerinden birisi alarmdır bence. Ne yapalım, microsoft WM6.5' desteğini çekti, ben de windows phone'a desteğimi çektim, mecbur androidden devam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X