Şimdi Ara

Lg g2 v10g yazilim (tavsiyedir)(16gb ve 32gb) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
5
Favori
6.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Flashliycaz derken kdz dosyasi indirip ayni 10G yi kurdugumuz gibi flashtool ile kuracagiz hocam degil mi?

Bu arada ben chrome kullanmiyorum, pasif yaptim uygulamalardan, kendi browseri kesinlikle daha akici ve sorunsuz. Chrom bendede takilma, donma, kasma vs yapiyordu. Bence kendi tarayicisini kullanin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32 gb lık telefonuma bende kurdum , kurulum sorunsuz.
  • cihansenguler C kullanıcısına yanıt
    evet... aynı 10g gıbı

crome 10 f de sıkıntısızdı.. alısınca bırakamıyorsunda
  • Telefona Uk 10 g romunu kurdum.Yalnız PlayStore giremiyorum.Telefonda ''Oturum açılamadı.Sunucu ile Güvenilir bir bağlantı kurulamıyor.Bu,geçici bir sorun olabilir veya android cihazınızda veri hizmet kullanılmıyordur.sorun devam edrese müşteri hizmetlerini arayın.''şeklinde uyarı çıkıyor.Bir sürü Rom yükledim şimdiye kadar böyle bir durumla karşılaşmadım.Arkadaşların yukarıda belirtiği İngiltere Romunu yüklemiştim.Böyle bir sorunla karşılaşan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGboys

Acemiyim biraz. Araştırayım ögreneyım kısmetse flaşlıyacagım. Hayırlısı bakalım :)

Orjinal romu öğren yedekte almayi sonra telefon da hal bırakmabenim gibi :-)

• alanwake34 kullanıcısına yanıt
    yok... ınternet baglantınızı kontrol edın
    Internet baglantisiyla ilgisi yok cop dosyadan dolayi hesap alamazsiniz
    Clean master yukleyin googleden bulun sonra programi acin gizlilik ve Guvenlige girin biraz bekleyin hic biseye tiklamadan altta copu temizle cikicak tiklayin sorununuz hallolucak sonra cleanmasteri kaldirabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaglarr -- 24 Şubat 2014; 17:54:37 >
  • Telefonumda 10e america kurulu arkadaslar, bu 10g ingiltere sürümünü nasıl indirip kurabilirim ?? orjinal rom kurulu jailbreak falan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyEfendi7 -- 24 Şubat 2014; 18:14:04 >
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Tsekkurler hocam.

Ben chromu sadece ilk aldigimda 10 B de denemistm, telefonu kasinca kullanmadim acikcasi. Dolphin deneyin oda fena degil. Ama 10C de kasmiyor denilen dolphin bile kendi browseri kadar stabil degildi.

• Kısık sesleri kaydederken ses kesik kesik gliyordu bu sorun düzelmişmi ?
  • altunok kullanıcısına yanıt
    Pardus G Flex 3'te var mı sanal tuşları gizleme ?

• % 49 da kalıyor 32 gb 311 serisi xda python ile bir yöntem anlatılıyor onu deneyerek yüklemeye çalışacağım. Olmaz use Ota haricinde elemem bir daha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • altunok kullanıcısına yanıt
    Pardus G Flex 3'te var mı sanal tuşları gizleme ?

• Bu indirdiğimizi nereye atacağız ?
  • Rom kdz uzantili flashtoll yukleme yapicaksiniz...

Hangi romda oldugunuz onemli degil flashtolla yukleme yapin yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: acaglarr

Internet baglantisiyla ilgisi yok cop dosyadan dolayi hesap alamazsiniz
    Clean master yukleyin googleden bulun sonra programi acin gizlilik ve Guvenlige girin biraz bekleyin hic biseye tiklamadan altta copu temizle cikicak tiklayin sorununuz hallolucak sonra cleanmasteri kaldirabilirsiniz

Arkadaşım Teşekkürler,dediğin gibi yaptım şimdi Bağlanıyorum.
  • Bende ilk kez flashtool ile yükleme yaptım. Çok ne hızlandığını söyleyebilirim.

Fakat sizden bir yardım istiyorum. Daha önce ios kullandığımdan bir hayli yabancıyım androide.

Bu romu sıfır yüklemek istiyorum. Herşeyi tekrar tek tek yüklemek istiyorum. Yapmam gereken nedir acaba?
  • Selam arkadaslar, bu romu yukledikten sarjin daha hizli gittigini soyleyebilirim.
    Onceden sarjdan aldiktan sonra baya bir sure %100 seviyesinde kalirdi. Fakat daha simdi sarjdan aldim ve foruma girdim %98 a indi.
    Sebek2 3g+ ve h+ arasinda cok gidip geliyor bundan olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Rica ederim isin gorulduyse sevindim

• ReJim kullanıcısına yanıt
    Sifir yuklemek istiosan
    Twrp cwm yukle tele Full wipe ve format system yap..advancedden bootloadere tikla tel download modda baslasin..flastolla yukleme yapabilirsin

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.