Merhaba öncelikle , 3 seneden fazladır LG G2 kullanıyorum.Telefonumda root vs hiçbir şey yok.Geçen hafta tatil dolayısıyla 1 hafta otelin wi-fi kullandım.İlk günler sorunsuz giriyordum.Birkaç gün sonra aralıklarla wi-fi atmaya başladı.Aynı sorun eşimin telefonunda da olduğu için oteldendir diye düşündüm.Şu an döndüm 2 gündür evde ve işyerinde aynı problemi yaşıyorum.Eşimin telefonu ise sorunsuz wi-fi bağlantısı yapıyor.Wi-fi bağlanıyorum biraz sonra atıyor sonra tekrar bağlanıyor belirsiz süre sonra tekrar atıyor.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bende de aniden böyle bir sorun başgösterdi. Çözüm bulamadım 1 yıldır WiFi sız kullanıyorum malesef. Garantisi de olmadığı için uğraşmadım hiç. Hatta Bluetooth da sorun çıkarıyor WiFi ile birlikte. Muhtemelen siz de öyledir bir bakın Bluetooth a.
o sorun bende de var. bazı zamanlar modem kapatıp açmaktan bir hal oluyorum.
Akşam yedek alıp fabrika ayarlarına döneceğim.Sonucu yazarım buraya.
Akşam fabrika ayarlarına döndürdüm.Wİ-Fİ kopma problemi çözülmedi ama eskisine göre baya iyileşme var.Çok az kopma oluyor.Şu anlık idare edeceğim bakalım.Bu arada telefon da hızlandı arada yapmak lazım demek ki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme