Şimdi Ara

LG G2 Veri Ağı Aktifleşme Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Telefonu bugün 32 GB siyah renkli olarak aldım. Mesaj atma ve aramada problem yok fakat kartımı takar takmaz internet ayarları geldiği halde mobil veriyi kullanamıyorum. Bildirim çubuğuna simgesi gelmiyor, internete wi-fi dışında bağlanamıyorum. Veri ağı kullanımını açtığım halde hem bildirim çubuğuna simge gelmiyor hem de internete bağlanamıyorum. Çeşitli APN ayararı denedim fakat sonuç yok. Neden böyle olmuş olabilir? Ne yapmalıyım?

• Sim karttan olabilir mümkünse başka bir sim kart ile deneyin sorun ondaysa ki büyük ihtimal yeni sim almalısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an yanımda başka bir microsim yok fakat kartı kırdırdığım için bu sorunu yaşıyor olabilirim öyle mi?
  • Benzer sorun ve çözümü aşağıdaki forumda varmış iyi geceler

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=90975358

• Aynen kırık sim den galiba yeni sim yolu görünmüş bence

• Telefona başka bir rom yüklemek istemiyorum açıkçası o toplara girmek korkutuyor beni. 402TR 10.C cihaz için bir çözüm yolu yok mu acaba?
  • Konuya tam vakıf değilim arkadaşım ben büyük ihtimal simden kaynaklanabileceğini düşünüyorum. Bir deneyin en basit yolu bu. olmazsa LG kullanan uzman arkadaşlar size yardımcı olacaktır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G4 Aktif Olmayan Volte Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Note 4 NFC bağlantı sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yarın başka bir micro sim bulun deneyin yarın ola hayrola iyi geceler az sabır

• quote:

Orijinalden alıntı: Subserosa

Telefona başka bir rom yüklemek istemiyorum açıkçası o toplara girmek korkutuyor beni. 402TR 10.C cihaz için bir çözüm yolu yok mu acaba?

iyi geceler.

ayarlar menusunu acip sebeke ayarlarina gelin.
    sebeke ara ya tiklayin.biraz bekletecektir.
    turkcell ,avea,vodafone seklinde secenekler cikacak.oradan operatorunuzu secin.olmasi lazim.yine veri aktif olmazsa telefonu kapatip acin.

• Arkadaşlar AVEA Müşteri Hizmetlerini aradım ve gelen ayarların çalışması için telefonumu yeniden başlatmam gerektiğini öğrendim. Şu an internet bağlantım var fakat 2G/3G değişimini nasıl yapıyoruz?
  • Ayarlar veri bağlantisi 3g aktif

• Şebeke seçimi ayarida otomatik olmazsa bunlari yap kapat ac

• 0z0z 0 kullanıcısına yanıt
    Sorunu çözdüm hocam teşekkürler ama ben şu anda 2G/3G şeklinde herhangi bir ibare göremediğimden onu arıyorum :D
  • vebo kullanıcısına yanıt
    Telefonu kapatıp açınca sorun düzeldi hocam teşekkürler. Fakat 2G/3G geçişi hangi menü yolu ile yapılıyor rica etsem bunu da anlatabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subserosa

Telefonu kapatıp açınca sorun düzeldi hocam teşekkürler. Fakat 2G/3G geçişi hangi menü yolu ile yapılıyor rica etsem bunu da anlatabilir misiniz?

ayarlar/mobil sebekeler/ag moduna girin.3 secenek var.

sadece gsm: internet hizi dusuktur.sarj az tukenir.
    gsm/wcdma:sebeke kuvvetine gore 3g ya da edge moduna gecer.edge ye gore sarj daha hizli biter.
    sadece wcdma:telefon surekli 3g modunda calisir.sebeke iyiyse sorun yok.ama 3g cekmiyorsa sebeke gider.sarj i cok hizli tuketir.

• vebo kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Yani kısaca GSM = 2G/EDGE, WCDMA = 3G oluyor. Çok makbule geçti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.