Şimdi Ara

LG G2 veya LG Flex... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amerikada 1000 dolar doların 2.18 oldugunu pasaport ve kayıt ücretlerinin ve karın alındıgını düşündüğümüzde cihaz fiyatı türkiye şartlarında normal kabul edilebilir. ama bu kadar para verilir mi bilemem 2800 tl
  • Onu alacağıma G2 alırım. Hiçbir özelliği yok sanırım esneme ve ekran büyüklüğü dışında. Haaaa birde 720p olması oyun performansında artış yapıyor başka bir özelliği yok.
  • Çok pahalı hocam. Bükülmesi için G2 nin üstüne 1000 liradan fazla vermişsiniz neredeyse.
  • ben bu fiyatı LG den beklemezdim hakikaten . Tam bir f/p üreticisiydi.Samsung'a özenmesin de aman
  • Bükülüyor diye o fiyat çok fazla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyat nedir ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resmi fiyat değil ki! adam yurt dışında getirip satmış, inşallah alan arkadaş kendi veya bir tanıdığının pasaportuna kaydettirmiştir yoksa 2800tl verdiği telefonu kullanamayacak da.
  • 2800 verdiysen harbi cesaretinden ötürü seni kutlamak gerekir.

Xperia win 8 tablet var o fiyata.
  • çoğu teknoloji sitesininde görüşü türkiyede 2.500 civarında olacağı. biraz araştırdım teknolojisi pahalı falan dedilerde. bir telefona 2.800 TL vermem hocam. Alan Arkadaşıma hayırlı olsun. çok çok pahalı türkiye gibi bir ülkede bu para fazla bence
  • sombie S kullanıcısına yanıt
    1000 $ dan avrupada satısı var...

kur + tr vergılerı + buradakı satıcı karı = 2500+ fıyat

lg bu sefer olmadı.
  • Yahu bu tablet neredeyse, hem telefon olsun hem de cebim de taşırken sıkıntı olmasın diyen için G2 çok daha vantajlı durumda. Fiyat ta önemli bir unsur.

Ne için 2 kat para verileceğinin cevabını iyi bulmak lazım. Donanım mı, bence hayır.

Yukarıdaki sorunun cevabını "G Flex" diye cevaplayan arkadaşlar, 1400 lira yerine 2800 lira vermeye sebep olarak, 1400 lira fazlayı hak eden mantıklı 1-2 şey yazsınlar lütfen.
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    bencede hocam 2.800 lira çok fazla da neden bu kadar olduğu yakında çıkmaya başlar ortaya bende merak ettim ama dediğim gibi teknolojisi felan pahalı derler. sizinde bildiğiniz gibi herşey ilk olduğundan pahalıdır
  • kasa 160x81 mm

LG G2 veya LG Flex...
  • sombie S kullanıcısına yanıt
    suan baska bı yerde 32 lıgı 2600 a dusmus gorunuyor 1600 1700 e ınmeden alınmaz bu telefon.. G2 den cok bır + sı yok 2 katı para

ufak tefek yazılımsal + ları bıde FHD ekran yerıne HD ekran ve 3500 batarya... buna bu paralar verılecegıne 2 tane g2 alınır
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    bu resım herseyı ozetlıyor aslında :)
     LG G2 veya LG Flex...
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

suan baska bı yerde 32 lıgı 2600 a dusmus gorunuyor 1600 1700 e ınmeden alınmaz bu telefon.. G2 den cok bır + sı yok 2 katı para

ufak tefek yazılımsal + ları bıde FHD ekran yerıne HD ekran ve 3500 batarya... buna bu paralar verılecegıne 2 tane g2 alınır

Flex romu G2 ye port edildi, yazılımsal olarak G2 nin Flex den eksiği yok bildiğim kadarıyla, hatta fazlası bile olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    valla hocam arkadaşlarımız için hayırlı uğurlu olsun ben hayatta vermem veremem yani. deseniz ki çok + sı var da yok. ahım şahım bir özellik bilmiyorum
  • bende g2 yı zor aldım Z almak ıcın z1 beklerken :) 3 sene kullanırım g2 yı dıye dusunuyorum... bakalım..

tam verımlı olmadıgı soylenıyor ama lg bı guzellık yapıp 4.4 le gflex uygulamalarını G2 ıcın sunabılır... Gpro ıcın g2 ozellıklerı gelecekmıs.
    @KütahyanınPınarları
    htc onem vardır sattım. kaçaktı. üstüne bıraktım aldım valla bazen bakıyorum kızmıyorumda değil yani. milet açlıktan ölüyor senin cebinde neden böyle bişi var demeden de geçemiyorum. ama Allah kaza bela vermese bu son telefonum 3 yıla kadar
  • g flex resmi olarak türkiye pazarına girdiğinde 2.500tl (+-100oynar belki) civarı olucak.o kadar para vermektense g3ü beklemek en mantıklısı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.