Şimdi Ara

Lg g2 v10g yazilim (tavsiyedir)(16gb ve 32gb) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
5
Favori
6.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Soyle anlatayim bazi romlarda batarya 100 de gosterince kullanirsin kullanirsin hemen 87 olur ordaki 13 luk bolumu tane tane gostermez bazisida kullandikca 2 ser 3 er azaldigini gosterir..yani problem yok rom kaynakli gosterge stili degisik..ve hayatta gostergeli batarya kullanmam psikolojim bozuluo :) hep kapsul kullanirim:) 2g 3g baglantida bulundugunuz ortamdaki.bazdan kaynaklidir.tel 2g den.3g ye gecerken biraz fazla enerjji tuketir batarya ondan cok gider sabit en.iyisi..romda zaten sinyal problemi cozulmus durumda..bulundugunuz yerden olabilir die dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diefor D kullanıcısına yanıt
    Evet var ayrıca ekranı ikiye bölme özelliği de var

• Tlefonu 311k serisi olup bu romu yükleyebilen var mı.
    Bende %49 hatası veriyor sürekli diğer ülke romlarından hiç birini
    kuramadım hep aynı sorun
    Acaba telefonu bu seri olup kurabilen var mı.
    Saygılar...

• Romdan haberdar eden arkadasa tesekkuler. 10c Türkiye romundan sonra ilac gibi geldi şarj falan daha iyi telefon daha akici ram kullanimi az. Tabi 10cye gore. Yanliz romun ufak bi eksikligi var gibi. Oda mesaj yazarken Türkçe karakter kullaninca mesaj 2 mesaja donusuyor. Bunu nasil asabiliriz? 10f rootlu arkadaslardan biri mesajlasma programinin apksini paylasabilir mi acaba? Tesrkkurler simdiden

Edit. Sorunu aştım. Benim hatam is yerinde kafa kalmiyor insanda. Mesaj ayarlarinda standart klavyeyi sectim sıkıntı kalmadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benxlegend -- 25 Şubat 2014; 18:10:33 >
  • benxlegend kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• Arkadaşlar bu romu yükledikten sonra kendi kendine parlaklık ayarı düşüyor. Sebebi nedir acaba ?

Ben parlaklığı 70 de kullanıyorum. Ayrıca otomatik ayar seçili. Ama bu romu kurduktan sonra bazen parlaklık seviyesi 10 a falan düşüyor. Ben yine 70 e çekiyorum.

Sebebi ne olabilir ?
  • Daha önce bada dışında flaşlama yapmamış biri olarak tereddütle de olsa başardım. Yükleme başlar başlamaz 40 sn. bağlantı hatası verdi ve durdu usb kablosunu çıkarıp beklettikten sonra taktım neyseki sorunsuz tamamladı.
  • Kardes ben bu root rom islerinden pek anlamam. Fakat gelen +lar cok hosuma gitti. Simdi benim sorum su:

1.Bu romu atmak icin root gerekir mi?
    2.Gerekmiyorsa garantiden cikar mi?

• Glamdring26 kullanıcısına yanıt
    Root gerekmiyor (stock) bu sebeple garanti dışı kalmıyorsun.
  • Arkadaşlar telefonum 16gb beyaz modeli 10c yüklü. Şu ses boğukluğu sorunu illallah ettirdi bi de yeni yazılımı denemek istiyorum. Temiz bir kurulum için ne yapmak gerekiyor? LG G2 TEKNİK KONU'daki flashtool ile yükleme yönteminin öncesinde ve yükleme sonrasında hard reset atarak uygulasam olur mu? Kişisel verilerimi yedekledim, herşey sıfırlansın istiyorum.
  • dincerZ kullanıcısına yanıt
    Diger stock romlarda sensor.tam calismiodu...bu romda otomatik ayar secili olunca ortamdaki isiga gore parlaklik verio size..otomatik ayari kaldirin teli yeniden baslatin istediginz ayari secin degismez bida..zaten hep %75 de kullaniosaniz.otomatik ayari.secmek.mantiksiz..

Rootlu olmasina gerek yok
    Stock rom bu garanti disi yapmaz

Temiz kurulum yapmak.isteyen arkadas cwmden full wipe ve format data,cache,system yapip yukleme yapabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: anka4545

Tlefonu 311k serisi olup bu romu yükleyebilen var mı.
    kuramadım hep aynı sorun
    Saygılar...

Xda sitesinde python lu bir yöntem var ama fırsat bulamadım daha zaten aldigim yedegim hata verince uyuz oldum biraktim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

quote:

Orijinalden alıntı: anka4545

Tlefonu 311k serisi olup bu romu yükleyebilen var mı.
    kuramadım hep aynı sorun
    Saygılar...

Xda sitesinde python lu bir yöntem var ama fırsat bulamadım daha zaten aldigim yedegim hata verince uyuz oldum biraktim.

Rom mod konusunda bir arkadaş çözmüş ondan yardım istedim ama hala cevap vermedi bekliyoruz akşam verir
    Saygılar

• acaglarr A kullanıcısına yanıt
    dingiltere 10g romu birisi yandex diske yükleyebilir mi?
  • Bu romu yüklersek telefon ingilizce mi olacak? Ayrıca rootsuz yükleyip istersek tekrardan tr romuna dönebiliyormuyuz? Romu yüklerken wipe yapınca resimler gidiyor mu?
  • kalpsiz01 K kullanıcısına yanıt
    1. Tüm diller. Türkçe dahil.
    2. Evet.
    3. DCIM klasörünün yedeğini alıp, fabrika ayarlarına dönün.
  • Arkadaşlar merhaba önümüzdeki ay 32 gb g2 alacagım inşallah şimdiden merak ettiğim konular var haliyle :) İncelemerim sonucu teli ilk aldıgımda ya 10b ya da 10c yuklu olacak. Bu paylaştıgınız linkteki 10g romu stok rom mu? garantiyi bozar mı? Telefonun magaza garantisini ilk gunden bozmak istemiyorum :) Ona göre eve getirdigimde direk bunu yukleyebilirim. Birde nasıl yapılacagı hakkında en ufak bir fikrim yok flaşlamak gibi deyimleri bana da ögreteceginiz kanısındayım inşallah =)) Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalmania_11 -- 1 Mart 2014; 23:52:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yilmazovic

Bu romu indirmek için link verebilir misiniz...

edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan_cry -- 2 Mart 2014; 2:18:17 >
  • Hocam ben dahs yeniyim acaba nasil yuklucez birde bende mac book var onunla yukleyebilirmiyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: acaglarr

Arkadaslar G2 ye United Kingdom(ingiltere) v10g surum yazilim attim
    Resimde goruldugu uzere

Suan inceleme asamasindayim romu kurali yarim saat oldu ilk goze carpan operator adi sol ustte barda gozukuyor erisim onceden e(edge) ve h (hspda) olarak gozkuyordu simdiyse resimlerde gozuktugu gibi

internet inanilmaz hizli ve telefon gorusmesi yaptim ses daha kaliteli geliyor ve karsimdakide daha net geliyor sesin dedi..

Ve buda antutu sonucu s4 note3 filan hikaye tel gercekten hizliydi ama sanki suan daha hizli gibi geldi

ROM LINKI YUKARIDA REKLAMI GEC DEYIN (SKIP THIS AD)INER
    http://sh.st/V1CC
    Rom ADI D80210G_OO.kdz

bu verdigiiz link 16 gb olan versıyon mu acaba

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.