Şimdi Ara

Lg G2 telefonumu pc artık okunuyor. :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonumu önceden bağladığımda okuyordu fakat dün akşam itibari ile telefonu okumuyor. Önceden bağlayıp apk dosyalar atardim fotograflarimi yedeklerdim vs. dun bagladim telefonu pc ye okumadi. Kendi çapımda herşeyi denedim ama nafile. Pc baglatisina girdigimde sag ustte ok isareti felan bisi var (download isareti gibi) ona tikliyorum pc de birseyler geliyor sonra tekrar kapaniyor (LGE_Program mi oyle bisi). Yavaş şarj diye bildirim yerinde gosteriyor ama pc de birsey gostermiyor. Pc suite de de okumuyor. Birsey baglanmanis gibi gosteriyor. :( Lütfen yardin edin cildiviyovum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• [ Çözüldü ]Evet arkadaşlar bu sorunu yaşayanlar olur diye kaldırmayacağım bu konuyu ama konuyu kilitleyebilirsiniz. Neyse ne yapilacagi yetkililere kalmis cunku bi'bilgim yok. :) Çözüm : Ayarlar-Genel-Geliştirici Seçenekleri-USB Hata Ayıklama. Kismina onay verin ve sorun cozulecektir sonra ben tekrardan kapattim acik kalirsa ne olur bir bilgim yok. Ama kotu bisi olmaz . Neyse Kolay Gelsin yardim etmek isteyip girenlere de çok teşekkür ederim :) Hayırlı Günler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.