Bildirim
LG G2 VS GALAXY S4
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
g2 -
G2 DAHA IYI,helede stabıllık soz konusu ise. -
G2 işlemci ve performans olarak S4ten kat kat önde. G2 derim, ya da Nexus 5.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
G2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle G2. Zaten S4 ü kullandıysan neden bir daha S4???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qweqweqwe123456789 -- 12 Ekim 2014; 8:29:10 >
Iki telefon da elimden gecti kesinlikle G2
Iki telefonuda kullanma firsati buluyorum s4 kullanicisi olarak g2 diyorum
Rom vs yukleme falan ise s4 un eline su dokemez
Bende telefonumu s4 ile takas etmeyi düşünüyorum fakat şebeke sorunu varmış ve *#*#889988#*#* yada *#1100# kodlar girilerek düzeltiyormus kapanana kadar şebeke oluyormuş diye söyledi ve imeisi başka bir samsung üzerine kayıtlıymış sizce bu s4 şebeke sorunuyla yaklasık ne kadar eder ? telefonculara gitsem yeni bir imei ile yada 4.4.2 güncellemesi ile şebeke sorunu düzelir mi bilgilerinizi bekliyorum ... -
2 telefon arasında kalırsan kesinlikle G2. fakat G2'deki kronik hatayı göz ardı etme telefon cok ısındıgından ekran yanıyor. 3 arkadaşımda G2 var 3ünde de ekran yandı garanti kapsamında da tamir etmiyorlar. biri parasını verip ekran değiştirdi sorunu yok. diğer 2si isyan ederek kullanıyor ve yanık büyüyor. yanık nası bişe dersen renkler birbirine geçmiş bulanık bi şekilde gözüküyor hic bişey belli olmuyor oralarda. işlemci cok ısındıgından oluyor bu durum. arkadaşlarımda ekranın üst kenarlarında oluştu durum özellikle sol tarafında. işlemcide sol taraftaymış sanırım ama tam bilmiyorum. bunu göz ardı etme derim. fakat son güncelleme ile bu ısınma olayını cözmek için bişeler yapıldı işlemciye cok yoklenmiyo cihaz diyolar ama bilemedim kulagına küpe olsun. fakat telefon gerek stabilite ve ekran konusunda S4ten iyi ama gel gör ki o ekran yanınca adam ekşiyo :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X