Şimdi Ara

Lg g2 v10g yazilim (tavsiyedir)(16gb ve 32gb) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
5
Favori
6.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gps dahil hicbir sorun yok daha stabil ve internet daha hizli direct kuruyorsun hicbirsey silinmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gltsry2000

gps dahil hicbir sorun yok daha stabil ve internet daha hizli direct kuruyorsun hicbirsey silinmiyor

Sagolasın yükledim aynen açıldı programlar dosyalar olduğu gibi duruyor telefon daha seri bayağı iyi..
  • Full wipe yapmak gerekmiyo mu rom yüklerken. Sonucta temız bı tabana yuklemek daha saglıklıdır oyle degıl mı ? Oncekı romdan kalıntılar kalıyormus dıye bılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: diefor

Full wipe yapmak gerekmiyo mu rom yüklerken. Sonucta temız bı tabana yuklemek daha saglıklıdır oyle degıl mı ? Oncekı romdan kalıntılar kalıyormus dıye bılıyorum

ben içindeki dosyaları yedekleyemiyorum şu an o yüzden üzerine kurdum olduğu gibi açıldı en iyisi aslında hard reset atmak ama şuan yedeğim olmadığından böyle oldu, performansı daha iyi şu an bende v10f yüklü sende farklı bir sürüm varsa farklı durum olabilir ..
  • svoodoo S kullanıcısına yanıt
    Yok yani ben dogru bılıyorum dımı dedıgım dogru yanlısım yok ?

• Dün gece kuracaktım arkadaşlar ama uyku ağır bastı. Şimdi kurmayı düşünüyorum ama uzun sürer ve üstüne malum arayan felan olur diye kurmak istemiyorum. Kaç dk'ya kurulum bitiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smile75 kullanıcısına yanıt
    2 dakıkada kurarsınız :) hersey hazırsa
  • 10 dk surdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

2 dakıkada kurarsınız :) hersey hazırsa

İyimiş o zaman ya, hallederim hemen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • suan kuruluyor bende de aksilik çıkmazsa.bakalım sonuçlar ne olacak.
  • benim pcyle alakalı herhalde 16 dakikayı geçti.şuan yüzde 60 da.

yükleme tamamlandı.uygulamaları güncelliyor.rom hakkındaki düşüncelerimi izlenimlerimi kullandıkça yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep41 -- 22 Şubat 2014; 17:51:18 >
  • evet ilk izlenimim internet hızındaki inanılmaz artış.kendi tarayıcısını kullanıyorum tıklamamla açılması bir oluyor.operatör sol üst köşede daha şık duruyor.kamera odaklanmasındaki gecikme ilk düşünceme göre baya azaltılmış.
  • Tavsiye eden kardesime tesekkurler.rom inanilmaz stabil.radyo ozelligi kendi kendine gelmis.gazetelik drive uygulamalari geldi.yine ana ekranlarda telefonun ozeliklerini anlatan kisimlar var,inanilmaz hizli telefonuma asiktim ama askimi daha da deprestirdi bu rom.kitkati dusunemez oldum:))

• 10f hollanda vardı. biz de bi deneyelim bakalım :)
  • hakkaten telefon cok seri oldu biseyi tiklamamla acilmasi aninda oldu simdi cok hizlandi hard resette atmadim eski yuklu programlar ve artiklari hersey duruyor..

• hakaniko kullanıcısına yanıt
    hocam ben 10f ile aralarında hiçbir fark göremedim de siz de bu konuda bir değerlendirme yaparsanız sevinirim :)
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    kamerası 10f ye gore 1 tık daha ıyı gıbı geldı. ozellıkle vıdeo performansı
    Kamera odaklaması harbiden iyi. Özellikle 1080p 30fps videoda odak sorunu yaşamadım gibi birşey akıcılık çok iyi ama videoda ses kesilme olayı devam. 1080p 60FPS de ise akıcılık yine az. Çok ışıklı ortamda sorun yok. Şuan için test ettiğim bu kadar :)
  • hakaniko kullanıcısına yanıt
    VAlla hocam ben ikisini aynı gün içerisinde değiştirerek birkaç kez kullandım ama bir fark yakalayamadım herkesin öve öve bitiremediği kadar, bir de size sormak istedim :)
    Bakalım bende çok fark hissedeceğimi sanmıyorum. Ben bu LG yi anlamıyorum. Bu kadar iyi telefon yap ama kamera sensörünü dandik koy. Çin malı telefon kullanıyo hissine kapıldım. Vallahi ablama 650TL ye aldığım general mobile discovery hem daha hızlı odaklıyor hem de daha iyi video çekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.