Şimdi Ara

LG G2 vs Moto G (Biliyorum saçma ama konuyu okursanız sevinirim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler şuan discovery kullanıyorum bu telefonu satmaya karar verdim ve 500 liraya alıcısı var ama size bir kaç sorum olacak.Cevaplarsanız çok sevinirim

-Arkadaşlar benim discovery satmamla birlikte 1300 lira param olucak.Ben öğrenciyim yani parayı kolay biriktirmedim o yüzden boşa harcamak istemiyorum biliyorum G2 her şeyiyle mükemmel bir cihaz fakat ben 650 liraya moto G alıp kalan parayı kenara mı koysam diye düşünüyorum.Şimdi size beklentilermi sıralayacağım.Yardımcı olursanız çok sevinirim

1-İnternet performansı tatmin edici olmalı
    2-ses ve kamera orta düzey yeterli(zaten kamera olarak dslr kullanıyorum)
    3-Akıcı bir deneyim sunmalı
    4-Çok büyük oyunları oynamam arada bir küçük oyunlar yükleyip silerim
    5-Birde ben android L arayüzünü çok fazla beğendim o yüzden moto G bi tık öne geçiyor(Biliyorum lg g2 de android L güncellemesi alıcak ama arayüz değişecek)
    6-Birde pil konusunda lg g2 çok iyi biliyorum fakat moto g beni zorlar mı bu konuda ?
    LG G2 alsam paralel ithalatla lg Türkiye garantisi arasında ne fark var ?

Birde arkadaşlar ailem mezun olunca en iyisini alırız diyorlar.Yani ben şimdi bu telefonu kendi biriktirdiklerimle alıcam ama LG G2 alırsam mezun olurken yeni telefon almam yüksek ihtimal.(Bu arada 2 yıl sonra mezun olacağım.).Sizce moto G beni iki yıl idare eder mi ?LG G2 alsam paralel ithalatla lg Türkiye garantisi arasında ne fark var ?

tavsiyeleriniz için şimdiden hepinize teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamazanDogukan -- 18 Ağustos 2014; 17:26:23 >

• Lg g2 hakaretdir bu kıyaslama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

Lg g2 hakaretdir bu kıyaslama.

Fanboyluk Yapmada Yazıyı Oku

Sen Moto G al kardeşim senin her türlü işini görür.

Kalan parayıda farklı alanlarda değerlendir
  • Moto g çok güzel bi cihaz hocam ve istediğiniz herseyi fazlası ile karşılar, ben kendim g2 kullanıyorum ve bu telefonu aldığım zaman moto g türkiye ye girmemişti girse onu alırdım...
  • quote:

Hocam not düştüm başına keşke okuyup cevap yazsaydınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cru.

quote:

Hocam bende aynı şeyi düşündüm artan parayla kendimi bi şeyler alırım falan diye o yüzden danışmak istedim.Birde hocam Rom falan işleriyle ilgilenirim bilirim yani az çok.Sizce g2 alsam beni ne kadar götürür ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Moto g çok güzel bi cihaz hocam ve istediğiniz herseyi fazlası ile karşılar, ben kendim g2 kullanıyorum ve bu telefonu aldığım zaman moto g türkiye ye girmemişti girse onu alırdım...

Cevabınız için çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RamazanDogukan

quote:

quote:

Hocam bende aynı şeyi düşündüm artan parayla kendimi bi şeyler alırım falan diye o yüzden danışmak istedim.Birde hocam Rom falan işleriyle ilgilenirim bilirim yani az çok.Sizce g2 alsam beni ne kadar götürür ?

