Fiyatı çok yüksekmiş hocam hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Bana sorsaydınız g2 derdim garip bir görünüşü var Hocam cidden cepte rahatsız etmiyor mu ?
1 ay önce lg g2 aldım lakin bu telefona içim gidiyordu flex in lg g2 gibi iyi bir fiyattan çıkacağını yada 1999 dan düşük bir fiyattan çıkıp 2-3 ay sonra 1500 e almayı planlıyordum. iyiki lg g2 almışım 1120 ye mal oldu flex e o kadar para veremezdim lg nin bu fiyatını beğenmedim
G2 32GB en fazla 1800 TL hem de Garantili ! Yanına da bi tane iPad Mini Retina alırım 1000 liraya, 2800.
O kadar parayı tek cihaza vereceğime hem G2 hem iPad Mini Retina kullanırım daha iyi Hem de 2800 TL verdiğiniz cihazın garantisi de yok, pasaport kayıtlı demişler onun güvenilirliği de düşünülür.
Çok sakat bir iş olmuş, ama güzel cesaret tebrik ederim cidden.
Harbiden Zenginin malı züğürdün çenesini yormuş.... Cihazın kullanılabilirliği dışında ne ararsan var...
kardeşim seneye cıkacak telefonları düşündkçe ahta yaptm lg g2 almakla ama lg g flex alman saçma olmş lg g2 al daha iyiydi ondan
ooff 2700 lira nedemek ya 1900 dan fazla olmamlıydı G FLEX alacaktım vazgeçtim verilmez okadar para
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme