Şimdi Ara

lg g2 vid3o oynatma sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar lg g2 telefonumda internetten video acamiyorum. Youtubeden de denedim olmadi. Mx player de yukledim olmadi. Sorun ne anlamadim. Wifidende denedim olmadi. Yani sorun internetten degil gibi. Yardim edebilirseniz cok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ozes51 O kullanıcısına yanıt
    Hata mi aliyorsun yoksa yuklenirken uzyn mu suruyor. Biraz bekle aciliyor youtube videolari. Flash videolar icin dolpin falan diyorlar o tarayiciyi kur sonra adobenin sitesinde andorid icin flash diye arat o eklentiyi kur, goplay de var mi bilmiyorum

• youtube videolarında baya bi bekledim gelmedi. diğer söylediklerini deneyeceğim. teşekkürler.
  • Arkadaslar ben de instagramda video oynatamiyorum. Daha önce boyle birsey yoktu. Notifiyer apk yukedikten sonra olmus olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XJubiLant -- 1 Aralık 2013; 21:45:23 >
  • Yukledim ama fayda etmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: ozes51

Yukledim ama fayda etmedi

kardeşim bide flash player yükleyip dene android flash player diye aratınca çıkıyo oda olmazsa belki yanlışlıkla bi dosya felan silmişsindir son kurduğun uygulamalarıda silip deneyebilirsin en son çare format at
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 KAMERA LEKESİ SORUNU!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.