Hocam sen Moto G al artık kasan vb. telefon kalmadı

2 sene çok rahat idare eder seni

• quote:

quote:

quote:

quote:

Öyle yapayım bari hocam artık mezun olurken yeniden değerlendiririz

• Bahsettigin ihtiyaclari Moto G gorur ama ikside acikcasi 2.yili huncel gormezler,bu acidan tabiki donanim olarak G2 ile 2.yil sonunda daha rahat olursun batarya ses olsun kamera ve iyun performansi olsun,ama zorlayip G2 almaktansa moto g yeter o cin oyuncagindan sonra gayet iyi gelir,G2 sanki birazluks kacior bahsettigin isler icin..Yada biraz para biriktir ailene yuklenme bayramdan sonra bir 200 yada 300 sende ekle oyle gidip G2 al derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Bahsettigin ihtiyaclari Moto G gorur ama ikside acikcasi 2.yili huncel gormezler,bu acidan tabiki donanim olarak G2 ile 2.yil sonunda daha rahat olursun batarya ses olsun kamera ve iyun performansi olsun,ama zorlayip G2 almaktansa moto g yeter o cin oyuncagindan sonra gayet iyi gelir,G2 sanki birazluks kacior bahsettigin isler icin..Yada biraz para biriktir ailene yuklenme bayramdan sonra bir 200 yada 300 sende ekle oyle gidip G2 al derim.

Sağolun hocam zaten yük olmayacam aileme 1300 TL kendim biriktirdim duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Joker Face-

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    butce zorlayacak gıbı hıc gerek yok moto G ısınızı gorur.

paralel ıthalat telefonlar arada cıddı fıyat farkı yoksa onermem. resmı garantılı(hangı fırma olursa olsun) urunlerde zar zor derdımızı anlatıyoruz parlellere hıc anlatılmıyor.

G2 kullanıcısıyım. butcenız zorlanmasa g2 alın derdım ama cok fark yok arada butcenızı zorlamaya gerek yok

• Moto G al paran cebinde kalsyn.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

butce zorlayacak gıbı hıc gerek yok moto G ısınızı gorur.

paralel ıthalat telefonlar arada cıddı fıyat farkı yoksa onermem. resmı garantılı(hangı fırma olursa olsun) urunlerde zar zor derdımızı anlatıyoruz parlellere hıc anlatılmıyor.

G2 kullanıcısıyım. butcenız zorlanmasa g2 alın derdım ama cok fark yok arada butcenızı zorlamaya gerek yok

Tavsiyeniz için teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Bahsettigin ihtiyaclari Moto G gorur ama ikside acikcasi 2.yili huncel gormezler,bu acidan tabiki donanim olarak G2 ile 2.yil sonunda daha rahat olursun batarya ses olsun kamera ve iyun performansi olsun,ama zorlayip G2 almaktansa moto g yeter o cin oyuncagindan sonra gayet iyi gelir,G2 sanki birazluks kacior bahsettigin isler icin..Yada biraz para biriktir ailene yuklenme bayramdan sonra bir 200 yada 300 sende ekle oyle gidip G2 al derim.

Sağolun hocam zaten yük olmayacam aileme 1300 TL kendim biriktirdim duruyor

Babanin cuzdanina degil kendi kumbarana attiklarin yetiyorsa o zaman fiyati bu kadar dusmusken G2 yi yapistir gitsin derim.

Hic ugrasmazsin bunun kamerasımi onun bataryasimi digerinin bilmem nesimi..

• o dediğin işleri moto g rahat görür. 2 yıl da rahat idare eder seni. artan paranla başka ihtiyacını karşılarsın ya da kenarda acil ihtiyaçların için hazırda tutarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crista galli

o dediğin işleri moto g rahat görür. 2 yıl da rahat idare eder seni. artan paranla başka ihtiyacını karşılarsın ya da kenarda acil ihtiyaçların için hazırda tutarsın.

Aynı şeyi düşünüyorum hocam ,sağolun cevap için
  • quote:

o dediğin işleri moto g rahat görür. 2 yıl da rahat idare eder seni. artan paranla başka ihtiyacını karşılarsın ya da kenarda acil ihtiyaçların için hazırda tutarsın.

+1 kullanıyorum çok memnunum sorun varsa alırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

quote:

+1 kullanıyorum çok memnunum sorun varsa alırım :)

Slm hocam cebinde iken sesi nasıl çıkıyor diyuluyormu
  • quote:

quote:

Bu tür konular forumda cok acılmaya başladı. O konulardan biri olarak düşündüm. Okumamam hata, ama elestiriniz yanlış.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.