Şimdi Ara

LG G2 Sakın Düşürmeyin !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
3.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EmreTheBand

Gecmis olsun. Ben s4u 3 aydir kullaniyorum 1 kere dusurmedim. Bence kilifa gerek yok

düşürme eylemi istemsiz olduğu için kontrol edilemez zannederdim. ama öyle değilmiş sanırım.

yukarıda da yazdım, xperia ray nasıl olsa sağlam diye kaç kere düşürdüm. sonra S3'ü elime alınca, dayanıksız olduğunu bildiğim için dikkat ettim ve 6-7 ayda hiç düşürmedim. S3 den sonra geçici olarak kardeşimin telefonu aldım ve ilk ay hemen düşürdüm işte kardeşimin telefona geçince o: "aman düşürmemeliyim" havası bitti, ve ilk ay düşürdüm.

demekki kontrol edilebiliyomuş

not: ben asla kılıf-jelatin kullanmam, nefret ederim, et ete değecek mantığı elim telefona değecek ulen

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Orijinalden alıntı: EmreTheBand

Gecmis olsun. Ben s4u 3 aydir kullaniyorum 1 kere dusurmedim. Bence kilifa gerek yok

düşürme eylemi istemsiz olduğu için kontrol edilemez zannederdim. ama öyle değilmiş sanırım.

yukarıda da yazdım, xperia ray nasıl olsa sağlam diye kaç kere düşürdüm. sonra S3'ü elime alınca, dayanıksız olduğunu bildiğim için dikkat ettim ve 6-7 ayda hiç düşürmedim. S3 den sonra geçici olarak kardeşimin telefonu aldım ve ilk ay hemen düşürdüm işte kardeşimin telefona geçince o: "aman düşürmemeliyim" havası bitti, ve ilk ay düşürdüm.

demekki kontrol edilebiliyomuş

not: ben asla kılıf-jelatin kullanmam, nefret ederim, et ete değecek mantığı elim telefona değecek ulen

aynen et ete degicek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Allah razi olsun kardes bu kadar pahali.oldugunu bilmiyordum.

Balkondan felan duserse pesinden bende atlarim

bu konunun üzerine tartışıldı. balkondan düşen telefona yetişmek için teknikler de geliştirdik:

LG G2 Sakın Düşürmeyin !!!

düşen telefona tetişmek için yer çekimi ivmesi ne kendimin de ivme eklemeliyiz ki telefondan daha yüksek hızla aşağı inip havada yakalayabilelim.
    bunun için de ellerini korkuluğa koyup amuda kalkarak, ayaklarını tavana yasladıktan sonra ellerini bırakıp tam düşmeye başladığın anda ayaklarınla aşağı doğru kendini itersen superman gibi yetişirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

quote:

Orijinalden alıntı: mpekin

Geçmiş olsun. Quickwindowla düşürürsem ne olur acaba diyenler için: kılıf takılıyken 1.5-1.6 metre yükseklikten kilit taşı zemine düşürdüm düşüp ilk darbeyi aldıktan sonra telefon kılıfın içinden çıktı yanına düştü. Darbeyi telefonun yanından aldı, kılıfın yan kısmı gözü rahatsız edecek şekilde bozuldu iki yerinden, telefonda ise milimetrik belki mikron derecesinde bir çökme (çerçevesinden) ve ufak göze çok batmayacak bir çizik oluştu ama çok şükür ekranda herhangi bir sıkıntı yok, bunun üstüne slim armor kılıf sipariş ettim yandan darbelerde daha kalın ve malzemesi daha kaliteli bir kılıfın daha çok iş görebileceğini düşündüğüm için.

Gecmis olsun hocam. Bende saglamdir diye 110 lira bayildim. Dandik birsey cikti quickwindow

günümüzde talep fazlalığından dolayı telefonlar olması gerekenden çok daha pahalıya satılıyo ve ayrıca fahiç ücretlere satılan akıllı telefonlar dayalıklılık olarak eskilerden kat kat kötüler. görünen o ki bu durum kılıflara da yansıyo. bir kılıfa 100TL nedir yahu??? hele hele o kılıf ilk düşüşte kırılıyorsa ve telefona da zarar gelmesine neden olacak kadar dayanıksız ise
    />

geçen ben de S3 kılıfı arıyorum, yok arkadaş hiçbiyerde orjinal kılıf yok. alayı çin malı, çakma. görüntüleri bozuk, direk ucuz-dandik görünüme sahip bu kılıflar bile en az 30TL. yazık.vallaha kim para veriyo bunlara bilmiyorum.

• Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler @azsussan @Mücahit5353. bugün slim armor kılıfım geldi, youtubeda izlediğim incelemesinde adam premium hissettiğinden bahsedip duruyordu gerçekten haklıymış duruşu gerçekten çok iyi malzeme kalitesi de çok iyi quickwindow bana göre sınıfta kalmış oldu slim armoru görünce. telefon bildiğiniz tank gibi oldu kesinlikle öneririm. Bu arada @01001101 quickwindow tam olarak kırılmadı kullanılabilir durumda ama darbe aldığı yer plastik deformasyona uğradı şekli gitti buda göz zevkimi bozdu tabi, dediğin gibi keşke sağlam bir malzemeden yapsalardı ama yapacak birşey yok kaliteli kılıf üreten firmaları takip edeceğiz.
  • Lg g2 aldım hepsiburada.com dan, fatura üzerinde cep kask sigorta tutarı 55.00tl yazıyor bu sigorta 1 yıl geçerli oluyor? Hangi durumlarda işe yarıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemal1982

Lg g2 aldım hepsiburada.com dan, fatura üzerinde cep kask sigorta tutarı 55.00tl yazıyor bu sigorta 1 yıl geçerli oluyor? Hangi durumlarda işe yarıyor?

o sigortayı araştırırsanız internette tonlarca şikayet mevcut.

kırılma konusu tamamen şans meselesi galiba. ben de aldığım gün düşürdüm kılcal bir ezilme oldu kenarda ama kırılma çatlama yok şükür.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.