Şimdi Ara

Lg g2 v10g yazilim (tavsiyedir)(16gb ve 32gb) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
5
Favori
6.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla hocam kamerayı daha çok ayna olarak kullanan biri olarak hiç eksikliğini hissetmiyorum desem yeridir :)
    onun dışında da ders notlarını vs. çekince de hiç kumlanma, buğulanma yaşamadım... Bana fazla bile bu hali...
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Ders notlarını yakından alırsın ama bi akşam insan fotosu çekeyim desen kırmak istersin. Odaklasını 10sn den fazla beklediğimi bilirim. Bir de flaş olmayınca çamur gibi bir görüntü yapıyor. Samsungu sevmem ama kamerası bin basıyor. club gibi kapalı ve ışığı değişken bir ortamda odaklama ve foto kalitesi konusunda S4 bin bastı. Başka hiçbir özelliğine laf ettirmem orası ayrı
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intsig.camscanner&hl=tr

ders notları ıcın bıre bır :D şak şak pc ye at pfd dosyası ac yazdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

VAlla hocam ben ikisini aynı gün içerisinde değiştirerek birkaç kez kullandım ama bir fark yakalayamadım herkesin öve öve bitiremediği kadar, bir de size sormak istedim :)

Hocam ben 10cden gectim 10g ye hissedilir fark var.sen 10f kullaniyorsan aradaki farki bilemem ben tabi.ama g c ye oranla cok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @hakanikoBenim gece hayatım köşedeki çiğ köfteciden gidip çiğ köfte almak en fazla :) Dediğim gibi eski nesil 5 mpix kamera bile bana yetiyor...
    @acura07 Hocam telefonumdaki standart uygulamalardan biridir, androide geçtiğimden beri kullanıyorum :)
  • recep41 R kullanıcısına yanıt
    Türkiye 10c den geçmişseniz aşırı derecede fark var hocam, Almanya 10c den de biraz daha akıcı o kadar...
    Zaten içindeki uygulama sürümleri vs. 10f ile aynı 10g nin... Yine de operatör romu olduğu için birkaç farklılık olabilir belki bizim farkedemeyeceğimiz performans yönünden... Ama 10f en çok beğendiğim yazılım benim, kitkat a kadar değiştirmem...
    2 sene cıvarıda ben not tutmuom bu sagolsun dırek cekıp pc den cıktı alıyom
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Valla benim pek kullanma şansım olmadı, ders notlarımızın çoğu sunu ya da öğrenci yazması fotokopiler(yıllardır herkes aynı notları kullanıyor)... Yine de lazım olabilir diye tutuyorum, resim edit özelliği de tam istediğim gibi basit olduğu için...
    bızde mufredaat degısıyor yada kıllık yapan hocalarımız var :) ıyı oluyor yanı :) fotokobıye arkdasın defterı gotur sıra bekle cektır ohooo :)
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    valla bizde Allah tan kendini kimse geliştirmiyor, klasik Türk milleti; hatta hocalar değişse bile aynı slayttan ders anlatıyorlar :)
  • yahu birtek ben mi indiremiyorum bu linkten :S kafasına göre kesiliyo indirme, sonra hop yeni baştan.. daha sağlam biyere upload edebilecek olan var mı?
  • Trolo kullanıcısına yanıt
    buradan ındırın lg nın kendı sıtesı.. eger ınternetınızde sıkıntı varsa ındırme programları var 1 tanesını kurun sorunsuz ındırsın

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36
  • Beyler hollanda 10f kullanıyorum
    10g e geçmem gerekir mi?
    4.4 gelecekti marta mı kaldı?
  • a3l4i kullanıcısına yanıt
    28 ı olarak gosterıyorlar ama bu tr ıcın bır tarıh degıl GLOBAL baslangıc tarıhı
  • Kurup begenen arkadaslar rica ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

buradan ındırın lg nın kendı sıtesı.. eger ınternetınızde sıkıntı varsa ındırme programları var 1 tanesını kurun sorunsuz ındırsın

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36

o site de ilk mesajdaki arkadaşın verdiği linkine yönlendiriyor. Ancak aracı bir indirme programı kullanarak sorunu çözdüm dediğiniz gibi, teşekkürler
  • yaklasık 9 dk da yüklendi sorunsuz calısıyor telefonum 32 gb g2 beyaz renk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaratasx -- 23 Şubat 2014; 0:35:19 >
  • 32gb cihazada sorunsuz yukleyenler oldu baslik duzenlendi

• Geceden wifi açık bırakıp yattım, sabah kalktığımda mail attım gelmedi, sonra telefonu uyandırınca wifi etkin değildi sonradan açıldı ve mail geldi... Yani uzun süre bekleme modunda wifi pasif duruma geçiyor... Hiçbir artısı yok 10f ye göre bence eksiği var...
  • Burdan wifi ayarlarini yapabilirsiniz oyle bi hata almazsiniz..resimdeki ayarlar yapilmis degil ana ayarlar siz gerektigi sekilde yapin ben wifi kullanmiorum ornek olarak ss attim

Sizin dusuncenizede saygi duyarim..ama benim gozlemledigim mobil ag ve wifi daha hizli tel daha seri calisio isinma cok az ve en onemlisi sensorler sorunsuz daha cabuk tepki verio parlakligi otomatik ayarlayinca ve batarya daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaglarr -- 23 Şubat 2014; 9:37:09 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.