Şimdi Ara

Lg g2 v10g yazilim (tavsiyedir)(16gb ve 32gb) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
5
Favori
6.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayarlar düzgünken denedim, uzun vadede iki kez kapattı, ilkinde 10f in üzerine kurduğum sıkıntı olabilir diye düşünmüştüm, daha sonra bunda hard reset atıp kurdm yine sıkıntı çıkardı... Mobil veride sıkıntı çıkarmayabilir ama wifi da iki kez aynı sorunu yaşayınca değiştirmek zorunda kaldım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Ayarlar düzgünken denedim, uzun vadede iki kez kapattı, ilkinde 10f in üzerine kurduğum sıkıntı olabilir diye düşünmüştüm, daha sonra bunda hard reset atıp kurdm yine sıkıntı çıkardı... Mobil veride sıkıntı çıkarmayabilir ama wifi da iki kez aynı sorunu yaşayınca değiştirmek zorunda kaldım...

Bende 2. Hard resette duzelmisti...sende bi sikinti var gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hard reset atınca resimler, uygulamalar vs de gidiyor değl mi?
  • Normalde ben open yazan romlar yuklerdim ama operator rom u yukleyince de calisiyormus onu anladik sayende konu sahibi arkadas. Tesekkurler.

• The_gunner evet hersey gider tel komple sifirlaniyor...

StackOverflow rica ederim

• acura07 kullanıcısına yanıt
    Valla bilemiyorum şuan Cloudy Flex yükledim, tüm ayarlarını elden geçirdim; bakalım bunda yapacak mı?
    Hem Free Ram i en yüksek olan Flex rom, Dori 2.5.1 ile de gayet akıcı, kitkata kadar değiştirmem
  • Evet. 10g den sonra ilk sarjim hizlica bitti.10 bden 10c ye gevtigimizde de boyle olmustu sonradan toparladi.yine toparlayacagi dusuncesindeyim.

Bu arada telefon gorusmelerindeki ses netligi artmis gibi hissediyorum nedense

• Arkadaşlar bu ROM'un boyutu 2GB değil mi.? Benim indirdiğim neden 931MB.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smile75

Arkadaşlar bu ROM'un boyutu 2GB değil mi.? Benim indirdiğim neden 931MB.

Kardesim surekli baglanti hatasi verip yarim kaliyor.bende de 1.8 gb inmisken hata verip bitmis gibi gosterdi.tekrar dene diyecegim ama yine yapmayacak anlamina gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: recep41

quote:

Orijinalden alıntı: Smile75

Arkadaşlar bu ROM'un boyutu 2GB değil mi.? Benim indirdiğim neden 931MB.

Kardesim surekli baglanti hatasi verip yarim kaliyor.bende de 1.8 gb inmisken hata verip bitmis gibi gosterdi.tekrar dene diyecegim ama yine yapmayacak anlamina gelmiyor.

Yazdığından bir şey anlamadım hocam, ben sorunsuz indirdim. İndirme tamamlandı bile dedi.
  • United Kingdom open v10f bende daha iyi çalıştı bilmiyorum cihazdan cihaza farkediyor mu bunu silip 10f'e geri döndüm ben. 10g'de şarjın çok hızlı gittiğini farkettim. Internet zaten hızlı idi pek bir fark anlamadım ben. Ama dediğim gibi benim telefon 10f'te daha kararlı çalışıyor. Öneri için teşekkürler yine de denemiş oldum.

• Aynen ses.kalitesi iyi..
    Rom boyutu 2gb 923 mb gosteriosa hatali inmis tekrar deniceksiniz

• dün dayanamayıp bende flashladım :) önce 10c deyken hard reset yapıp üzerine flashladım. ilk izlenimlerim:

1-kesinlikle şebeke daya iyi çekiyor
    2-wifi bir nebze daha iyi gibi geldi.
    3-telefonun menülerde vs gezinmek biraz daha akıcı
    4-internet daha sayfaları daha hızlı açıyor.
    5- ram kullanımı 100mb civarında daha az
    6-batarya'dan tam emin değilim ama sanki 10c'ye göre daha iyi. kullandıkça yazarım.

güya başka ülke romu atmayım ota'dan güncelleme alacaktım ama dayanamadım :) memnunum ama güzel.

bilen arkadaşlara bir sorum olacak:

şimdi bu durumda UK kitkat aldığı zaman bende OTA'dan alabilecek miyim? Yoksa yine flashlamamız mı gerekecek?
  • cihansenguler C kullanıcısına yanıt
    evet flaslayacaksınız..

ama romda bı sıkıntı oldu crome da kıtlenıyor dokunmatık calısmıyor 2 3 sn sonra kendıne gelıyor
  • acaglarr A kullanıcısına yanıt
    Cihazım lg türkıye garantılı. Yüklemek ıstıyorumda cesaret edemıyorum :D bıraz gaz verınde yükleyebılırım :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGboys

Cihazım lg türkıye garantılı. Yüklemek ıstıyorumda cesaret edemıyorum :D bıraz gaz verınde yükleyebılırım :))

Hocam bizim de telefonlar garantili ama benim telefonu görsen seninki farklı bir marka dersin hersey değişik Size de rom Root modüller Mod lar tavsiye ederim çok hoş

• sombie S kullanıcısına yanıt
    Acemiyim biraz. Araştırayım ögreneyım kısmetse flaşlıyacagım. Hayırlısı bakalım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar g flexteki gibi sanal tuşları gizleme özelliğini koymuşlar mı yoksa yüklemeyeceğim??
  • altunok kullanıcısına yanıt
    yok.....
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    herşeyi yapıyorlar şu sanal tuş gizlemeyi koymuyorlar delirtecekler insanı..
    neyse 4.4 gelene kadar pardus g flex 3 e devam
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.