Şimdi Ara

LG G2 Wi-fi Bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, LG G2 telefona sahibim ve öğrenci evinde kalıyorum.Arkadaşlarla aynı modem üzerinden internete bağlanıyoruz. Ben birkaç kere telefonumda wifi yi kapatıp bağlantıyı kesince resimdeki gibi uyarı aldım. Resimdeki Toshiba:Macar_2 yan odadaki arkadaşın pc sinin bluetooth adı. o uyarıdan sonra arkadaşın mail adresi çıkıyor ve aynı bu uyarı gibi ama toshiba:Macar_2 yazısı yerine ..........@hotmail.com bağlantısı kesildi uyarısı çıkıyor. Bu mail adresi aynı arkadaşın mail adresi. Şunu belirteyim ki benim bluetooth bu süreçte hiç açık değil. Şimdi sorum şu, bu pc ve hotmail benim telefonumda neye bağlandı ki wifi yi kapatınca böyle bağlantı kesildi uyarısı alıyorum. Ona gösterdiğimde oda bilgisi olmadığını söyledi. Gerçekten bakmadığım yer kalmadı ama bırakın sorunumla ilgili yakınından geçecek birşey bile bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim. Hepinize kolay gelsin

LG G2 Wi-fi Bağlantısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newpceng -- 7 Kasım 2014; 18:44:48 >

• Selamun Aleykum. Kardesim ayni dertten bende muzdaribim.surekli olarak hic bildigim pc baglantilari kesildi diye uyari aliyorum.yalnizca wi-fi acik.Yardimci olacak arkadas varsa cok iyi olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayni şey bende de var.kimse bizim telefonumuza baglanmiyor.Bizim baglandigimiz modeme baglanan başka kullanicilar, baglantilarini kestikleri zaman bizde uyari cikiyor.Açikcasi ben gormek istemiyorum o bildirimi.ama engelleme yolu varmi bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin olay bendekiyle farkliymis.ben kapattigimda degilde onlar kapattiginda bu uyari cikiyor.

• benimde basıma geliyordu abim pcyi kapatınca olmustu. pek denk gelmeyiz abim pcde ben telefondayken. bende sasırmıstım. İnternet üzerinden telefondan televizyona veya bilgisayara video oynatabiliyodun hatırladıgım kadarıyla bununla ilgili bisilerdi galiba.
  • Belki de arkadaşın pc sini kapatmasıyla benim wifi yi kapatmam aynı ana denk geldi veya yılmazın bahsettiği gibi onlar pc sini kapatınca çıkan uyarı ben wifi yi kapatınca çıktı. Soruma tam cevap alamadım ama içim biraz rahatladı diyebilirim. Farklı şeyler düşünmüştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newpceng -- 16 Kasım 2014; 18:28:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: newpceng

Belki de arkadaşın pc sini kapatmasıyla benim wifi yi kapatmam aynı ana denk geldi veya yılmazın bahsettiği gibi onlar pc sini kapatınca çıkan uyarı ben wifi yi kapatınca çıktı. Soruma tam cevap alamadım ama içim biraz rahatladı diyebilirim. Farklı şeyler düşünmüştüm

rahat olun hocam telefonlarımizdaki gizli bilgiyi ele gecirmeye calisan kimse yok yani

• quote:

Orijinalden alıntı: yılmaz058

quote:

Orijinalden alıntı: newpceng

Belki de arkadaşın pc sini kapatmasıyla benim wifi yi kapatmam aynı ana denk geldi veya yılmazın bahsettiği gibi onlar pc sini kapatınca çıkan uyarı ben wifi yi kapatınca çıktı. Soruma tam cevap alamadım ama içim biraz rahatladı diyebilirim. Farklı şeyler düşünmüştüm

rahat olun hocam telefonlarımizdaki gizli bilgiyi ele gecirmeye calisan kimse yok yani

Teşekkür ederim peki bu konudan bağımsız olarak mesela aynı modem üzerinden bağlı cihazlar tarafından kendi isteğim veya iznim dışında telefonuma sızma belgeleri vs. görebilme ve kopyalayabilme gibi bi durum olabilir mi? olabilirse nasıl olabilir ve buna karşı nasıl önlem alabiliriz. Aynı şey pc içinde geçerli yani hiç bir zararlı yazılım indirmediğim veya tehlikeli bağlantılara tıklamadığım takdirde tabi ki. böyle durum olmazsa sıkıntı yok zaten ama bilginiz var mı bu konuda

