Şimdi Ara

LG G2 video inceleme 'LG'nin süper telefonu testte'' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
334
Cevap
4
Favori
14.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kalpsiz01

quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

lg g2 yi hala 1600 tl sananlar var ancak n11 kliksa vs kampanyalari ile 1300-1400 tlye alinabiliyor sicak firsatlar bolumunde g2 icin sicak firsatlar konusundan gorebilirsiniz. zaten akakceye filan da bakarsaniz 1400 tl civarlarina bulabilirsiniz.

Hocam nerede 1300 allah için kaç gündür araştırıyorum en azı 1499 tl enparadan bahsediorsanız o sadece enpara kartı olanlar ve nakiti olnlar için onu saymıyorum bile, diğer kampanyalarda indirim değil çek puan vs veriyorlar.

sicak firsatlarsaki konuya bakarsaniz cek vs olmadan 1400 e cok satan yer var mobil oldugum icin link veremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Kasa açıklığı dandik işlemci eksik özellik note 3 çöp

O dandik işlemciler oyunlarda akıcı bir şekilde oynatıyor mesela. Lg g2 de rr3 de görüyoruz nasıl frameler düşüyor birde video açacakken aşağı yukarı kaydırdığında ordada kasıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kpln04

quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Çıkarılamayan pil takılamayan hafıza kartı ve sanal tuşlar lg g2= çöp

Edit: lg fanları eksilemiş

sony fanıyım bende eksiliyorum sen git iphona wp ye 2000 tl ver lg g 2 sana fakir işi gelir

Ne iphone'u ne wp si olum iphone 5 vardı sattık note 3 alma derdindeyim ben lg g2 takılamayan sd kart yüzündende elenir. Çoğunuda samsungdan çalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 26 Ekim 2013; 12:14:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Forever S4

• micro sd konurmu hiç sakın ha koymayın aman fazla satar falan koymayın micro sd ve çıkarılabilir pil falan sakın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kpln04

quote:

Çıkarılamayan pil takılamayan hafıza kartı ve sanal tuşlar lg g2= çöp

Edit: lg fanları eksilemiş

sony fanıyım bende eksiliyorum sen git iphona wp ye 2000 tl ver lg g 2 sana fakir işi gelir

Ne iphone'u ne wp si olum iphone 5 vardı sattık note 3 alma derdindeyim ben lg g2 takılamayan sd kart yüzündende elenir. Çoğunuda samsungdan çalmış

Samsung'tan Çalma Hirsiz Samsung'un eline kimse su dökemez

• quote:

Orijinalden alıntı: gbzlim

Yil 2013 ama videoyu hala telefondan izliyemiyoruz

Ben de izleyemiyorum. Ne yapacağız izlemek için?

• Anna Dewitt kullanıcısına yanıt
    Benim tarayicida download butonu cikti 240 olani indirp izledim

• Note 3 de frame düşmesi yokmuşmuşta note 3 kaç para allah aşkına g2 kaç para ? ben 3 haftadır g2 kullanıyorum hiç bir sıkıntısını görmedim arakdaşımda s4 var benimki daha ucuz olmasına rağmen daha iyi çocukta kendi ağzıyla soyledi yani bizim türk milltinde şöyle bir şey bir şey çok kullanıdığında popülerse ondan başka bir şey alınmazmış ya samsung alıcakmışın ya ıphone ya bi gidin az ötede yaşayın sanal tuş olması cok daha iyi benim için çok rahat kullanıyorum ve dış görünüşü çok hoş fizksel tuş olsayıd illa bi yerlerinde cıkıntılar olucaktı.

not: bu arada kutudan çıkan LG kulaklıkları çok kaliteli gerçekten stüdyo performansında ses kalitesini hissettiriyor.

• Çerçevesiz tasarım demişsiniz peki o kenardaki siyah boşluklar nedir ?
    Birde aynı ekranda 9 uygulama biden çalıştırılabilir diyorsunuz ama telefonun ekranında maksimum 2 uygulama açabilirsiniz diyor ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3113 -- 26 Ekim 2013; 13:15:48 >
  • quote:

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz? Sorun telefonda değil dimi? Note 3 kullanıyorum.

• Anna Dewitt kullanıcısına yanıt
    Uc browseri kullaniyorum ben telefondan degildir hehalde benim telefon galaxy w

• sony htc samsung 2200Tl - 1900TL "vs" LG G2 1600TL : Adamsın LG

• sevgili lg büyük bir noktayı kaçırıyorsun telefonlarının satılması için piyasada olması lazım

• Telefon çok iyi çok güzelde niye bir hafıza kardı giriş yeri yok ben onu anlıyamıyorum yani. Zaten 10 gb hafızası var telefonda yetmez ki o hafıza.. 1800 Tl g2 32 gb vereceğimede biraz daha sıkar dişi note 3 alır özgürce takılırım ... Bence 16 gb ile 32 gb arasında bu kadar fiyat farkı olmamalı. Yada hafıza kardı takılabilmeli telefona..
  • o siyah boşluk her telefonda var siyah modellerinde belli olmuyor.Bende merak ediyorum neden 9 uygulama açılmadı. max. 2 uygulama açılabilir yazıyordu :)
  • quote:

Opera mini değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Anna Dewitt

quote:

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz? Sorun telefonda değil dimi? Note 3 kullanıyorum.

Opera mini de de download butonu çıkıyor telefon xperia sola.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anna Dewitt

quote:

Yil 2013 ama videoyu hala telefondan izliyemiyoruz

Ben de izleyemiyorum. Ne yapacağız izlemek için?

Tarayici uzerinden LG 4x'te de, Lumia 925'te de sorunsuz aciliyor tarayici uzerinden.

Sizlerin telefony nedir?

• F/P ci olarak G2 aldım kabul ettim maliyet 1230 TL

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.