Bildirim
LG G2 veya LG Flex...
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
23 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Büyük Ekran Kullanna Bilirim Dersen G flex Alabilirsin Suan Benimde Çok Dikkati Mi Çeken Bi Cihaz Bende G2den Ona Gecebilirim -
G2 hocam -
G Flex oneririm. 720p ekran ve s800 islemci ile tam bir performans canavari tarzida hosunuza gittiyse Flex iyi bir tercih olacaktir -
An itibariyle LG Flex aldım....quote:
Orijinalden alıntı: bunyaminyesildas
G Flex oneririm. 720p ekran ve s800 islemci ile tam bir performans canavari tarzida hosunuza gittiyse Flex iyi bir tercih olacaktir -
Hayırlı olsun o esneme testi videolarını görünce bayıldım telefona -
quote:
Orijinalden alıntı: Staylıon2000
An itibariyle LG Flex aldım....
Cihazi Ne Kadara Ve Nerden Aldınız -
Nereden aldınız gerçekten bende bir süredir arıyorum ancak göremedim. G2 yi verip G flex almak bile mantıklı sayılabilecekken ikisi arasında flex almak çok daha mantıklı. Iyi günlerde kullanın. -
Hocam cihaxdan memnun musunuz biraz bahseder misiniz -
[image][/image]quote:
Orijinalden alıntı: bunyaminyesildas
Hocam cihaxdan memnun musunuz biraz bahseder misiniz
[image][/image]
[image][/image]
[image][/image]
[image][/image]
[image][/image]
Cihazımla ilgili birkaç resim ve yakından çektiğim tv resimleri biraz ipucu verir sanırım...
Bataryası daha önceden lg g2 kullandığım için beklediğim performansı kesinlikle vereceğine inanıyorum yazılım olarak g2 ile aynı Oled ekran çok iyi geldi bana gayet net ve canlı renkler
Alalı henüz 24 saat yeni oldu cihazı akşam şarjdan aldım gün içinde wi-fi 3g hiç kapatılmadı üstelik bulunduğum yer çekim alanı zayıf olan bodrum katta üstelik eve gelişte 3g'den radyo dinledim şarjım tam hatırlamıyorum ama %70 vardı sanırım daha....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manasköylü -- 3 Ocak 2014; 21:01:33 >
-
-
-
-
-
Kaça aldınız hocam????quote:
Orijinalden alıntı: manasköylü
Kadıköy bahariye mobile....
Alıntıları Göster -
quote:
Kaça aldınız hocam????? -
vay be bildiğin yamuk yapmışlar cepte rahatsız etmiyor mu abi?quote:
Orijinalden alıntı: polatxp635quote:
Kaça aldınız hocam?????
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: polatxp635
quote:
Kaça aldınız hocam?????
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-yeni-lg-g-flex-orjinal-kayitli-bahariye-mobile-148446494/detay/
-
quote:
Orijinalden alıntı: newfel
quote:
Orijinalden alıntı: polatxp635
quote:
Kaça aldınız hocam?????
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-yeni-lg-g-flex-orjinal-kayitli-bahariye-mobile-148446494/detay/
Çok pahalı değil mi?
-
Kore de 940 dolarmış yanılmıyorsam eğer öyleyse burdaki fiyatta normal
Benzer içerikler
- telefon fabrika ayarlarına dönerse neler silinir
- mi kumanda vestel klima yok
- telefona internetsiz radyo indir
- sunucu bağlantısı açılamadı
- arka kamera ters çekiyor
- lg g9
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X