• Arkadaşlar bu durum sizin dediğiniz gibi rastgele oluşmuyor. Ben de tesadüfen gördüm ve bayağı bir denemeden sonra bu uyarının kamera ve galeriye girdikten sonra wi-fi yi kapatınca ortaya çıktığını keşfettim ve açıkçası bu beni çok tedirgin etti. Telefonu yedekledikten sonra fabrika ayarlarına döndürmeme rağmen halen bu durum devam ediyor ve hala çok sinirlerimi bozuyor son çare gidip çocukla konuşacağım ne iş, nedir ne değildir diye. İşin tuhaf tarafı önceden böyle bir olay yoktu ve bununla ilgili sanırım tek konu bu internetteki. Googleda bayağı dolaştım ama ne diye arayacağımı da kesşn olarak bildiğim söylenilemez. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim şayet iki gündür telefondan soğudum resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildirim.miridliy

Arkadaşlar bu durum sizin dediğiniz gibi rastgele oluşmuyor. Ben de tesadüfen gördüm ve bayağı bir denemeden sonra bu uyarının kamera ve galeriye girdikten sonra wi-fi yi kapatınca ortaya çıktığını keşfettim ve açıkçası bu beni çok tedirgin etti. Telefonu yedekledikten sonra fabrika ayarlarına döndürmeme rağmen halen bu durum devam ediyor ve hala çok sinirlerimi bozuyor son çare gidip çocukla konuşacağım ne iş, nedir ne değildir diye. İşin tuhaf tarafı önceden böyle bir olay yoktu ve bununla ilgili sanırım tek konu bu internetteki. Googleda bayağı dolaştım ama ne diye arayacağımı da kesşn olarak bildiğim söylenilemez. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim şayet iki gündür telefondan soğudum resmen.

Hocam telefonu ilk aldigim gunden beri bu olay var bende.Tedirgin olmadim acikcasi ama bunu arastiracagim bir ara.

@newpceng hocam telefona yukledigimiz uygulamara verdigimiz izinlerden haric , boyle bir sızma girisiminde bulunacak kisinin bilgisayar ve android sistemini baya bilmesi gerektigini dusunuyorum.benim kimseden korkum yok buyursun gelsinler

• yılmaz058 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam cevabınız için çok teşekkür ederim, ben de sizinle aynı düşüncedeyim fakat insanın içine bir şey düştümü sıkıntı veriyor işte :) Araştırmalarınızın sonucunu merakla ve en kısa zamanda bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildirim.miridliy

Arkadaşlar bu durum sizin dediğiniz gibi rastgele oluşmuyor. Ben de tesadüfen gördüm ve bayağı bir denemeden sonra bu uyarının kamera ve galeriye girdikten sonra wi-fi yi kapatınca ortaya çıktığını keşfettim ve açıkçası bu beni çok tedirgin etti. Telefonu yedekledikten sonra fabrika ayarlarına döndürmeme rağmen halen bu durum devam ediyor ve hala çok sinirlerimi bozuyor son çare gidip çocukla konuşacağım ne iş, nedir ne değildir diye. İşin tuhaf tarafı önceden böyle bir olay yoktu ve bununla ilgili sanırım tek konu bu internetteki. Googleda bayağı dolaştım ama ne diye arayacağımı da kesşn olarak bildiğim söylenilemez. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim şayet iki gündür telefondan soğudum resmen.

Bende telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm ve resmen benim hissettiğim şeyleri yazmışsınız.. LG destek hattını aradım ve kablosuz depolama olmadan herhangi bir bilgisayardan dosyalarıma erişim olamayacağını söyledi ordaki kişi. Ama malesef genel olarak geçiştirdi çünkü o da ne olduğunu bilmiyordu ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum felan dedi.. Yani şu ana kadar içimin rahatlaması adına herhangi bir gelişme olmadı. Tedirginlikle kullanıyorum resmen telefonumda ne adam gibi resim ne başka birşey bulundurabiliyorum. o yüzden bunun sebebini bilen bi arkadaş tatmin edici bi cevapla gelebilirse gerçekten duacısı olurum.. bu arada @yildirim.miridliy bundan sonra ki seferde ekranda böyle uyarı alırsan hemen ayarlardan çalışan uygulamalara girip orda kablosuz depolama var mı yok mu ona bakıp bizimle paylaşır mısın? Acaba istediğimiz dışında kendi kendini mi açıyor bu meret ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newpceng -- 17 Kasım 2014; 22:50:42 >

• @yılmaz058 valla hocam insan bilmediği zaman cidden çok sıkıntıya giriyor yani o çok yere baktım ki birşey bulamamak sinirlerimi bozdu iyice inşallah dediğin gibi bu yollar harici bi yol yoktur bu konuda yavaş yavaş paranoyaklığa doğru gidiyorum heralde

• Bende de var bu problem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.