Bildirim
lg g2 vid3o oynatma sorunu.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hata mi aliyorsun yoksa yuklenirken uzyn mu suruyor. Biraz bekle aciliyor youtube videolari. Flash videolar icin dolpin falan diyorlar o tarayiciyi kur sonra adobenin sitesinde andorid icin flash diye arat o eklentiyi kur, goplay de var mi bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
youtube videolarında baya bi bekledim gelmedi. diğer söylediklerini deneyeceğim. teşekkürler. -
Arkadaslar ben de instagramda video oynatamiyorum. Daha önce boyle birsey yoktu. Notifiyer apk yukedikten sonra olmus olabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XJubiLant -- 1 Aralık 2013; 21:45:23 >
Yukledim ama fayda etmedi
quote:
Orijinalden alıntı: ozes51
Yukledim ama fayda etmedi
kardeşim bide flash player yükleyip dene android flash player diye aratınca çıkıyo oda olmazsa belki yanlışlıkla bi dosya felan silmişsindir son kurduğun uygulamalarıda silip deneyebilirsin en son çare format at
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X