Şimdi Ara

lg g2 twrp ile stock rom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yanlışlıkla internal storage e wipe yaptım g3 romunu yükleyebildim ama orjinal stock roma geri donmek istiyorum bilgisayar telefonu gormuyor ordan flashlıyamıyorum yani twrp den stock rom yükleyebilmem icin bi indirme linki atabilirmisiniz veya diger sorunlar icin yardım edermisiniz

• kardeşim stock dönmek istiyorsan twrp falan uğraşma lg nin destek sitesine gir uygulamaları indir driver falan var lg support tool du galiba onu indirdikten sonra yükleme hatası olarak göster ve o kendi internetten stock romu indirip telefona kuracaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: selahattnsahman

kardeşim stock dönmek istiyorsan twrp falan uğraşma lg nin destek sitesine gir uygulamaları indir driver falan var lg support tool du galiba onu indirdikten sonra yükleme hatası olarak göster ve o kendi internetten stock romu indirip telefona kuracaktır

onu denedim kurmuyor iste sorun orda telefonu gormuyor gibi
  • k0rhan K kullanıcısına yanıt
    Download moda alıp görmesini sağlayacaksın telefonu kapatıp ya ses açma yada ses kısma tuşuna basarak usb kabloyu takacaksın öle giriyo moda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selahattnsahman

Download moda alıp görmesini sağlayacaksın telefonu kapatıp ya ses açma yada ses kısma tuşuna basarak usb kabloyu takacaksın öle giriyo moda

4 bolumluk yerde %15 de takılıp hata veriyor
  • k0rhan K kullanıcısına yanıt
    O kadarını bilmiyorum

• ARKADAŞLAR SORUNU ÇÖZDÜNÜZMÜ . BNDE STOK ROMA DÖNEMİYORUM . %2 %15 %47 GİBİ ARALIKLARDA HATA ALIYORUM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY S5 ROM-ROOT
    11 yıl önce açıldı
    twrp ile stock rom yükleme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3232amacor

ARKADAŞLAR SORUNU ÇÖZDÜNÜZMÜ . BNDE STOK ROMA DÖNEMİYORUM . %2 %15 %47 GİBİ ARALIKLARDA HATA ALIYORUM

hayır cozemedim g3 romu kurdum o sorunsuz çalışıyor
  • ben recovry den tüm tikleri tıklayıp telefondaki herşeyi sildim stok rom dahil. şimdi rom atamıyorum lg flash tolda belirli yüzdelerde hata alıyorum yardım edebilirmisiniz
  • quote:

ben recovry den tüm tikleri tıklayıp telefondaki herşeyi sildim stok rom dahil. şimdi rom atamıyorum lg flash tolda belirli yüzdelerde hata alıyorum yardım edebilirmisiniz

sd karta atın romu twrpden mount kısmından secip oyle yükle
  • g2 de sd kart girişi yok malasef
  • TOT ile flashlamayi denediniz mi? bende bircok sorunla karsilastim ve TOT ile başa dönebildim.

• vallahi ondada yaparken hatalarla karşılastım gına geldi artık :d
  • hocam sızın romun lınkını bulamadım arkadasa verırmısnız

romu ındırıp otg ıle kurun
  • Türkiye garantili telefonsa, şu mesajdaki dosya:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=100206961
    veya şu mesaj:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=99314224

eğer değilse, şu sayfada yazanları okuyun:http://forum.donanimhaber.com/m_84641562/mpage_681/tm.htm
    Blacktechtonix şu mesajında bir dosya hazırladığını söylüyordu:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=100902350

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus535 -- 3 Ocak 2015; 16:03:59 >

• TELEFONDA RECEVORY VEYA TRWP MODLARI YOK ONLARI NASIL YÜKLİCEM
  • 3232amacor 3 kullanıcısına yanıt
    hard reset atar gıbı gıreermısınız recoverye recovery orda duruyor kaldıramazsınız o sekılde recoveryı :D
  • quote:

g2 de sd kart girişi yok malasef

ben usb bellekten atmıstımda unuttum sd kart olayını :D
  • tamam nasıl yapıcaz usb den
  •  lg g2 twrp ile stock rom böyle biseyiniz varmı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.