Şimdi Ara

LG G2 Sakın Düşürmeyin !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
3.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 Ay önce aldığım LG G2 mi 20cm lik mesafeden parke zemine düşürdüm (tabii ki düşme açısı önemli köşesi yere çarpmış sanırım) ve ekran kırıldı. LG teknik servise götürdüğümde de ön panelin değişeceğini ve fiyatın 650 tl olduğunu söyledi. Aman diyim kılıf alın sigorta yaptırın yani bir önlem alın sizin de başınıza gelmesin!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4120976BF

Bu mesaj silindi.
    Ne yapmalıyız koruma kılfı için bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim... Hayatımda telefonumu yere düşürmedim kısa boylu olduğumdan herhalde ama ilk defa bu kadar büyük bir telefonum olacak... Kıracağım korkusundan dışarı çıkaramam herhalde...
  • Sp sahıbıyım kıkıfsız 4 kere dustu aynen devam,korelıler cok dayanıksız gecmıs olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Ne yapmalıyız koruma kılfı için bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim... Hayatımda telefonumu yere düşürmedim kısa boylu olduğumdan herhalde ama ilk defa bu kadar büyük bir telefonum olacak... Kıracağım korkusundan dışarı çıkaramam herhalde...

Alıntıları Göster
    Oncelıkle hayırlı aksamlar..?Cok gecmiş olsun..?
  • Gecmis olsun. Ben s4u 3 aydir kullaniyorum 1 kere dusurmedim. Bence kilifa gerek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslinda malzeme kalitesi saglam ama cerceve cok ince oldugu icin kenarlara duserse ekran direk pert olur. Alan arkadaslar yumusak cerceve kilifi kullansinlar. Bu arada gecmis olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: AppleFans

Aslinda malzeme kalitesi saglam ama cerceve cok ince oldugu icin kenarlara duserse ekran direk pert olur. Alan arkadaslar yumusak cerceve kilifi kullansinlar. Bu arada gecmis olsun.
    Spigen Case Slim Armor kullanın hiçbir şey olmaz telefona. Bu cihazlara dünya kadar para saydıktan sonra kılıfsız kullanmak ihmalkarlık olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    Hocam o da stoklarda kalmamış ki tr için konuşursak bir kırmızı rengi vardı daha bugün kontrol ettim

bunu görünce kapaklı kılıf mı alsam dedim ön camı koruyacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Hocam o da stoklarda kalmamış ki tr için konuşursak bir kırmızı rengi vardı daha bugün kontrol ettim

bunu görünce kapaklı kılıf mı alsam dedim ön camı koruyacak...
    Yaklaşık 40 cm den düşürdüm gram çatlama yok kardeşim . Düşürme açına bağlı .

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Ebay'dan alın, Türkiye'ye $1.50 kargo ücretiyle gönderiyorlar.

http://www.ebay.com/itm/SPIGEN-SGP-Slim-Armor-Case-Color-selection-for-LG-G2-international-/271297777528?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item3f2a9b8f78
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    Kargo süresinin uzun olmasından dolayı şu an için pek düşünmedim, bir de normal tr de satan kişiye mail attım... Gelme durumuna karşın geçici bir silikon kılıf aldım... Duruma göre gelecek hafta içi buradan veya ebay den alacağım...
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    kapaklı alsan bıle sonucta kenarlar yere carpıp ekrana baskı uyguluyor ve kırılıyor ekranın ustune düşerse bile taş olması lazım ki kırılsın
  • Flip Case falan kullanın en azından ekrana bişey olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Flip Case falan kullanın en azından ekrana bişey olmaz
    http://www.spigen.com.tr/LG-G2-Case-Slim-Armor,PR-392.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: jerome34

Sp sahıbıyım kıkıfsız 4 kere dustu aynen devam,korelıler cok dayanıksız gecmıs olsun

Sana sp sahibi oldugunu soran olmadi . Camur atmak icin elinizden geleni yapiyorsunuz fanboylar

• RayMcCall kullanıcısına yanıt
    Hocam cidden arkadaş haklı, sony nin telefonları daha sağlam oluyor... Bu konuda nokia,htc ve sony cihazlar daha sağlam oluyor... Ama telefon elimizde savaşa da gitmeyeceğimize göre daha şık daha hızlı daha kullanılabilir ürünleri tercih ediyoruz
  • Ebay aliexpresste var ekran yetenekliysen degistir

• Çalışma masamdan zemine 2 defa düşürdüm, Quickwindow kılıfla kullanıyorum hiçbir sorun olmadı...
  • Allah razi olsun kardes bu kadar pahali.oldugunu bilmiyordum.

Balkondan felan duserse pesinden bende atlarim

• quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Allah razi olsun kardes bu kadar pahali.oldugunu bilmiyordum.

Balkondan felan duserse pesinden bende atlarim
    telefon masada gömleğin üstündeymiş gömleği hızlıca çekince telefon havada 2-3 parende atarak yaklaşık 1 metreden yere çakıldı altaki kap sayesinde bir şey olmadı;
    http://www.ebay.com/itm/NEW-LG-G2-D800-D801-F320-Unique-Slim-Saffiano-Leather-Fitted-CASE-NEKEDA-/111161285819?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item19e1ba9cbb

ayrıca kılıfın arka kısmı ince deri kaplama olduğu için oldukça hoş duruyor.
    spigen de neo hybrid serisi çok hoş ama g2 ye yapmadılar bir türlü slim armor da malesef boyutu çok büyütüyor.

farklı marka telefonları olup düşürdüm bir şey olmadı diyenler önce o farklı markalar bu kadar ince çerçeve yapabilecek teknolojiye erişsin o kıyaslamaya gireriz, 3 kat kalın çerçeveyle izin verinde g2 den daha dayanıklı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zohahahaha -- 15 Kasım 2013; 12:45:49 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.