Şimdi Ara

LG G2 vs Moto G (Biliyorum saçma ama konuyu okursanız sevinirim) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hunter_06

Asus zenfone5 bu telefonuda incelemenizi öneririm.

Hocam şimdi aklımı karıştırdınız ya.Bu cihaz android L alır mı sizce ?

Arkadaşlar zenfone 5 mi moto g mi ?
  • RamazanDogukan kullanıcısına yanıt
    L alırmı bilinmez. Ancak gerek tasarım gerekse performans açısından zenfone 5 moto g den önde bir cihaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter_06

L alırmı bilinmez. Ancak gerek tasarım gerekse performans açısından zenfone 5 moto g den önde bir cihaz.

Sağolun hocam cevap için
    Dahili hafızası senin için yeterliyse, Moto G senin beklentilerini karşılayacak gibi duruyor.

Bu durumda sana güzel bir tavsiye vereyim:

G2 32gb paralel ithalat almaya kalksan 1200 lira vereceksin. Onun yerine 630 liraya Moto G ve yanına da 533 liraya LG G Pad 8.3 al, toplamda 1163 liraya işini görecek bir telefonun ve güzel bir tabletin olmuş olur, G2'nin yerine. Yanında çanta taşıdığın veya tableti elinde taşıyabileceğin zamanlar internet vb. işlerini ondan görürsün, diğer zamanlar da telefonundan görürsün. Hem iki cihazı tecrübe etme şansına sahip olursun, LG arayüzünü de tablet aracılığı ile tecrübe etme şansına sahip olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lepanto -- 18 Ağustos 2014; 23:33:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Dahili hafızası senin için yeterliyse, Moto G senin beklentilerini karşılayacak gibi duruyor.

Bu durumda sana güzel bir tavsiye vereyim:

G2 32gb paralel ithalat almaya kalksan 1200 lira vereceksin. Onun yerine 630 liraya Moto G ve yanına da 533 liraya LG G Pad 8.3 al, toplamda 1163 liraya işini görecek bir telefonun ve güzel bir tabletin olmuş olur, G2'nin yerine. Yanında çanta taşıdığın veya tableti elinde taşıyabileceğin zamanlar internet vb. işlerini ondan görürsün, diğer zamanlar da telefonundan görürsün. Hem iki cihazı tecrübe etme şansına sahip olursun, LG arayüzünü de tablet aracılığı ile tecrübe etme şansına sahip olursun.

Hocam tablet olarak ipad mini kullanıyorum tavsiyeniz çin teşekkür ederim

Rica ederim hocam, telefon olarak Zenfone 5 veya 6'yı da düşünebilirsiniz, ihtiyaçlarınıza göre karşılaştırıp karar verin derim. İlla telefonu almışken en iyisi olsun derseniz, 300 lira daha biriktirip paralel ithalat LG G3 16gb da alabilirsiniz, güzel tercih olur, hatta siz biriktirene kadar fiyatı daha da düşerse daha az biriktirip de alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Rica ederim hocam, telefon olarak Zenfone 5 veya 6'yı da düşünebilirsiniz, ihtiyaçlarınıza göre karşılaştırıp karar verin derim. İlla telefonu almışken en iyisi olsun derseniz, 300 lira daha biriktirip paralel ithalat LG G3 16gb da alabilirsiniz, güzel tercih olur, hatta siz biriktirene kadar fiyatı daha da düşerse daha az biriktirip de alabilirsiniz.

Hocam biz bu discovery yi de zamanında şöyle güzel böyle güzel diye aldık şimdi sıkıntılı bir telefon haline geldi acaba diyorum bu zenfone 5 de sonradan kusurarı falan çıkar mı ondan korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: jugador07

2 sene uzun bir süre. 1 senenin sonunda moto g'nin seni kesmeyeceğini düşünüyorum. idare eder o konuda hak veririm ama kesmeyecektir. note 5'ler iphone 7'ler falan piyasadayken moto g'yi düşünmek istemedim :)

genel anlamda konuşuyorum telefon çıktıktan 2 sene sonrasına kadar idare eder şu teknoloi hızında. ötesi zorlmaya girer.

ama g2'nin de android L alması(alır mı bilmiyorum) 1 seneyi geçer :)

Sağolun hocam peki zenfone 5 mi moto g mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamazanDogukan -- 19 Ağustos 2014; 9:17:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG G2 kullanıcısıyım. Telefondan memnunum.

Ama sizin durumunuzda olsam daha ucuzuna kaçıp moto g alırdım.

6 maddeyle sıraladığınız işlemlerin 2 yıl içinde değişim göstereceğini zannetmiyorum temel işlevleri yapıyorsunuz anladığım kadarıyla.

Moto g diyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayturk

LG G2 kullanıcısıyım. Telefondan memnunum.

Ama sizin durumunuzda olsam daha ucuzuna kaçıp moto g alırdım.

6 maddeyle sıraladığınız işlemlerin 2 yıl içinde değişim göstereceğini zannetmiyorum temel işlevleri yapıyorsunuz anladığım kadarıyla.

Moto g diyorum..

Hocam çok teşekkür ederim cevabınız için :)

Sizce zenfone 5 mi moto g mi daha iyi ?
  • ben de asusla moto g arasında kaldım asus biraz büyük geldi bana z1 ile karşılaştırdığımda daha uzun kasası var ekranı da moto g ye göre düşük parlaklıktaydı... ya da parası neyse verip lg g2 mi alsam diyorum. temel sosyal ağlar için kullanırım telefonu bir de kamerası iyi olsun isterim çok da resim çekmem ama lazım olunca da pişman etmesin isterim. elimde şarj makinesi ile dolaşmaktan hiç hazetmem. tercih konusunda sıkıntılıyım bütçe konusunda da alabilirim ama başka eksiklerim de var onları da tamamlasam daha iyi olur.
  • aradaki kamera farki da oldukca onemli. sonucta bazi anlarda insanin yaninda kendi fotograf makinesi olmuyor ve telefonla cekiyor. o telefonun da resim kalitesinin iyi olmasi onemli, o yuzden g2 diyorum. moto g nin sar degeri de yuksek hem, bosver g2 al. ayni isleri ikisi de ayni sekilde yapar, ama g2 ile daha fazla keyif alirsin. son karar senin tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • moto g yi de asus zenfone u da kullanmadım ama bbence asus almalısın

4.5 inch ve işlevsel tuşları ekrandan kullanması bir süre sonra cihazın küçük gelmesine sebep olur bence

ayrıca kamerası ve rami de asusun daha iyi gibi görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her sene tel değiştirmiyorsan lg g2 al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanjan -- 24 Ağustos 2014; 10:11:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.