Şimdi Ara

Lg G2 Sıfır Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Babama 400 500 arası sıfır tel alacağım. G2 var bu fiyata. Sizce hâlâ alınır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alınır

• Ben dün Migrosta gördüm Paralel ithalat cihaz. 1000 lira etiket vardı.
  • o 400-500 e satılanlar toplama ya da refurbished denilen yani tamir edilmiş ürünler, fabrika çıkışlı sıfır d802 lg g2 bulmak çok zor, olanlarda 1000 tl.nin üstünde.
  • 400-500 tl'ye satılıyorsa alma teşhir veya ne olduğu belli olmayan bir cihaz olabilir. Telefon güzel ama sıfır fabrika çıkışlı da 1000 lira civarındadır. 1000 liraya da artık 3 sene öncesinin telefonu alınmamalı.

• Toplama cihazdır onlar hocam dikkat edin. Ben Ağustos ayında 32 GB modelini ikinci el olarak 400 liraya almıştım.

• bimekste 919 TL indirime girmiş 999 dan.
    3-4-5 çıktı o serinin bence o rakam verilmez artık 1000 TL civarına garantili temiz g4 bulabilirsin rahatlıkla
  • temiz ikinci elini almak daha mantıklı
  • Alınacak en mantıklı ve f/p oranı en iyi cihazlardan biri. LG nin G2 ve üzerindeki tüm modellerini kullandım. Pişman olmadığım ve kullanmaktan en keyif aldığım modeli G2 idi. Düşüre düşüre en bozduğumdan kullanmayı bıraktım. Sıfırını bir anlık gafletimle ben bile alabilirim yedekte dursun diye :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEANKingston

Stabilite hız takıntın yoksa hala iş gören bir cihaz.

4 Yıl oldu developer desteği ile hala hız ve stabiliteden ödün vermiyor.
    Konu sahibine gelirsek, ikinci el temiz bir G2 işinizi görür.
  • 0 gibi faturali falan g2yi 450ye sattim hocam bence 400 civarina tertemiz tr cihazi bulunabilir

400e satilan sifirlarda kapakta d802 yaziyor ama aslinda cihaz ls980 falan oluyor birde o cihazlar imei cakili oldugundan bi sure sonra imei elinizde patliyor

• Sağolun arkadaşlar. Zte v7 lite aldım ama onun da kamerası tırt çıktı.

• Valla ben yeni aldım, 3 hafta felan oluyor ve inanılmaz memnunum. Fakat kasa kalitesi htc A9 dan sonra vasat geldi bana.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.